Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanımlar sizin takımda yarışa bilir miyim başka takım çağırdı ama hırslı takım değiliz dedi sizin methinizi duydum rica etsem bende alır mısınız
Hoşgeldiniz, ben yardımcı kaptan H3RA_ ilk sayfada kuralları ve katılım formunu okuyup doldurun lütfen. Grubumuzun motivasyonu yüksektir. İnşallah birlikte güzel kilolar veririz :))
Her cuma isim ve tarih yazan bir kağıtla fotoğraflı tartı bildirimi, her akşam o günün menülerini ve yaptığımız sporlarımızı puanlayarak paylaşıyoruz. Spor puanlama tablosu yine ilk sayfada. Takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz.

Yesillik görenedim menünüzde.
Topalak nedir?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

Aomine Daiki 100 adet high knee ceza ( ödül sadece bir adet ile sınırlı abartmamak kaydıyla )

graphicdesigner 20 Dk ip atlama ( ödül olarak bir adet ekledim ama karbonhidrat çok fazla maalesef o yüzden hepsini kabul edemem ödül diye ). Ceza yapıldı diye bildirim göremedim bugün.

Evet kızlar günaydın
Şu görmüş olduğunuz tabloda bir sürü ceza vardır. Acil yapılması gerekmektedir ki cuma gününe artı çıkıp moral bozmayalım.
Cezaların açıklamaları üstte yazmaktadır.

Gunaydın kızlar
Cuma 63.2 cıkan ben pazartesı 64.6 cıktım hala moralım bozuk. Bu sabah tattıldım 64.2
Haftasonu kacamakta yapmadım ben reglın 3. Gunu dıyemı dedım ama sankı kılom 64 lermışte ordan düşüyor gıbıyım. Umarım cumaya kadar gıder. Az once kahvaltı yaptım acaba baska bısey yemesem mı bugun napsam bılemedım

30 D ne demek canim, hemen gun icinde yaparim

ok simdi gordum kisaltmalari, dansmis, tamamdir aksama birakmayayim, toplantilar arasinda dans edeyim,
bugun bas agrim azaldi, karin agrim basladi, onar dakikalik yapayim.

Son düzenleme:

wc ye gittin mi peki?
o da bu kadar fark yapabiliyor.

Regldir canım. Benim de aşırı farkediyor. 1-1.5 kilo oynuyor. Aşırı ödem tutuyor vücudum. Seninki de öyledir muhtemelen. Düzenli yemeni aksatma. Eskiden spora giderken adet zamanları vücut ölçümü ve kilo tartımı yapmıyordu hocalar. Reglden 3/4 gün sonra yapıyorlardı.

Gerçekten öyle bu gruba başlamadan önce spor yapmak zor geliyordu çoğu zman yapamıyordum hatta burada yapılan sayıları görünce bir şevk geldi hatta yaptıklarım az geliyor biraz daha bikaç tane daha diye diye kendime 25.saati icat edicem

Teşekkürler inşallah hepimize başarılar

Merhaba hanımlar sizin takımda yarışa bilir miyim başka takım çağırdı ama hırslı takım değiliz dedi sizin methinizi duydum rica etsem bende alır mısınız
Merhaba tabi ki katılabilirsin.
İlk sayfada kuralları okuyup katılım formunu doldurur musun ?

30 D ne demek canim, hemen gun icinde yaparim

ok simdi gordum kisaltmalari, dansmis, tamamdir aksama birakmayayim, toplantilar arasinda dans edeyim,
bugun bas agrim azaldi, karin agrim basladi, onar dakikalik yapayim.
Çok ağrım var dersen onu tempolu 30 dk yürüyüşe çevireyim canım. Hem yürüyüş yapmak regl ağrısını da azaltıyor genellikle

Çok ağrım var dersen onu tempolu 30 dk yürüyüşe çevireyim canım. Hem yürüyüş yapmak regl ağrısını da azaltıyor genellikle

yok kisa kisa yapicam.

sunu yapicam, cok zorlayici degil.

hatta dans videosu arayan kizlar siz de bir bakin, kisa ve cok zor hareketler yok icinde.

Kullanıcı Adı : kiskiskis
İsim (İsteğe Bağlı ): nur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane 5/9,5aylık
Yaşadığınız şehir: İzmit
Boyunuz : 164
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : aktif sporu bırakma sonrasında pko,
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çirkin görünüyor yakışmıyor kıyafetler bile yakışmıyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım 2015te hamile olunca bıraktım

Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Emziriyor musun ufaklığı ? genelde emzirirken diyet dikkatli gitmek gerekiyor.

Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Emziriyor musun ufaklığı ? genelde emzirirken diyet dikkatli gitmek gerekiyor.
Evet emziriyorum. Bir ekmeğin içine ketçap mayonez sıkıp yedim geçen gün normal insani boyutlara geçmem gerekiyor onu yedim birde utanmadan akşam yemeği yedim

Agzın bal yesın canım ınsallah. Bugun 1 kılo artı cıktım ınsallah regl dendr de gecer

Yulaf lapası ıse yarıyormu canım. Cok guzel olmus gunun. Mercımek yemıyordum ben ama yemelıyım sanırım
Yulaf lapasıni kahvaltıda seviyorum aslında değişiklik oluyor. Ondan yiyorum. Mercimeği de çok severim yap mutlaka sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…