Hoşgeldiniz, ben yardımcı kaptanMerhaba hanımlar sizin takımda yarışa bilir miyim başka takım çağırdı ama hırslı takım değiliz dedi sizin methinizi duydum rica etsem bende alır mısınız
Bulgurdan yapılan bir yemek.. ekşili salçalı..Yesillik görenedim menünüzde.
Topalak nedir?
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Serina08 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
@Mathteacher27 | |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
@pisi pisi kopatim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Evet kızlar günaydın
Şu görmüş olduğunuz tabloda bir sürü ceza vardır. Acil yapılması gerekmektedir ki cuma gününe artı çıkıp moral bozmayalım.
Cezaların açıklamaları üstte yazmaktadır.
Gunaydın kızlar
Cuma 63.2 cıkan ben pazartesı 64.6 cıktım hala moralım bozuk. Bu sabah tattıldım 64.2
Haftasonu kacamakta yapmadım ben reglın 3. Gunu dıyemı dedım ama sankı kılom 64 lermışte ordan düşüyor gıbıyım. Umarım cumaya kadar gıder. Az once kahvaltı yaptım acaba baska bısey yemesem mı bugun napsam bılemedım
Regldir canım. Benim de aşırı farkediyor. 1-1.5 kilo oynuyor. Aşırı ödem tutuyor vücudum. Seninki de öyledir muhtemelen. Düzenli yemeni aksatma. Eskiden spora giderken adet zamanları vücut ölçümü ve kilo tartımı yapmıyordu hocalar. Reglden 3/4 gün sonra yapıyorlardı.Gunaydın kızlar
Cuma 63.2 cıkan ben pazartesı 64.6 cıktım hala moralım bozuk. Bu sabah tattıldım 64.2
Haftasonu kacamakta yapmadım ben reglın 3. Gunu dıyemı dedım ama sankı kılom 64 lermışte ordan düşüyor gıbıyım. Umarım cumaya kadar gıder. Az once kahvaltı yaptım acaba baska bısey yemesem mı bugun napsam bılemedı
Gerçekten öyle bu gruba başlamadan önce spor yapmak zor geliyordu çoğu zman yapamıyordum hatta burada yapılan sayıları görünce bir şevk geldi
Teşekkürler inşallah hepimize başarılarHoşgeldiniz, ben yardımcı kaptanH3RA_ ilk sayfada kuralları ve katılım formunu okuyup doldurun lütfen. Grubumuzun motivasyonu yüksektir. İnşallah birlikte güzel kilolar veririz :))
Her cuma isim ve tarih yazan bir kağıtla fotoğraflı tartı bildirimi, her akşam o günün menülerini ve yaptığımız sporlarımızı puanlayarak paylaşıyoruz. Spor puanlama tablosu yine ilk sayfada. Takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz.
Merhaba tabi ki katılabilirsin.Merhaba hanımlar sizin takımda yarışa bilir miyim başka takım çağırdı ama hırslı takım değiliz dedi sizin methinizi duydum rica etsem bende alır mısınız
Çok ağrım var dersen onu tempolu 30 dk yürüyüşe çevireyim canım. Hem yürüyüş yapmak regl ağrısını da azaltıyor genellikle30 D ne demek canim, hemen gun icinde yaparim
ok simdi gordum kisaltmalari, dansmis, tamamdir aksama birakmayayim, toplantilar arasinda dans edeyim,
bugun bas agrim azaldi, karin agrim basladi, onar dakikalik yapayim.
Çok ağrım var dersen onu tempolu 30 dk yürüyüşe çevireyim canım. Hem yürüyüş yapmak regl ağrısını da azaltıyor genellikle
Merhaba canım tekrar hoşgeldin. Emziriyor musun ufaklığı ? genelde emzirirken diyet dikkatli gitmek gerekiyor.Kullanıcı Adı : kiskiskis
İsim (İsteğe Bağlı ): nur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane 5/9,5aylık
Yaşadığınız şehir: İzmit
Boyunuz : 164
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : aktif sporu bırakma sonrasında pko,
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çirkin görünüyor yakışmıyor kıyafetler bile yakışmıyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım 2015te hamile olunca bıraktım
Evet emziriyorum. Bir ekmeğin içine ketçap mayonez sıkıp yedim geçen gün normal insani boyutlara geçmem gerekiyor onu yedim birde utanmadan akşam yemeği yedimMerhaba canım tekrar hoşgeldin. Emziriyor musun ufaklığı ? genelde emzirirken diyet dikkatli gitmek gerekiyor.
Yulaf lapasıni kahvaltıda seviyorum aslında değişiklik oluyor. Ondan yiyorum. Mercimeği de çok severim yap mutlaka sen deAgzın bal yesın canım ınsallah. Bugun 1 kılo artı cıktım ınsallah regl dendr de gecer
Yulaf lapası ıse yarıyormu canım. Cok guzel olmus gunun. Mercımek yemıyordum ben ama yemelıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?