Demir benim de basimin belasi. 1,5 ay önce kontrol ettirdim. Yine fena degildi 14 du. 5lerden cikardim. Gecmis e bakinca hic 19 ustu olmamis. Birde sabah 100 mg aksam 100 mg aldigim halde.Haşimoto troidiyim ve demir depon boş olduğu icin 6 ay ilaç kullanacakmışım
Bu şekilde sonuç olursa diğer takımlara da katılamıyor değil mi ?Orasi oyle. Ama artik boyle Devam etmemesi icin aramizdan ayrilma söz konusu olacak
Evet ya kadinin yorumlari cok komik. Daha uzun sureli bir videosu daha var galiba. Ben sadece 30dk olani yaptimAhh bayılıyorum arada yapıyordum ama artık her gün yapmaya karar verdim. Hele kadının ayyy tonnnyy hadi bitti de bitsin demesi kahkahaya boguyor beni
Okul beni baya yoruyor iyi de oluyor.Iyi geceler Abla
Okdr kotu kalpli degilimBu şekilde sonuç olursa diğer takımlara da katılamıyor değil mi ?
Ise dönmek o yonden cok iyi.Okul beni baya yoruyor iyi de oluyor.
okulda olduğum süre ayakta geziniyorum
Merdiven in çık derken şikayetçi değilim aksine memnunum
Saol canım. Bir tek Geçen hafta biraz zorlandım adet öncesiydi ama bu hafta çok iyi gidiyor . Yarından itibaren 3gün farklı farklı menüler planladı daha çok protein ağırlıklı bakalım onlarda ne olacak.Afiyet olsun canim. Cok guzel dengeli ve dolu dolu. Hic aclik cekiyor musun? Veya zorlaniyor musun
Evet gördüm onları bende 30 dk yaptım 1 saatlikte var videosu bir ara onu denerim.Evet ya kadinin yorumlari cok komik. Daha uzun sureli bir videosu daha var galiba. Ben sadece 30dk olani yaptim
1 nisan a kadar 30dklik yapip sonra 1 saatlik denemeyi dusunuyorumEvet gördüm onları bende 30 dk yaptım 1 saatlikte var videosu bir ara onu denerim.
Katılmıyorum :) Dün yaklaşık 900 kalori almışım hesapladığım uygulamaya göre. Hadi diyelim 1000 olsun. Bir lavaş olayı bozmuş olamaz. Bence beslenmeye siyah ve beyaz olarak bakmamalıyız. Tabi bu benim fikrim. Teşekkürler yorum içinLavaş olmasaydı gerçekten iyi gitmişsin diyecektim ama lavaş olayı bozmuş. 1 tane lavaş 185 kalori yerken 5 dk yakarken 30 dk yüksek tempo ister
Teşekkürler eşim güzel yorumun için ama bir lavaşa neden bu kadar takılıyor onu anlayamadımOlsun eşim. Misafirlikten dönünce Eminim daha güzel olur. Ayrıca menün gayet de dengeli lavaş hariç. Senin dönüşün muhteşem olacak biliyorum.
Hangi videosunu yapıyorsunAhh bayılıyorum arada yapıyordum ama artık her gün yapmaya karar verdim. Hele kadının ayyy tonnnyy hadi bitti de bitsin demesi kahkahaya boguyor beni
Akşam saatleri için kalori bombası eşim o yüzden. Normal ekmekten de kalorili diye biliyorum. Akşamları karbonhidrat tüketmesek daha iyi. Kahvaltı ya da öğlen öğünü olsa daha iyi olur. Gün içinde yakılır ama akşam direk depolara gidiyor, ondan. Sana iyi yolculuklar dilerim.Katılmıyorum :) Dün yaklaşık 900 kalori almışım hesapladığım uygulamaya göre. Hadi diyelim 1000 olsun. Bir lavaş olayı bozmuş olamaz. Bence beslenmeye siyah ve beyaz olarak bakmamalıyız. Tabi bu benim fikrim. Teşekkürler yorum için
Teşekkürler eşim güzel yorumun için ama bir lavaşa neden bu kadar takılıyor onu anlayamadımBu akşam dönüyorum sonunda Çoook heyecanlıyım.
Günlüğe geçebilirim şimdi. Herkese merhaba.
Sabah: 2 dilim kızarmış tb ekmeği + filtre kahve + 1 yk kadar labne + 5 siyah zeytin + 4 kiraz domates
Öğlen: 1 kase patlamış mısır + bitki çayı
Akşam: 1 kase domates çorbası + Yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 dilim tb ekmeği
5300 adım: 265 puan
1 saat bisiklet: 420 puan
Saat 16.00' ya kadar 1,5 litre su içtim. Bu gece yola çıkacağım için sonra suyu kestim ki gece rahat bi yolculuk süreyim
Herkese iyi geceler, genel mesajlara bakamadım bugün, yarın hepsini okurum. Sevgiler.
noram
sedulu
Arrietty_
H3RA_
Evet evet tavukHaslanmis gogsu tavuk gogsu diye algiladim
Can olsun ortağım.
Süper fikir canım istedi ,Ben öyle olursam sütlü kahve yapıyorum.
Normalde diyetisyenin yazdığı menüde ekmek var 1 dilim ama çorba olursa ekmeği yeme dediAksam ekmek yok. Guzel
Geçen diyetisyenle konuştuğumuz konuKızlar instagramda karşılaştığım bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim
Merhaba arkadaşım takıma hoşgeldin kaptanın da dediği gibi çok karbonhidrat var yeşillik hiç yok yeşillik hem sağlıklı beslenme hem de sütüne fayda eder daha çok tüketmeye çalışKahvaltı 10.30* yumurta peynir zeytin 2dlm ekmek
Ara: dışarıda çeyrek simit
16:00 etli patates yemeği yarım porsiyon makarna
20:00 4 mücver 3kurabiye
Emzirme=400 kalori
Yarım saat yürüyüş
2,5lt su
Kaptanım ben bu hafta listeye giriyor muyum acabaAh Sedumsedulu evet hala cezalar ucusuyor havada
Tek care kati olmak
Bu haftada ortalama 0. 300 altinda ise herkesin (esas liste, free listede dahil) 3 haftalik kilo durumunu ortaya dokecegim. Kim ne aldi verdi
Ceza tablolarinada bakacagim. Oralardan belli takimi asagi cekenler.
Menümü yazıp hemen kaçayım
Sabah 1 yumurta dan yulaflı omlet biraz peynir ve çay
Ara 2 kuru kayısı hc yağlı türk kahvesi
Öğle yarım kase mercimek çorbası 1 haşlanmış yumurta
Akşam 1 tane tavuk pirzola 2 kaşık bulgur pilavı ve salata
Su 3 lt
10000 adım 500 puan.
Kızlar bu ara benim akşam yemekten sonra acayip karnım şiş oluyo ve hala pazartesi günkü kilo dayım şişlikten dolayı ne önerirsiniz
Arrietty_ sedulu H3RA_ @istanbulin
Evet canlar bugün alışverişe çıktığım için akşama kadar dışarıdayım o yüzden bugünkü menüm çok kısa
@arriettysedulu H3RA_ @pisi pisi kopatim
Sabah: 2 bardak su, bitki çayı
12.00:1 küçük poğaça (ama mimik olanlardan), 4 zeytin, 1 küçük turp
14.00: 1çk hindistan cevizi yağı eklediğim filtre kahve
Akşam: öğünü atladım (saati kaçırdığım için)
20.00: bitki çayı
2 litre su
12.000 adım 600 puan
Bölgesel egzersiz de yaparım muhtemelen onuda eklerim.
Evet evet tavuksağol canım benim
Süper fikir canım istedi ,
Normalde diyetisyenin yazdığı menüde ekmek var 1 dilim ama çorba olursa ekmeği yeme dedi
Geçen diyetisyenle konuştuğumuz konu
Merhaba arkadaşım takıma hoşgeldin kaptanın da dediği gibi çok karbonhidrat var yeşillik hiç yok yeşillik hem sağlıklı beslenme hem de sütüne fayda eder daha çok tüketmeye çalış
Kaptanım ben bu hafta listeye giriyor muyum acaba
Kızlar aksamları canınız bısey yemek ıstıyormu
Ben meyve yemek ıstıyorum saat şöyle 10 gıbı nolur yesem mesela 1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?