Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim. Cok guzel dengeli ve dolu dolu. Hic aclik cekiyor musun? Veya zorlaniyor musun
Saol canım. Bir tek Geçen hafta biraz zorlandım adet öncesiydi ama bu hafta çok iyi gidiyor . Yarından itibaren 3gün farklı farklı menüler planladı daha çok protein ağırlıklı bakalım onlarda ne olacak.

Lavaş olmasaydı gerçekten iyi gitmişsin diyecektim ama lavaş olayı bozmuş. 1 tane lavaş 185 kalori yerken 5 dk yakarken 30 dk yüksek tempo ister
Katılmıyorum :) Dün yaklaşık 900 kalori almışım hesapladığım uygulamaya göre. Hadi diyelim 1000 olsun. Bir lavaş olayı bozmuş olamaz. Bence beslenmeye siyah ve beyaz olarak bakmamalıyız. Tabi bu benim fikrim. Teşekkürler yorum için
Olsun eşim. Misafirlikten dönünce Eminim daha güzel olur. Ayrıca menün gayet de dengeli lavaş hariç. Senin dönüşün muhteşem olacak biliyorum.
Teşekkürler eşim güzel yorumun için ama bir lavaşa neden bu kadar takılıyor onu anlayamadım Bu akşam dönüyorum sonunda Çoook heyecanlıyım.

Günlüğe geçebilirim şimdi. Herkese merhaba.

Sabah: 2 dilim kızarmış tb ekmeği + filtre kahve + 1 yk kadar labne + 5 siyah zeytin + 4 kiraz domates

Öğlen: 1 kase patlamış mısır + bitki çayı

Akşam: 1 kase domates çorbası + Yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 dilim tb ekmeği

5300 adım: 265 puan
1 saat bisiklet: 420 puan

Saat 16.00' ya kadar 1,5 litre su içtim. Bu gece yola çıkacağım için sonra suyu kestim ki gece rahat bi yolculuk süreyim

Herkese iyi geceler, genel mesajlara bakamadım bugün, yarın hepsini okurum. Sevgiler.

noram
sedulu
Arrietty_
H3RA_

Akşam saatleri için kalori bombası eşim o yüzden. Normal ekmekten de kalorili diye biliyorum. Akşamları karbonhidrat tüketmesek daha iyi. Kahvaltı ya da öğlen öğünü olsa daha iyi olur. Gün içinde yakılır ama akşam direk depolara gidiyor, ondan. Sana iyi yolculuklar dilerim.

Haslanmis gogsu tavuk gogsu diye algiladim
Can olsun ortağım.
Evet evet tavuk sağol canım benim
Ben öyle olursam sütlü kahve yapıyorum.
Süper fikir canım istedi ,
Aksam ekmek yok. Guzel
Normalde diyetisyenin yazdığı menüde ekmek var 1 dilim ama çorba olursa ekmeği yeme dedi
Kızlar instagramda karşılaştığım bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim
Geçen diyetisyenle konuştuğumuz konu
Kahvaltı 10.30* yumurta peynir zeytin 2dlm ekmek
Ara: dışarıda çeyrek simit
16:00 etli patates yemeği yarım porsiyon makarna
20:00 4 mücver 3kurabiye
Emzirme=400 kalori
Yarım saat yürüyüş
2,5lt su
Merhaba arkadaşım takıma hoşgeldin kaptanın da dediği gibi çok karbonhidrat var yeşillik hiç yok yeşillik hem sağlıklı beslenme hem de sütüne fayda eder daha çok tüketmeye çalış
Kaptanım ben bu hafta listeye giriyor muyum acaba

Super sporunu yapmışsın.
Bulgur pilavi sisiriyor az da olsa.
Cok gec yemediysen dert degil tabi ki.
Bir de az da olsa aksam yemeginden sonra hareket gerekli bence.

Yogurt turevi seyler yeseydin keske. Yani ben ogun atlamaya karsi degilim, hatta if yapiyorum ama. Ogun atlanacaksa onveki ogun biraz saglam olmali. Biraz daha planli olmaya çalış bence canim.

Deneme suresi dolmus oluyor cuma günü.
Acikcasi biraz riskli. Cumaya kadar menune bagli
Haftasonu cok kotuydu. 1 gun ödül den saysam ertesi gün cikolata ve baya baya karbonhidrat dolu menuydu. Gozlemliyorum hala. Tamamen Sana bagli bu durum

Kızlar aksamları canınız bısey yemek ıstıyormu
Ben meyve yemek ıstıyorum saat şöyle 10 gıbı nolur yesem mesela 1 elma

Planinda ise yiyebilirsin.
Planli olunca insan gununu ona gore ayarliyor. Ben 6 da en gec 8de yeme isini bitiriyorum, planim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…