Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gün içinde yeseydin sabah ya da öğlen sorun olmazdı. Akşam tüketilen karbonhidratın yakimi zordur. Kalori uygulaması takip ediyorsan günlük karbonhidrat yag ve protein değerlerini de takip etmelisin canım. Karbonhidrat alımın gün içinde maksimum %30 olmalı ki sağlıklı kilo verimi olsun.
Esin de benim yazacağım bir çok şeyi yazmış zaten noram .

Evet cuma tarti sonrasi veya Cumartesi en gec Ögle Tek ogun ödül kullana biliyorsunuz.
ES gecmemenizi tavsiye ederim.
Bizim takim tatli, Börek sever bir takim o gun tuketilsin
Cuma günü ödül günümüz ama bir adet ile sınırlı bir öğünde. Cuma olmadi dersen en geç cumartesi. Sonraki günler ödül kabul etmiyoruz. Sizlerde aynı şekilde uygulamaya tabiisiniz
Tamamdır, ben deneme süresinde olduğumuz içimin belki alınana kadar hiç verilmez diye düşünmüştüm. Cuma benim için uygundur.

Tamamdır, ben deneme süresinde olduğumuz içimin belki alınana kadar hiç verilmez diye düşünmüştüm. Cuma benim için uygundur.

Canim benim tavsiyem diyete yeni basladi isen bir muddet odul yapma, yani cok canin aseriyorsa o baska tabi ki, o zaman kendine iskence etme tabi ki. Ama degilse vir kac hafta alışkanlıkların oturmasi icin bekle.

Benim aksam yemegi sonrasi atistirmalik aliskanligimi yendim bu sekilde, simdi hic canım istemiyor.

Varyemez paylaştığın yazi cok guzel.
Tek ogun aralarini uzatmakla ilgili yorumuna katilmiyorum. Karatay usulunde de 4 saatten az araniz olmasin der. If de de daha uzun hatta. Ama bu diyetlerde kalori azaltma yoktur. Gunluk ihtiyacin olan kaloriyi kisitli zaman icinde yemek onerilir.

Kalori cok kisildiginda vucut direk kendini yavaslatiyormus cok enteresan sekilde. Ve ac kaliyorum ama yine de kilo veremiyorum durumunu olusturuyormus.

Tam olarak konu anlayamadim. Grup ceza mi aldi? Bu yüzden mi üyeler ceza aliyor?

İnsanız sonuçta inişler çıkışlar olabiliyor hayatta tabi ki full motivasyon ve azimle ilerlemeyi herkes ister ama şartlar her zaman insanın istediği gibi olmayabiliyor pazar gününden itibaren diyetisyenle ilerlemeye başladım ve listeme uyuyorum ama tabi takım kararlarına da saygı duyarım

O yuzden en son Pazar dan bahsettim. Suan menu ve spor olarak cok guzel gidiyor.
Ve cumaya kadar boyle Devam ederse esas listede olmaman icin bir sebep yok.
Listeye girince 2 ay izne ayrilamiyor yeni üyeler.

Benim istemiyor. Aliskanlik ama ondan belki.
Meyve de aramaz oldum.
Aksam yemegi sonrasi yeme birsey. Elma masum da olsa sekeri yuksek.

Su, cay ile yatistiramaz misin?
Gecmise bakmadim. Menune bakayim. Ama hep boyle ise, aliskanlik oldugundan
Cay ıcıyorum canım. Evet bı alıskanlık var . Ve meyveyı cok sevıyorum ben. Gunduz meyve yemedıgımden de aksam canım ıstıyor olabılır
Tarçınlı süt içebilirsin mesela. Göbek yağlarını eritirmiş hem gece yatarken içmek.
Süt te kalorılı dıye tuketmıyorum. Kahveme koyuyorum azıcık ona bıle vıjdan yapıyorum
Pek birsey yememissin. Aksam gec saat de acikiyor olman cok normal
Elma yerine 1 avuc Badem /Ceviz yanina kahve tercih et.
Acıkmıyorum kuzum aslında. Ama badem meyveden daha masum dıyorsan oyle yaparım
Planinda ise yiyebilirsin.
Planli olunca insan gununu ona gore ayarliyor. Ben 6 da en gec 8de yeme isini bitiriyorum, planim bu.
Planım yok kafama göre takılıyorum. Sabah aksam bazen arada meyve sebze falan

Dun ki sporunu gordum. Nasil Sevindim
Masallah iyi dayanmis dedim.

Ben 71 kilo ile başladım gruba girmeden önce. 2 aydır diyetteydim yani. Ve şu an regl oldum. Aşırı tatlı istiyor canım. Cuma kahvaltıda bal kaymak yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…