Gün içinde yeseydin sabah ya da öğlen sorun olmazdı. Akşam tüketilen karbonhidratın yakimi zordur. Kalori uygulaması takip ediyorsan günlük karbonhidrat yag ve protein değerlerini de takip etmelisin canım. Karbonhidrat alımın gün içinde maksimum %30 olmalı ki sağlıklı kilo verimi olsun.Katılmıyorum :) Dün yaklaşık 900 kalori almışım hesapladığım uygulamaya göre. Hadi diyelim 1000 olsun. Bir lavaş olayı bozmuş olamaz. Bence beslenmeye siyah ve beyaz olarak bakmamalıyız. Tabi bu benim fikrim. Teşekkürler yorum için
Teşekkürler eşim güzel yorumun için ama bir lavaşa neden bu kadar takılıyor onu anlayamadımBu akşam dönüyorum sonunda Çoook heyecanlıyım.
Günlüğe geçebilirim şimdi. Herkese merhaba.
Sabah: 2 dilim kızarmış tb ekmeği + filtre kahve + 1 yk kadar labne + 5 siyah zeytin + 4 kiraz domates
Öğlen: 1 kase patlamış mısır + bitki çayı
Akşam: 1 kase domates çorbası + Yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 dilim tb ekmeği
5300 adım: 265 puan
1 saat bisiklet: 420 puan
Saat 16.00' ya kadar 1,5 litre su içtim. Bu gece yola çıkacağım için sonra suyu kestim ki gece rahat bi yolculuk süreyim
Herkese iyi geceler, genel mesajlara bakamadım bugün, yarın hepsini okurum. Sevgiler.
noram
sedulu
Arrietty_
H3RA_
Cuma günü ödül günümüz ama bir adet ile sınırlı bir öğünde. Cuma olmadi dersen en geç cumartesi. Sonraki günler ödül kabul etmiyoruz. Sizlerde aynı şekilde uygulamaya tabiisiniz
Evet cuma tarti sonrasi veya Cumartesi en gec Ögle Tek ogun ödül kullana biliyorsunuz.
Evet cuma tarti sonrasi veya Cumartesi en gec Ögle Tek ogun ödül kullana biliyorsunuz.
ES gecmemenizi tavsiye ederim.
Bizim takim tatli, Börek sever bir takimo gun tuketilsin
Tamamdır, ben deneme süresinde olduğumuz içimin belki alınana kadar hiç verilmez diye düşünmüştüm. Cuma benim için uygundur.Cuma günü ödül günümüz ama bir adet ile sınırlı bir öğünde. Cuma olmadi dersen en geç cumartesi. Sonraki günler ödül kabul etmiyoruz. Sizlerde aynı şekilde uygulamaya tabiisiniz
Tamamdır, ben deneme süresinde olduğumuz içimin belki alınana kadar hiç verilmez diye düşünmüştüm. Cuma benim için uygundur.
Tam olarak konu anlayamadim. Grup ceza mi aldi? Bu yüzden mi üyeler ceza aliyor?Ah Sedumsedulu evet hala cezalar ucusuyor havada
Tek care kati olmak
Bu haftada ortalama 0. 300 altinda ise herkesin (esas liste, free listede dahil) 3 haftalik kilo durumunu ortaya dokecegim. Kim ne aldi verdi
Ceza tablolarinada bakacagim. Oralardan belli takimi asagi cekenler.
İnsanız sonuçta inişler çıkışlar olabiliyor hayatta tabi ki full motivasyon ve azimle ilerlemeyi herkes ister ama şartlar her zaman insanın istediği gibi olmayabiliyor pazar gününden itibaren diyetisyenle ilerlemeye başladım ve listeme uyuyorum ama tabi takım kararlarına da saygı duyarımDeneme suresi dolmus oluyor cuma günü.
Acikcasi biraz riskli. Cumaya kadar menune bagli
Haftasonu cok kotuydu. 1 gun ödül den saysam ertesi gün cikolata ve baya baya karbonhidrat dolu menuydu. Gozlemliyorum hala. Tamamen Sana bagli bu durum
O yuzden en son Pazar dan bahsettim. Suan menu ve spor olarak cok guzel gidiyor.İnsanız sonuçta inişler çıkışlar olabiliyor hayatta tabi ki full motivasyon ve azimle ilerlemeyi herkes ister ama şartlar her zaman insanın istediği gibi olmayabiliyor pazar gününden itibaren diyetisyenle ilerlemeye başladım ve listeme uyuyorum ama tabi takım kararlarına da saygı duyarım
Nota cezasi aldik. Sebebi ortalama in cok dusuk olmasi. Artilar fazla geldigi icin.Tam olarak konu anlayamadim. Grup ceza mi aldi? Bu yüzden mi üyeler ceza aliyor?
Cay ıcıyorum canım. Evet bı alıskanlık var . Ve meyveyı cok sevıyorum ben. Gunduz meyve yemedıgımden de aksam canım ıstıyor olabılırBenim istemiyor. Aliskanlik ama ondan belki.
Meyve de aramaz oldum.
Aksam yemegi sonrasi yeme birsey. Elma masum da olsa sekeri yuksek.
Su, cay ile yatistiramaz misin?
Gecmise bakmadim. Menune bakayim. Ama hep boyle ise, aliskanlik oldugundan
Süt te kalorılı dıye tuketmıyorum. Kahveme koyuyorum azıcık ona bıle vıjdan yapıyorumTarçınlı süt içebilirsin mesela. Göbek yağlarını eritirmiş hem gece yatarken içmek.
Acıkmıyorum kuzum aslında. Ama badem meyveden daha masum dıyorsan oyle yaparımPek birsey yememissin. Aksam gec saat de acikiyor olman cok normal
Elma yerine 1 avuc Badem /Ceviz yanina kahve tercih et.
Planım yokPlaninda ise yiyebilirsin.
Planli olunca insan gununu ona gore ayarliyor. Ben 6 da en gec 8de yeme isini bitiriyorum, planim bu.
Dun ki sporunu gordum. Nasil SevindimCay ıcıyorum canım. Evet bı alıskanlık var . Ve meyveyı cok sevıyorum ben. Gunduz meyve yemedıgımden de aksam canım ıstıyor olabılır
Süt te kalorılı dıye tuketmıyorum. Kahveme koyuyorum azıcık ona bıle vıjdan yapıyorum
Acıkmıyorum kuzum aslında. Ama badem meyveden daha masum dıyorsan oyle yaparım
Planım yokkafama göre takılıyorum. Sabah aksam bazen arada meyve sebze falan
Planım yokkafama göre takılıyorum. Sabah aksam bazen arada meyve sebze falan
Ben 71 kilo ile başladım gruba girmeden önce. 2 aydır diyetteydim yani. Ve şu an regl oldum. Aşırı tatlı istiyor canım. Cuma kahvaltıda bal kaymak yemek istiyorum.Canim benim tavsiyem diyete yeni basladi isen bir muddet odul yapma, yani cok canin aseriyorsa o baska tabi ki, o zaman kendine iskence etme tabi ki. Ama degilse vir kac hafta alışkanlıkların oturmasi icin bekle.
Benim aksam yemegi sonrasi atistirmalik aliskanligimi yendim bu sekilde, simdi hic canım istemiyor.
Ben 71 kilo ile başladım gruba girmeden önce. 2 aydır diyetteydim yani. Ve şu an regl oldum. Aşırı tatlı istiyor canım. Cuma kahvaltıda bal kaymak yemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?