Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaslar gelelim bugün yediklerime

sabah saat 9 gibi: 1 kase yogurt, iki dilim ananas
(Birdaha bu kadar az yemeyecegim feci aciktim ve sonrasinda sanki herseyi yiyebilirmisin gibi oldum) yumurta beni gercekten tok tutuyor onu fark ettim.

saat 13 de bir tabak sebzeli makarna. Makarna ama hamurdan degil nohut unundan. Hic begenmedim.

saat 16.30 da iki dilim wasa, peynir ve salatalik

1,5 lt zar zor ictim 2 litreye tamamlarim.

sporumu sonra yazarim.
Arrietty_ sedulu @

Bugünkü menüm:

Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
Salata- yeşillik
1 dilim peynir
2 çay bardağı tek şekerli çay

Ara öğün: 16.00
2-3 ceviz
2-3 fındık

Akşam yemeği:
1 yumurtalı yeşil soğanlı omlet
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 çay bardağı tek şekerli çay

1.5-2 litre arası su

Akşam da Yeşilçay ve maden suyu içerim.

Adım 9100 460 puan
50 dk chloe 500
Toplam:960 puan
Benim spor rutinim olduğundan Zumba yapamadım. Acaba zorunlu muydu?
Arrietty_ sedulu H3RA_ MonicaGeller

Varyemez ac kalmak yerine salata yapip yesen?
Açlığa dayanırım sorun değil akşam nasılsa evdeyim
Kitap okurum tv seyrederim dikkatimi dağıtırım unuturum

1 bardak kefir
Ya da 2 3 kaşık yoğurt nasıl olur?
Ya da 1 bardak tarçınlı süt

Hangisi daha iyi olur acaba ?

Şaka bir yana en sevdiğim menüler çay davetinde olanlar Hele salata çeşitleri bol olursa gözüm döner.
Ben diyete başladığımda oran olarak az yediğimi ama karnonhidrat ve kalorili şeyler olduğu için kilo aldığımı fark ettim.

her zamanki gibi bugün de çok dengeli beslenmişsin eşim. spor konusunda da çok istikrarlısın. çayı sadece öğünde mi şekerli içiyorsun yoksa hep mi onu merak ettim :)

Yaaa ne kadar güzel doğum sonrası hemen eski kiloya dönmek.
Ben çok hata yaptım doğum sonrası şimdi anca toparlıyorum

Tarçınlı süt daha iyi olur gibi sanki canım. Bu arada menünü okudum okurken doydum ama tebrikler azar azar yemişsin misafirlikte elden bir şey gelmiyor maalesef mercimekli salat güzel miydi ?

Çok sevindim sizin adınıza anneler başımızın tacı gözümüzün nuru

Oh ne güzel annene kavusmak hem bol sohbet olur hasret giderirsiniz ama anne yemeklerini abartmayalım

Bende aynı dertten müzdaribim kaptanım. hamilelikte kilo verip emzirme döneminde kilo üzerine kilo alanlardanım şimdide uğraşıyoruz böyle
Ah canım vala o kadar pişmanım ki süt olsun diye diye şerbetli tatlılar hosaflar falan. Doğum sonrası verip emzirme döneminde 20 kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…