Hangi programi uyguluyorsun?Kızlar benim kaslarım çıktı ben şok. Bu chloe mükemmel gerçekten. Annem şok oldu görünce.
2 weeks shred ve spor geçmişim yok benim. Yani 7-8 sene önce 3 ay fitness’a gitmiştim. Hamile kalmadan önce de 3 ay bfite ama hepsi yırtmış resmen.Hangi programi uyguluyorsun?
Açlığa dayanırım sorun değil akşam nasılsa evdeyimVaryemez ac kalmak yerine salata yapip yesen?
harikasınKızlar benim kaslarım çıktı ben şok. Bu chloe mükemmel gerçekten. Annem şok oldu görünce.
Şaka bir yana en sevdiğim menüler çay davetinde olanlarYa ama ne kadar zor dimi.
Ne kadar kalorili menuler cok normal karsilaniyor.
Ben daha diyet yapmazken kk da bir misafir menusu konusuna yorum yazmistim, bu kadar yiyecegi (aksam yemegi sonrasi cay daveti) kim yiyecek diye, herkes elestirmistinormalmis hatta sadeymis menu. Yine su boregi, tatli falan vardi bak aklimda kalmis.
teşekkür ederim
ben de aşırı aşırı kısmadım, canım çekerse ucundan tadımlık alınca isteğim geçiyordu zaten
Bugünkü menüm:
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
Salata- yeşillik
1 dilim peynir
2 çay bardağı tek şekerli çay
Ara öğün: 16.00
2-3 ceviz
2-3 fındık
Akşam yemeği:
1 yumurtalı yeşil soğanlı omlet
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 çay bardağı tek şekerli çay
1.5-2 litre arası su
Akşam da Yeşilçay ve maden suyu içerim.
Adım 9100 460 puan
50 dk chloe 500
Toplam:960 puan
Benim spor rutinim olduğundan Zumba yapamadım. Acaba zorunlu muydu?
Arrietty_ sedulu H3RA_ MonicaGeller
Yaaa ne kadar güzel doğum sonrası hemen eski kiloya dönmek.ya misafirlikteki o ısrar beni de sinir edersi, ısrarla ye ye ye , yemiyorum size neeeee diye bağırasım gelirdive yemezdim de
sık sık tartılma ben heyecanla cumayı bekliyorum :) , hem sürpriz oluyor hem de kilo vermişsen verdim diip diğer günler salmıyorsun
walla ben geçen yazdan önce buraya geldim, kiloları verdim ve eski bikinimi de giydim huhahahaah müthiş bir duyguydu, aynı senenin kışı hamileyken yazı bikiniliydim
ay yazarken kendimle gurur duydum editleme ihtiyacı hissettim
Tarçınlı süt daha iyi olur gibi sanki canım. Bu arada menünü okudum okurken doydumAçlığa dayanırım sorun değil akşam nasılsa evdeyim
Kitap okurum tv seyrederim dikkatimi dağıtırım unuturum
1 bardak kefir
Ya da 2 3 kaşık yoğurt nasıl olur?
Ya da 1 bardak tarçınlı süt
Hangisi daha iyi olur acaba ?
Çok sevindim sizin adınıza
Oh ne güzel annene kavusmak hem bol sohbet olur hasret giderirsiniz ama anne yemeklerini abartmayalım
Bende aynı dertten müzdaribim kaptanım. hamilelikte kilo verip emzirme döneminde kilo üzerine kilo alanlardanım şimdide uğraşıyoruz böyleYaaa ne kadar güzel doğum sonrası hemen eski kiloya dönmek.
Ben çok hata yaptım doğum sonrası şimdi anca toparlıyorum
Bende yaptım bugünKarnımın açlığını bastırmak için dukan içeceği bari yapayım
Ah canım vala o kadar pişmanım ki süt olsun diye diye şerbetli tatlılar hosaflar falan. Doğum sonrası verip emzirme döneminde 20 kilo almıştım.Bende aynı dertten müzdaribim kaptanım. hamilelikte kilo verip emzirme döneminde kilo üzerine kilo alanlardanım şimdide uğraşıyoruz böyle
Açlığa dayanırım sorun değil akşam nasılsa evdeyim
Kitap okurum tv seyrederim dikkatimi dağıtırım unuturum
1 bardak kefir
Ya da 2 3 kaşık yoğurt nasıl olur?
Ya da 1 bardak tarçınlı süt
Hangisi daha iyi olur acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?