Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tarçınlı süt daha iyi olur gibi sanki canım. Bu arada menünü okudum okurken doydum ama tebrikler azar azar yemişsin misafirlikte elden bir şey gelmiyor maalesef mercimekli salat güzel miydi ?
Evet ben onu çok beğendim diyet için çok mantıklı
Yeşil mercimeği ve tavuğun beyaz etini haşlamış kornişonla dereotu baharat vs ile karıştırmış

Kandiliniz mübarek olsun kızlar

Sabah
1kayısı
1kuru incir
1biber
1çeri domates
1kk b peynir
1h.yumurta
5 zeytin
1tutam maydanoz

Öğle
1/2pors çorba
Bir küçük parça tavuk
4yk kısır
1/2 pors hoşaf

Akşam
2 kandil simidi
2yyk pirinç pilavı
4yaprak sarma

Ara 1 su b süt

Su 2.5lt

Spor 10600 adım 503 puan

Bugün kötü beslendim maalesef

Arrietty_
sedulu
H3RA_
Oaktree

Kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Bugünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber
Ara
Yarım elma yarım portakal
Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü (150 Gr) ile salata
Akşam
3 köfte
Haşlanmış karnabahar brokoli zeytinyağı,pulbiber ve limon ile
Süzme yoğurt
Spor yine akşama kaldı o yüzden yatmadan paylaşacağım
Bir de akşam için süt helvası yaptım 1 kaşık tadına baktım sadece misafire çıkaracağım için

Öğlen kısır akşam hem kandil simidi hem pilav hem sarma hem hoşaf oy oy Fazla karbonhidrat yüklenmiş buna bir ceza ayarlarız. Zıplamasız mi olsun yoksa fark etmez mi

Öğlen kısır akşam hem kandil simidi hem pilav hem sarma hem hoşaf oy oy Fazla karbonhidrat yüklenmiş buna bir ceza ayarlarız. Zıplamasız mi olsun yoksa fark etmez mi
Ne verirsen artık.
Yarın akşama kadar hastanelerde olacağım. Diğer gün yaparım artık.

İyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir ve yarım kapya biber 1 çk bal
İlkindi 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık fasülye kavurması
Su 3 lt
Spor 10 dk bacak plates 70 puan
30 dk zumba 420 puan
12000 adım 600 puan
100 jj cezam dı puan layacak mıyım bilemedim
Toplam 1090 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin
Kızlar bi de size bişe danışmak istiyorum ben if e mi başlasam ilk zamanlar da if yapıyodum 4 yada 5 te bitiriyodum akşam yemeği baya iyi vermiştim tabi ilk zamanlar olduğu için de verdim de şimdi vücudu şaşırtmış olur muyum yapsam iyi gelir mi ki ne dersiniz bugün mesela 4 te bitirdim acıktım da baya ama dayanırım

İki öğüne mi düşürdün canım

her zamanki gibi bugün de çok dengeli beslenmişsin eşim. spor konusunda da çok istikrarlısın. çayı sadece öğünde mi şekerli içiyorsun yoksa hep mi onu merak ettim :)
Evet Monica, bir tek kahvaltıda içiyorum. Bazen akşam da kahvaltı yapıyoruz o zaman da içiyorum, akşamları yemekten sonra demliyoruz ama ben yeşil çay içiyorum. Normal çayı şekersiz sevmiyorum. Ekstra şeker almamak için de hiç içmiyorum.

Arkadaslar.

20 dakika zumbaya anca dayanabildim. Birtürlü isinamadim ben spora Halsizim kasöarimda güc yok onu farkediyorum. Ama alisa agim tekrar. Onun yerine yürüyüs yapacagim en azindan hareketsiz kalmaktan iyidir :)))
Canım hastalık sonrası birden zorlama vücudu yavaş yavaş ısınarak devam et. Leslie 1 mile yapabilirsin bir kaç hafta

İki öğüne mi düşürdün canım
Aslında bugün zorunlu oldu gibi misafirim olunca öğlen ara filan yapamadım akşam da en son 4 te birlikte yedik daha yemek istemedim ama şimdi de acıktım alışırım bi kaç güne ama böyle mi devam etsem çok kararsız kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…