Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim programa gore kepekli makarnayi 4 kasik kadar yiyebilirim, izinliyim

tabi o gun pirictir bulgurdur olmayacak,
bunlarin alternatifi olarak makarna.

ben de cok sevdigim icin hic bulasmayayim makarnaya diyorum.
bugun cocuklarin makarna gunu mesela, ben o yuzden kendime ozel sebze yapacagim.

O zaman dünki spor puanim eksik oldu
1 saat yürüyüsü hesaplamadim adimlari hesapladim diye. Düzeltilir mi düzeltilmez mi bilmiyorum ama dünki asil spor puanim o zaman 1494,35 puan

Bunu ögrendigim iyi oldu en azindan birdahakine bu hatayi yapmam :))

Bol salata ile yenen lahmacun gayet guzel bir menu bence. Ogle menusunde olsa 2 tane bile yenebilir, aksam gec saatte olunca azaltmak iyi fikir.

kandil simidi biraz sikintili ama. Bana sorarsan gereksiz kalori alimi.

kizlar su egzersiz aletini alsam mi? yer kaplamaz diye dusundum ama bunun stepper i bisiklet yerini tutar mi bilemedim.
Benim bacak takıntım var o yüzden bisiklet derdim herhalde :))
Stepper dışında ki özellikleri evden ayarladığın herhangi bir yükseltiyle yapabileceğin şeyler.
Fiyat/performans olarak değerlendir bence. Yani bir stepper ile bu aletin fiyat farkı ne kadar mesela?

Ya burada biri vardı stepper ile bacaklarını incelttigini söylemişti

kizlar su egzersiz aletini alsam mi? yer kaplamaz diye dusundum ama bunun stepper i bisiklet yerini tutar mi bilemedim.

spor salonunda bu tarz seyler yapmayi seviyorum ama evde bilemedim ya.

ben saha cok evdeki aletleri tasinabilir seciyorum, iste istersen yaninda tasi, odadan odaya gec falan.
bu da tasinabilir demisler ama buyuk geldi yine de bana.

bir de tabi ayarlanabilir mi?
yani burada gordugumuz kisiler uzun boylu zayif falanlar ya, sana bu aletin boyu daha uzun gelecek mesela, veya ilk baslarken cok zorlayici gelecek gibi.

yerinde olsam daha cok kendi vucut agirligimla calisirim, belki eve bir iki dumble, ip atlama ipi, elastik bant gibi kucuk seyler alirim.

bunlarla da da cok cok iyi calistirabilirsin kendini,
yok onlar bana kolay dersen agirligi arttir, ne bileyim ip atlarken vucut agirligi ekle, gibi gibi.

bu aleti sevmedim kisaca

Sabah 12:00 kahvaltım

Uyandığımda 07:00 de 1 litre su ve vitaminelr
Latte badem sütlü ve hc yağlı

yeşilçay
Sonra öğlen kahvaltım 12:00
Kurutulmuş yeşil soğanlı omlet
Zeytin salatalık domates 2 greyfurt ve badem
Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33

evet haklisiniz H3RA_ diyince stepperlara baktim cok daha uygun.
dumbellar var evde cesit cesit. ip atlayamiyorum.
evde olan aletler
dumbell ikiser 1 kg 2 kg 5kg
twister (koltuk altinda)
barfiks (dolap arkasinda)
egimli mekik tahtasi (terasta curuyor)
pilates topu (havasi inik duruyo tabi)

simdi dusununce kardio haric bi alete ihtiyacim olmadigini anladim yine.

ona da ihtiyacin yoktur kesin,

merdiven var mi evde? 2 cik in yiter.

Ne güzel tebrik ederim. Bende bugün değişik birşey deneyeceğim İlk kez Karatay yapacağım tam araştırmadım ama bakalım nasıl olacak.
Bende ıf yaptım bana pek işe yaramadı diyetisyen eşliğinde devam ediyorum artık inşallah karatay size yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…