Bugün normal yaptığınız spordan 300 puan fazlasını yapmaya çalışın. Atıyorum 10.000 adım yerine 16.000 +300 puan getirir size.Birde nasıl cezayı telafi edeceğimi çözemedim -300 olunca nr yapmalıyım yeni yeni öğreniyorum bende
yok merdiven.ona da ihtiyacin yoktur kesin,
merdiven var mi evde? 2 cik in yiter.
Al al :))yok merdiven.
sanirim.ben disariya bisiklet alicam ya
uff cok kararsizim
Benim bacak takıntım var o yüzden bisiklet derdim herhalde :))
Stepper dışında ki özellikleri evden ayarladığın herhangi bir yükseltiyle yapabileceğin şeyler.
Fiyat/performans olarak değerlendir bence. Yani bir stepper ile bu aletin fiyat farkı ne kadar mesela?
Genelde spor aletleri alınır ve evde bi köşede kalır diye düşünüyordum arkadaşım yazmış. Evde plates aletleri var kiler de bekliyorevet haklisinizH3RA_ diyince stepperlara baktim cok daha uygun.
dumbellar var evde cesit cesit. ip atlayamiyorum.
evde olan aletler
dumbell ikiser 1 kg 2 kg 5kg
twister (koltuk altinda)
barfiks (dolap arkasinda)
egimli mekik tahtasi (terasta curuyor)
pilates topu (havasi inik duruyo tabi)
simdi dusununce kardio haric bi alete ihtiyacim olmadigini anladim yine.
almayacagim cok haklisiniz.Genelde spor aletleri alınır ve evde bi köşede kalır diye düşünüyordum arkadaşım yazmış. Evde plates aletleri var kiler de bekliyor
Bence en iyi spor vücudumuzu zorlandığımız spor diye düşünüyorum. Benim bacak basen kalça fena durumda squat hiç yapamam dizler berbat .
Çocuklar durduğu vakit biseyler yapmaya çalışıyorum.
Tabi yine de senin kararın sadece ip atlama gibi bişey var o fena değil
İyi bari erken yapmışsın bol dinlen yavrum. Yoğurt ye ya da ayran iç ki laktik asit kasları dinlendirsin biraz
Orayı tıklayınca galeri filan açılmıyor yükleyemedimEki Görüntüle 2799506
su yukarida isaretledigim yerden veya dosya ekle kismindan ekleyebilirsin canim
Orayı tıklayınca galeri filan açılmıyor yükleyemedim.Mesaj yazdigin bölümün alt kisminda eklenti ekle yaziyor. Oraya basip ekleyebiliyorsun. Umarim anlasilir anlattim.
Diyetisyene de gittim 4 kere. Motivasyon eksik. Mesela şuan evimde olmak istiyorum. Ama olamıyorum . Buraya gelmeden önce if ile 6kilo verdim. Burada 4ünü aldım 2ay daBende ıf yaptım bana pek işe yaramadı diyetisyen eşliğinde devam ediyorum artıkinşallah karatay size yarar
İyiyim ama açımmm...Selam kizcelerim
Gununuz nasil geciyor?
Gecmis yapmadim Isteyim diye.
Aaa tamam canım yiyim yoğurt o zaman çok sağol ❤İyi bari erken yapmışsın bol dinlen yavrum. Yoğurt ye ya da ayran iç ki laktik asit kasları dinlendirsin biraz
Bende ilk defa - 300 aldımBirde nasıl cezayı telafi edeceğimi çözemedim -300 olunca nr yapmalıyım yeni yeni öğreniyorum bende
Mesela 600 ip atlama 300 puan yapıyorBende ilk defa - 300 aldım
Önceden ip atlattırıyorlardı.
Eve geçince yapcam bende
olur eşim olur ben inanıyorumne yiyorsunuz derken? makarnanın yerine geçecek birşey mi , düşündüm de bulamadım ama zaten yediğimiz her yemekte belli bir miktar karbonhidrat var, makarnanın eksikliğini de sen yazana kadar hiç hatırlamamıştım :)
menü de spor da şahane eşim
walla bu hafta adımım yok sporum yok , ofis işi, masaya çakılıp kaldım, ben senin kadar iyi düşünemiyorum, ah keşke 1 kg
yok merdiven.
sanirim.ben disariya bisiklet alicam ya
uff cok kararsizim
150jj 300 puana ne dersinMesela 600 ip atlama 300 puan yapıyoronu yapabilirsin
çok iyi gidiyorsun maşallah, adımlar konusunda sana mahçubum, valla bu hafta yürüyüşe başlayacaktım hergün ama hava soğudu tam bugün, birde oruçluyum ondan adım fazlalaştıramadım.
evet lahmacunda sıkıntı yok doğru zaten cezayıda birtek ondan almamışım :))Bol salata ile yenen lahmacun gayet guzel bir menu bence. Ogle menusunde olsa 2 tane bile yenebilir, aksam gec saatte olunca azaltmak iyi fikir.
kandil simidi biraz sikintili ama. Bana sorarsan gereksiz kalori alimi.
Anladim canim olsun bisi olmaz allah kabul etsinçok iyi gidiyorsun maşallah, adımlar konusunda sana mahçubum, valla bu hafta yürüyüşe başlayacaktım hergün ama hava soğudu tam bugün, birde oruçluyum ondan adım fazlalaştıramadım.
evet lahmacunda sıkıntı yok doğru zaten cezayıda birtek ondan almamışım :))
ah kandil simiti çıtır çıtır susamlı bir kalori bombası ama tüm gün aklımda kalacağına sabah 1 tane yedim sildim aklımdan.
akşamı hafif tutacağım inşallah denge yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?