Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birde nasıl cezayı telafi edeceğimi çözemedim -300 olunca nr yapmalıyım yeni yeni öğreniyorum bende
Bugün normal yaptığınız spordan 300 puan fazlasını yapmaya çalışın. Atıyorum 10.000 adım yerine 16.000 +300 puan getirir size.
Ama perşembe olduğunu unutmayın kaslar şişmesin.
Gerçi bence K klbk33 yürümeli bol bol

Genelde spor aletleri alınır ve evde bi köşede kalır diye düşünüyordum arkadaşım yazmış. Evde plates aletleri var kiler de bekliyor
Bence en iyi spor vücudumuzu zorlandığımız spor diye düşünüyorum. Benim bacak basen kalça fena durumda squat hiç yapamam dizler berbat .
Çocuklar durduğu vakit biseyler yapmaya çalışıyorum.
Tabi yine de senin kararın sadece ip atlama gibi bişey var o fena değil

almayacagim cok haklisiniz.
gundelik hayatima sporu yansitmayacak ne alsam evde kuflenecek.
bisiklet alip araba kullanimini azaltirsam zayiflasam da devam ederim diye dusunuyorum.

Eki Görüntüle 2799506

su yukarida isaretledigim yerden veya dosya ekle kismindan ekleyebilirsin canim
Orayı tıklayınca galeri filan açılmıyor yükleyemedim
Mesaj yazdigin bölümün alt kisminda eklenti ekle yaziyor. Oraya basip ekleyebiliyorsun. Umarim anlasilir anlattim.
Orayı tıklayınca galeri filan açılmıyor yükleyemedim.
Bende ıf yaptım bana pek işe yaramadı diyetisyen eşliğinde devam ediyorum artık inşallah karatay size yarar
Diyetisyene de gittim 4 kere. Motivasyon eksik. Mesela şuan evimde olmak istiyorum. Ama olamıyorum . Buraya gelmeden önce if ile 6kilo verdim. Burada 4ünü aldım 2ay da

olur eşim olur ben inanıyorum

yok merdiven.
sanirim.ben disariya bisiklet alicam ya
uff cok kararsizim

cocuklarin bisikleti var mi?
onlarla surebilir misin? biz bazen oyle hep birlikte cikariz bisikletle (veya ben patenimle onlar scooterlariyla), hem keyifli hem guzel calistiriyor insani, hem de cok yuksek kalp atisina cikmana gerek olmadan.

ya da kosu da bir secenek, interval kosu teknikleri var, atiyorum 3 dakikalik araliklarla yavas hizli yavas hizli kosuyorsun gibi, bu da cok iyi calistiriyor.

ayrica bekle spor salonlari acilsin, belki o tarz bir sey dusunursun.
yuzme cok iyi olur

çok iyi gidiyorsun maşallah, adımlar konusunda sana mahçubum, valla bu hafta yürüyüşe başlayacaktım hergün ama hava soğudu tam bugün, birde oruçluyum ondan adım fazlalaştıramadım.
Bol salata ile yenen lahmacun gayet guzel bir menu bence. Ogle menusunde olsa 2 tane bile yenebilir, aksam gec saatte olunca azaltmak iyi fikir.

kandil simidi biraz sikintili ama. Bana sorarsan gereksiz kalori alimi.
evet lahmacunda sıkıntı yok doğru zaten cezayıda birtek ondan almamışım :))
ah kandil simiti çıtır çıtır susamlı bir kalori bombası ama tüm gün aklımda kalacağına sabah 1 tane yedim sildim aklımdan.
akşamı hafif tutacağım inşallah denge yapıcam

Anladim canim olsun bisi olmaz allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…