Süper oldu bunu paylaşman. Benim zaten dolaşım bozukluğu sorunu olduğu için çok iyi gelir bu masaj. Çok teşekkür ederim canım.H3RA_ canim sen dinlenme gunlerinde su tarz bir masaji kendi kendine yapabilirsin,
bunu direk lenfodem icin onermisler mesela,
ingilizce ama anlasilir diye tahmin ediyorum, yine de istersen yardimci olabilirim.
Evet Dilber Hala hayraniyim hatta Binnur Kayayi cookkkk severim her haliyleDilber hala karakterini cok severim o yüzden mi nickini dilber hala koydun aslında ben avrupa yakasi dizisini cok severim.
Çok teşekkür ederim 6 yad azı dışını çıkarıyormuş 10 yas dışını bekliycez bakalim
o bana 6.000 adımdan daha kolay geldi150jj 300 puana ne dersin
Ooo çok iyi 75 serden 2 sette bitti gitti150jj 300 puana ne dersin
Ben adımlayamıyorum alanım daro bana 6.000 adımdan daha kolay geldi
Herkes bir sedulu değilOoo çok iyi 75 serden 2 sette bitti gitti
O benim en sevdiğim spor. Hastanede olmasam yapmıştım çoktan. Aklımdan geçiriyorum wc de zıplasammı diye. Sonra buranın çok sessiz olduğu aklıma geliyor ve zıolamıyorumOoo çok iyi 75 serden 2 sette bitti gitti
Ben 2 köfte ve yoğurt yer, üstüne sütlü kahve içer günü bitiririm. Dün çok yedim deAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
Bende yeşil mercimek yemeği yaptım canım yanında yoğurt veya ayran ile yerim bizimkiler pide yiyecek eşim le oğlumAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Az evvelAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
hiç bişey yemicem belki yoğurtAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Eline sağlık canım benim eşim yok kaç gündürTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Arrietty_ MUAF MUAF MUAF @ozrengin ÖDÜL H3RA_ @Serina08 ÖDÜL @istanbulin sedulu @Alys ÖDÜL @Zeytur MUAF MUAF MUAF MUAF @Emeeelll bnnu ÖDÜL @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr @Aylakkadin @Cikocev ÖDÜL @rockandroll 40 D @graphicdesigner 20 dk IA @Ozzybal ÖDÜL Dilber Hala @SsSiMqE K klbk33 ÖDÜL @Oaktree @Mathteacher27 Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim ÖDÜL @pisi pisi kopatim @Aomine Daiki @Asi Matmazel @MonicaGeller @noram @AppLesma @Sade_Bilge @kiskiskis
3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
@rockandroll 40 dk dans cezan var !
Evet bundan sonra ceza kesmiyorum kızlar. Herkes kendi menüsüne dönüp baksın. KArbonhidratı bol olan menüyü listeye almayacağım !!!
Havalar soğuk olduğundan bende son günlerde evde yapıyorum adımlarımı.Ben adımlayamıyorum alanım dargidip geliyorum bakıyorum azıcık adım olmuş daha.. Şimdi ben 10bin adımlık puan + 300 puan yapmalıyım. Kendimi buna şartlandırdım
Benimkilere bir de patates salatası yapıyorum bana yokBende yeşil mercimek yemeği yaptım canım yanında yoğurt veya ayran ile yerim bizimkiler pide yiyecek eşim le oğlum
Bende artık yarına saklarım 1 dilim yerim
3 günü geçti bildirim yapmadı ondan listeden çıkardım canım ama hala yok. Bir haberde vermediEline sağlık canım benim eşim yok kaç gündürO_sevincli_ki listede yok ayrıldı Benim mi haberim yok.
Yoğurdun içine zerdeçal, limon ve tarçın atarsan hem yağ yakar sabaha kadar hemde tokluk hissi verir.hiç bişey yemicem belki yoğurt
Ya o zorla yedirme olayı bi bizim millette var. Şaka gibiyizye ısrarlarından nefret ediyorum zorla börek yedim , ağzıma tıka tıka o kadar sinirliyim ki , akşam hiçbişey yemem artık yediğim de boğazımda düğümlendi
zerdeçal limon tarçın, zencefil de ekliim bariYoğurdun içine zerdeçal, limon ve tarçın atarsan hem yağ yakar sabaha kadar hemde tokluk hissi verir.
Ne kadarlık bir dilim yedin, evde mi yapılmıştı?ye ısrarlarından nefret ediyorum zorla börek yedim , ağzıma tıka tıka o kadar sinirliyim ki , akşam hiçbişey yemem artık yediğim de boğazımda düğümlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?