Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ canim sen dinlenme gunlerinde su tarz bir masaji kendi kendine yapabilirsin,
bunu direk lenfodem icin onermisler mesela,
ingilizce ama anlasilir diye tahmin ediyorum, yine de istersen yardimci olabilirim.

Süper oldu bunu paylaşman. Benim zaten dolaşım bozukluğu sorunu olduğu için çok iyi gelir bu masaj. Çok teşekkür ederim canım.
Evet fazlasıyla anlaşılabilir bir video. Dil olayını çocuklarla çözebilirim.
Benim rahatsızlığımın tedavisinde lenf drenaj masajı kullanılıyor. Şu pandemi bitsin düzenli onuda yaptırıcam. Çoğu insan bölgesel incelme için yaptırıyormuş meğer. Oda fayda sağlar diye düşünüyorum.

Evet Dilber Hala hayraniyim hatta Binnur Kayayi cookkkk severim her haliyle

Akşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
Bende yeşil mercimek yemeği yaptım canım yanında yoğurt veya ayran ile yerim bizimkiler pide yiyecek eşim le oğlum
Bende artık yarına saklarım 1 dilim yerim

Akşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
Az evvel
1 pors ezogelin çorba
1 pors kapuska ve yeşillikli salata yedim

Akşama yemek yok evde ama yeşil mercimek yemeği ve erişte yaparım diye düşünüyorum.
Ben yeşil mercimekle yoğurt yerim sadece.

Sadece kahvaltıda yerdim genelde ama iki gündür hiç ekmek tüketmediğim dikkatini çektimi kaptancımmm. Kahvaltı yapmayınca ekmekte aranmıyormuş

Eline sağlık canım benim eşim yok kaç gündür O_sevincli_ki listede yok ayrıldı Benim mi haberim yok.

Ben adımlayamıyorum alanım dar gidip geliyorum bakıyorum azıcık adım olmuş daha.. Şimdi ben 10bin adımlık puan + 300 puan yapmalıyım. Kendimi buna şartlandırdım
Havalar soğuk olduğundan bende son günlerde evde yapıyorum adımlarımı.
Asker yürüyüşü, merdiven inip çıkma, birde şu meşhur zumba hareketi varya öne sağa sola açık adım arkaya kapatarak gidilen onuda çok yapıyorum. İç bacak çalıştırıyormuşum hissi veriyor bana

Bende yeşil mercimek yemeği yaptım canım yanında yoğurt veya ayran ile yerim bizimkiler pide yiyecek eşim le oğlum
Bende artık yarına saklarım 1 dilim yerim
Benimkilere bir de patates salatası yapıyorum bana yok
Eline sağlık canım benim eşim yok kaç gündür O_sevincli_ki listede yok ayrıldı Benim mi haberim yok.
3 günü geçti bildirim yapmadı ondan listeden çıkardım canım ama hala yok. Bir haberde vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…