Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cocuklarin var bisikleti onlarin pesinde kosuyorum beraber gidince ama bisiklette olursam oglan beni yakalar da kiz daha destek tekerlekleriyle suruyor surekli onu beklemem gerekir.
onlar okuldayken surerim diyorum bir de gidecegim yerlere ufak tefek alisveris fln araba yerine bisikletle giderim.
yuzme acilinca dusunuyorum bakalim :)

Cok gecmis olsun canim. Umarim sabaha birseyi kalmamistir oglunun

Çok geçmiş olsun canım.. çocuklara en ufak birşey olsa herşey değişiyor..
Çok saolun kızlar allahtan ateşi olmadı gece sürekli kontrol ettim. Boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı halsizliği var haftasonuna toparlar inş
Akşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
Benim listede haşlanmış sebze ve yoğurt var ama ne başlayacağım bilmiyorum. Diyetisyenim hipotieoidim olduğu için çok fazla lahana, turp, brokoli , karnabahar , Brüksel lahanası tüketme dedi sanırım tiroid çalışmasını yavaşlatıyormuş. 3 haftadır da yemedim hiç. Aslında direk brokoli haşlardım şimdi ne alıp haşlasam acaba Yada bayadır yemediğim için brokoli mi haşlasam aklıma başka birsey gelmiyor

Benimkilere bir de patates salatası yapıyorum bana yok

3 günü geçti bildirim yapmadı ondan listeden çıkardım canım ama hala yok. Bir haberde vermedi
ANladım canım ben de acaba ben mi kaçırdım diye düşündüm. Baya yoğundu sanırım. Neyse bu hafta tek takıldım

fasulye kavurması da güzel olur
geçmiş olsun bu arada

Kabak falan mi yapsan ki buharda brokoli de çok güzel ama sana yasakmış

fasulye kavurması da güzel olur
geçmiş olsun bu arada
Fasüleyeyi haşlayıp Mısır unu ile kavurmasını diyorsun sanırım. Öneri içim teşekkür ederim canım. Ama benim şade haşlama yemem lazım şade fasülye haşlaması da hiç iştah açıcı gelmedi gözüme

tamam o zaman bisiklet al, yuzmeye de bisikletle gidersin duble olur.

yok yumurtalı kavurma
hem hafif hem doyurucu , ben severim

Geçmiş olsun, çok az yağda kabak kavurup yoğurtlasan ikisi bir arada olur.

aklima geldi, bi ara fasulye ekimi yapiyor ailem.
o ara da fasulyenin fiyati cok dusuk, sattigina degmiyor fiyatlar,
bizimkiler de fasulyeyi her ogun yemege baslamislardi,
sabah fasulyeli yumurta,
oglen zeytinyagli fasulye,
aksama fasulye kavurmasi

ben cok severim o yuzden super bir donemdi benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…