cocuklarin var bisikleti onlarin pesinde kosuyorum beraber gidincecocuklarin bisikleti var mi?
onlarla surebilir misin? biz bazen oyle hep birlikte cikariz bisikletle (veya ben patenimleonlar scooterlariyla), hem keyifli hem guzel calistiriyor insani, hem de cok yuksek kalp atisina cikmana gerek olmadan.
ya da kosu da bir secenek, interval kosu teknikleri var, atiyorum 3 dakikalik araliklarla yavas hizli yavas hizli kosuyorsun gibi, bu da cok iyi calistiriyor.
ayrica bekle spor salonlari acilsin, belki o tarz bir sey dusunursun.
yuzme cok iyi olur
çok kızgınım çokYa o zorla yedirme olayı bi bizim millette var. Şaka gibiyiz
Benim çocuklar paçanga böreği istiyorlar haftasonuna. Hem mis gibi kokusuyla kızartıp hem nasıl yemeden dururum bilmiyorum.Benimkilere bir de patates salatası yapıyorum bana yok
Gecmis olsun
Cok gecmis olsun canim. Umarim sabaha birseyi kalmamistir oglunun
Çok saolun kızlarÇok geçmiş olsun canım.. çocuklara en ufak birşey olsa herşey değişiyor..
Benim listede haşlanmış sebze ve yoğurt varAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
iki dilim maraş böreği, su böreği kadar büyük değil ama börek işte . kendilerine 6-7 dilim koydular . üzerine bir de halaaaa ısrar ediolardı sen yemedin , al die kaçtım diğer odaya. sonra hop burayaNe kadarlık bir dilim yedin, evde mi yapılmıştı?
Ödül hakkı var canım o da baya güzel kokuyor amaBenim çocuklar paçanga böreği istiyorlar haftasonuna. Hem mis gibi kokusuyla kızartıp hem nasıl yemeden dururum bilmiyorum.
Cumartesi kahvaltısına bir tane ödül yaparım belkide.
ANladım canım ben de acaba ben mi kaçırdım diye düşündüm. Baya yoğundu sanırım. Neyse bu hafta tek takıldımBenimkilere bir de patates salatası yapıyorum bana yok
3 günü geçti bildirim yapmadı ondan listeden çıkardım canım ama hala yok. Bir haberde vermedi
fasulye kavurması da güzel olurÇok saolun kızlarallahtan ateşi olmadı gece sürekli kontrol ettim. Boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı halsizliği var haftasonuna toparlar inş
Benim listede haşlanmış sebze ve yoğurt varama ne başlayacağım bilmiyorum. Diyetisyenim hipotieoidim olduğu için çok fazla lahana, turp, brokoli , karnabahar , Brüksel lahanası tüketme dedi sanırım tiroid çalışmasını yavaşlatıyormuş. 3 haftadır da yemedim hiç. Aslında direk brokoli haşlardım şimdi ne alıp haşlasam acaba Yada bayadır yemediğim için brokoli mi haşlasam aklıma başka birsey gelmiyor
Kabak falan mi yapsan ki buharda brokoli de çok güzel ama sana yasakmışÇok saolun kızlarallahtan ateşi olmadı gece sürekli kontrol ettim. Boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı halsizliği var haftasonuna toparlar inş
Benim listede haşlanmış sebze ve yoğurt varama ne başlayacağım bilmiyorum. Diyetisyenim hipotieoidim olduğu için çok fazla lahana, turp, brokoli , karnabahar , Brüksel lahanası tüketme dedi sanırım tiroid çalışmasını yavaşlatıyormuş. 3 haftadır da yemedim hiç. Aslında direk brokoli haşlardım şimdi ne alıp haşlasam acaba Yada bayadır yemediğim için brokoli mi haşlasam aklıma başka birsey gelmiyor
Fasüleyeyi haşlayıp Mısır unu ile kavurmasını diyorsun sanırım. Öneri içim teşekkür ederim canım. Ama benim şade haşlama yemem lazım şade fasülye haşlaması da hiç iştah açıcı gelmedi gözümefasulye kavurması da güzel olur
geçmiş olsun bu arada
cocuklarin var bisikleti onlarin pesinde kosuyorum beraber gidinceama bisiklette olursam oglan beni yakalar da kiz daha destek tekerlekleriyle suruyor surekli onu beklemem gerekir.
onlar okuldayken surerim diyorum bir de gidecegim yerlere ufak tefek alisveris fln araba yerine bisikletle giderim.
yuzme acilinca dusunuyorum bakalim :)
yok yumurtalı kavurmaFasüleyeyi haşlayıp Mısır unu ile kavurmasını diyorsun sanırım. Öneri içim teşekkür ederim canım. Ama benim şade haşlama yemem lazım şade fasülye haşlaması da hiç iştah açıcı gelmedi gözüme
Kabağı haşlayıp sarımsaklı salatasını yapıyoru. Güzel oluyor olmadı direk haşlayıp yoğurtla karıştırınca gider bir şekilde sanırımKabak falan mi yapsan ki buharda brokoli de çok güzel ama sana yasakmış
Çok saol canımyok yumurtalı kavurma
hem hafif hem doyurucu , ben severimYumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Geçmiş olsun, çok az yağda kabak kavurup yoğurtlasan ikisi bir arada olur.Çok saolun kızlarallahtan ateşi olmadı gece sürekli kontrol ettim. Boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı halsizliği var haftasonuna toparlar inş
yok yumurtalı kavurma
hem hafif hem doyurucu , ben severimYumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Of ben bunu coook severimyok yumurtalı kavurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?