100 adet mekik çektimBugün normal yaptığınız spordan 300 puan fazlasını yapmaya çalışın. Atıyorum 10.000 adım yerine 16.000 +300 puan getirir size.
Ama perşembe olduğunu unutmayın kaslar şişmesin.
Gerçi bence @klbk33 yürümeli bol bol
ahahahaaklima geldi, bi ara fasulye ekimi yapiyor ailem.
o ara da fasulyenin fiyati cok dusuk, sattigina degmiyor fiyatlar,
bizimkiler de fasulyeyi her ogun yemege baslamislardi,
sabah fasulyeli yumurta,
oglen zeytinyagli fasulye,
aksama fasulye kavurmasi
ben cok severim o yuzden super bir donemdi benim icin
amaBu sayfa hep Yemek konusulmus
Cok acim. Oglumu bekliyorum 10dk ya okuldan cikiyor.
Eve gelince yemegim hazir sadece salata ekleyecegim.
Yok canım sevdim lezzetli de görünüyor. Ama ben diyetisyenin listesine uyduğum için bu akşam doyana kadar haşlanmış sebze ve yoğurt var listederica ederim ama sevmedin sen
Etkilemez herhalakşam yarım saat normal tempoda yürüyüş yapsam yarın tartımı etkiler mi
İp siz ip atlanır mı yerinde zıplamakMesela 600 ip atlama 300 puan yapıyoronu yapabilirsin
ayyy bende yaaa, kız kadın nerden nereye nekadar kabiliyetli dimi, dilber hala nere, kırmızı odadaki doktor nere yani, nasıl farklı roller, helal olsun bu kadına kesinlikle ödül almalı bence, madem onu seviyorum ozaman senide seviyorum arkadaşımEvet Dilber Hala hayraniyim hatta Binnur Kayayi cookkkk severim her haliyle
Atlaniir :)İp siz ip atlanır mı yerinde zıplamak
Yaa bende açıktım öğle yemeği saatimi bekliyorum heyecanlaBu sayfa hep Yemek konusulmus
Cok acim. Oglumu bekliyorum 10dk ya okuldan cikiyor.
Eve gelince yemegim hazir sadece salata ekleyecegim.
ahahah tamam afiyet olsunYok canım sevdim lezzetli de görünüyor. Ama ben diyetisyenin listesine uyduğum için bu akşam doyana kadar haşlanmış sebze ve yoğurt var listedeama listemde yumurtalı sebze olduğunda deneyeceğim mutlaka genelde yumurtalı sebze deyince aklıma sadece ıspanak geliyor benim bu tarifi gördüğüm iyi oldu yaptığımda seni de etiketlerim
süper , akşama cezam var o zamanEtkilemez herhal
Gecen hafta sabah 30dk tempolu yurudum. Sonra tartildim - 200 ciktim
Börek kursaginda kalmisahahah tamam afiyet olsun
süper , akşama cezam var o zaman
Bendede yaklasik okadar Körili Hindi var. Yanina cok guzel bir salataYaa bende açıktım öğle yemeği saatimi bekliyorum heyecanlaakşama haşlama sebze var ama bugün öğle yemeğim çok lezzetli olacak. tam buğday kreple tavuk dürüm tavuğum sadece 60gr da olsa gözüm doyacak en azından
ben fasulye turşusunun kavurmasına bayılırım. Kahvaltıda bile yediriyor kendisini.aklima geldi, bi ara fasulye ekimi yapiyor ailem.
o ara da fasulyenin fiyati cok dusuk, sattigina degmiyor fiyatlar,
bizimkiler de fasulyeyi her ogun yemege baslamislardi,
sabah fasulyeli yumurta,
oglen zeytinyagli fasulye,
aksama fasulye kavurmasi
ben cok severim o yuzden super bir donemdi benim icin
sorma tadına varamadım bile çünkü gerçekten istemiyordumBörek kursaginda kalmis
Bendede yaklasik okadar Körili Hindi var. Yanina cok guzel bir salata
Senin Yemek gozumun onune geldi. Of icinde mayonez de var mi
Pırasalı yumurtada harika olur. Pırasaları biraz kavurup üzerine yumurta kırıyorsun sadece.Yok canım sevdim lezzetli de görünüyor. Ama ben diyetisyenin listesine uyduğum için bu akşam doyana kadar haşlanmış sebze ve yoğurt var listedeama listemde yumurtalı sebze olduğunda deneyeceğim mutlaka genelde yumurtalı sebze deyince aklıma sadece ıspanak geliyor benim bu tarifi gördüğüm iyi oldu yaptığımda seni de etiketlerim
Mm bayılırım dün yedim dahayok yumurtalı kavurma
hem hafif hem doyurucu , ben severimYumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi (Videolu) nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
O sarı olanlar ne kaptanım
Ayy evet onu da çok severimPırasalı yumurtada harika olur. Pırasaları biraz kavurup üzerine yumurta kırıyorsun sadece.
Yok mayonezBörek kursaginda kalmis
Bendede yaklasik okadar Körili Hindi var. Yanina cok guzel bir salata
Senin Yemek gozumun onune geldi. Of icinde mayonez de var mi
O sarı olanlar ne kaptanım
Kozlenmis biber de harika ek olmus icine. Afiyet olsun canimYok mayonezközlenmiş biber var ama çok sevdim yaa canım dürüm istediğimde artık yaparım bende yedim rahatladım kaptanım afiyet olsun
Vaay harika afiyet olsun canım bende denerim bi günHindi gögsü ,köri baharatinda cevirdim. Tadi resmen mangal gibi olmus :)
Kozlenmis biber de harika ek olmus icine. Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?