Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 adet mekik çektim
akşama kadar 2 set daha yaparsam doldurabilirim

ahahaha
akşama ne yesek
-fasulyeeee
Bu sayfa hep Yemek konusulmus

Cok acim. Oglumu bekliyorum 10dk ya okuldan cikiyor.
Eve gelince yemegim hazir sadece salata ekleyecegim.
ama sedulu hafif bişeyler yiin akşama ne yemek var dedi biz de yazdık (sedulu kaynattım seni araya :) )
ama benim mesajlarım isyandı

rica ederim ama sevmedin sen
Yok canım sevdim lezzetli de görünüyor. Ama ben diyetisyenin listesine uyduğum için bu akşam doyana kadar haşlanmış sebze ve yoğurt var listede ama listemde yumurtalı sebze olduğunda deneyeceğim mutlaka genelde yumurtalı sebze deyince aklıma sadece ıspanak geliyor benim bu tarifi gördüğüm iyi oldu yaptığımda seni de etiketlerim

Evet Dilber Hala hayraniyim hatta Binnur Kayayi cookkkk severim her haliyle
ayyy bende yaaa, kız kadın nerden nereye nekadar kabiliyetli dimi, dilber hala nere, kırmızı odadaki doktor nere yani, nasıl farklı roller, helal olsun bu kadına kesinlikle ödül almalı bence, madem onu seviyorum ozaman senide seviyorum arkadaşım

Bu sayfa hep Yemek konusulmus

Cok acim. Oglumu bekliyorum 10dk ya okuldan cikiyor.
Eve gelince yemegim hazir sadece salata ekleyecegim.
Yaa bende açıktım öğle yemeği saatimi bekliyorum heyecanla akşama haşlama sebze var ama bugün öğle yemeğim çok lezzetli olacak. tam buğday kreple tavuk dürüm tavuğum sadece 60gr da olsa gözüm doyacak en azından

ahahah tamam afiyet olsun
Etkilemez herhal
Gecen hafta sabah 30dk tempolu yurudum. Sonra tartildim - 200 ciktim
süper , akşama cezam var o zaman

ahahah tamam afiyet olsun

süper , akşama cezam var o zaman
Börek kursaginda kalmis

Bendede yaklasik okadar Körili Hindi var. Yanina cok guzel bir salata

Senin Yemek gozumun onune geldi. Of icinde mayonez de var mi

ben fasulye turşusunun kavurmasına bayılırım. Kahvaltıda bile yediriyor kendisini.
Her sene 10 kg dan fasulye turşusu kurdururum eve. Bu sene yok gerçi, pandemi olunca kaldı.

Pırasalı yumurtada harika olur. Pırasaları biraz kavurup üzerine yumurta kırıyorsun sadece.

Börek kursaginda kalmis

Bendede yaklasik okadar Körili Hindi var. Yanina cok guzel bir salata

Senin Yemek gozumun onune geldi. Of icinde mayonez de var mi
Yok mayonez közlenmiş biber var ama çok sevdim yaa canım dürüm istediğimde artık yaparım bende yedim rahatladım kaptanım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…