Geçmiş olsunkizlar bugun hasta miyim, hasta mi oluyorum,
yoksa esimin gazabina mi ugradim ne oluyor bilmiyorum.
sabah guzel guzel limonlu suyumu ictim,
sonra esim cay yapmis getirdi, bol limonluymus, onu da ictim sorun yok derken,
birden tansiyonum dustu sanirim, cok midem bulandi. Yattim falan az biraz daha iyiyim simdi.
ama sonrasinda da kalp hizim hep yuksek, azicik adimlasam 130lara cikiyor.
bi usuyorum bi terliyorum, aman sacma sapan bir durum iste.
neler oluyor bana.
Geçmiş olsun
Limonu abartmamak lazım çok güzel tansiyon düşürür.
Yaa çok geçmiş olsunn canım aman dikkat etkizlar bugun hasta miyim, hasta mi oluyorum,
birden tansiyonum dustu sanirim, cok midem bulandi. Yattim falan az biraz daha iyiyim simdi.
neler oluyor bana.
Geçmiş olsun canım yüksek ihtimal limon sebebiyle olmustur.kizlar bugun hasta miyim, hasta mi oluyorum,
neler oluyor bana.
Gayet fit olmuş. Spor yapmak acayip değiştiriyor insanıBu diyet hikayesini okumanizi tavsiye ederim kizlar
Özellikle kacamak ve misafirlik olayicok guzel dengelemis kendisi. Fotograf Daki degisim ise muhteşem
Resimli 5 ayda 15 kilo verdim .. zayiflamanin sırrını çözdüm..
Merhaba ben 24 yaşında evli bir bayanım 😊 Kilo problemim ayağım kırılınca 12 yaşında 1 ayda yiyip alçılı ayakla yatarak 15 kilo alıp 45 den 60 kilo olmamla başladı . Sonra kiloları veremedim 70 oldum . Verdim aldim en son 76 oldum sonra tekrar 69 inip 80 e çıktım evlendiğimde 76 kiloydum daha...www.kadinlarkulubu.com
Yemeğimi paylaştım kaptancımAkşama planlar nedir kızlar hafif menüler olsun ki yarına yüzümüz gülsün.
Ben zeytinyağlı pırasa yapıyorum şimdi
Fırında da yapabilirsinBenim çocuklar paçanga böreği istiyorlar haftasonuna. Hem mis gibi kokusuyla kızartıp hem nasıl yemeden dururum bilmiyorum.
Cumartesi kahvaltısına bir tane ödül yaparım belkide.
Çok severimPırasalı yumurtada harika olur. Pırasaları biraz kavurup üzerine yumurta kırıyorsun sadece.
Benim de zayıflama öyküm vardı kaptan fotoğrafları yüklemiştimBu diyet hikayesini okumanizi tavsiye ederim kizlar
Özellikle kacamak ve misafirlik olayicok guzel dengelemis kendisi. Fotograf Daki degisim ise muhteşem
Resimli 5 ayda 15 kilo verdim .. zayiflamanin sırrını çözdüm..
Merhaba ben 24 yaşında evli bir bayanım 😊 Kilo problemim ayağım kırılınca 12 yaşında 1 ayda yiyip alçılı ayakla yatarak 15 kilo alıp 45 den 60 kilo olmamla başladı . Sonra kiloları veremedim 70 oldum . Verdim aldim en son 76 oldum sonra tekrar 69 inip 80 e çıktım evlendiğimde 76 kiloydum daha...www.kadinlarkulubu.com
Niye farmasinin kiz :))Yemeğimi paylaştım kaptancım
Yemek faslı bitti
Fırında da yapabilirsin
Çok severim
Benim de zayıflama öyküm vardı kaptan fotoğrafları yüklemiştim
Farmasinin zayıflama öyküsü diye
bu kalp cok degisik bi organ hemen birseylerden etkilenip hizli veya yavas atmaya basliyor :)kizlar bugun hasta miyim, hasta mi oluyorum,
neler oluyor bana.
Degil mi yaGayet fit olmuş. Spor yapmak acayip değiştiriyor insanı
benim bildigim salatalikta hic seker yok genelde sudan olusuyor. Salatalik gönül rahatligiyla tüketilebilir. Havucun cig ise bile seker orani yüksek ama yinede tüketilebilir. Pisince fena oluyor. koyu yesil yaprakli sebzeler vs iyidir.Karbonhidrat ve protein
Ama saglikli karbonhidrat. Seker icermeyen, varsada cok az. Yesil sebzelerin karbonhidratini gormuyorum bile.
Aklimda kalan fazla salatalik, domates ve havuc iyi degil. Seker orani yuksek
O zaman farmasi nikini kullanıyordum sonra değiştirdimNiye farmasinin kiz :))
Benim kafa ketoya gidiyor hep :))benim bildigim salatalikta hic seker yok genelde sudan olusuyor. Salatalik gönül rahatligiyla tüketilebilir. Havucun cig ise bile seker orani yüksek ama yinede tüketilebilir. Pisince fena oluyor. koyu yesil yaprakli sebzeler vs iyidir.
seker orani yüksek (Yani asiri cok tüketmemek maksat)
bezelye, havuc, nohut, bal kabagi, kirmizi biber,
ama bence gidip cikolata yemektense bunlar yendigi takdirde yine bir problem olmaz. :)
benim bildigim salatalikta hic seker yok genelde sudan olusuyor. Salatalik gönül rahatligiyla tüketilebilir. Havucun cig ise bile seker orani yüksek ama yinede tüketilebilir. Pisince fena oluyor. koyu yesil yaprakli sebzeler vs iyidir.
seker orani yüksek (Yani asiri cok tüketmemek maksat)
bezelye, havuc, nohut, bal kabagi, kirmizi biber,
ama bence gidip cikolata yemektense bunlar yendigi takdirde yine bir problem olmaz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?