zeytin tuzsuz degilse odem yapabilir yarina
Saat 15 de :)Sorma midem bulaniyor diye tuzlu vir seyler arandim, zeytine saldirdim.
Dun hedefime ulasmistim aslinda, yarin oyle gelse de yetecek de ins sismem, sisersem de inene kadar beklerim
En gec kacta bildirim yapiyoruz
Saat 15 de :)
Oldugun ulkeye gore desek mi :))
Belki olmaz siskinlikEn gec 12de tr saati ile 14 de yaparim.
O saate kadar da sivi da almam madem
Vermisken simdi bi siskinlige yenilmemek lazim.
Ayy hatunun ne güzel boyu var, o yüzden kilo dağılımında da çok şanslı.Bu diyet hikayesini okumanizi tavsiye ederim kizlar
Özellikle kacamak ve misafirlik olayicok guzel dengelemis kendisi. Fotograf Daki degisim ise muhteşem
Resimli 5 ayda 15 kilo verdim .. zayiflamanin sırrını çözdüm..
Merhaba ben 24 yaşında evli bir bayanım 😊 Kilo problemim ayağım kırılınca 12 yaşında 1 ayda yiyip alçılı ayakla yatarak 15 kilo alıp 45 den 60 kilo olmamla başladı . Sonra kiloları veremedim 70 oldum . Verdim aldim en son 76 oldum sonra tekrar 69 inip 80 e çıktım evlendiğimde 76 kiloydum daha...www.kadinlarkulubu.com
Afiyet olsunMerhaba arkadaslar karnim doymadigi ve suya abanmama ragmen, birseyler yeyim dedim ve kendime yumurta hasladim marul zerdecal ve sumak ile afiyetle tükettim.
acligim basladi böylelik. Ins. Yarin hepimiz güzel sonuclsr görürüz
Yeme isini bitirdim
4 saat Yemek penceresi biraktim kendime
20/4 sekilde devam edecegim
Carsamba ve Persembe oruc günleri diye planliyorum
Ilk ögün
60-70 gr Körili Hindi
1 Domates, 1 avokado ve 1 kucuk salatalik ile salata
Son ögün
1 ck buffalo tereyag
2 yumurta
1 parmak kadar labne
Ceyrek dilim kasar
8 kucuk zeytin
Su ve sporu sonra bildirecegim
sedulu
Masada vardi salata ama kasarli yumurta yanina yakistiramadimVaaay sen bu kadar yer miydin ya.
Sebze hala az gerci, yumurtalardan biri yerine biraz daha sebze olaymis iyiymis diye dusunuyorum. Ama gayet guzel.
Ortagim son menum haslanmis yumurtaBen de spor bildirimi yapayım
12000 adım 600 puan
30 dakika zumba 420 puan
50 squat 100 puan
Toplam 1120 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ A Aylakkadin
omad ne diye baktim
o ne oyle ya norvecli muslumanlarin orucu gibi
OMAD denedim saat olarak sorun yok.Omada niyetleniyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum.
Yaparsam da ancak haftanin 1 gunu yaparim zaten.
Warrior yaptim (Arrietty_ nin su an yaptigi 20 saat aclik), onun daha oluru var gibi.
Yediklerimi kontrol altinda tutmak icin daha dogrusu protein karbonhidrat ve yag oranimi takip etmek icin yediklerimi uygulamaya giriyorum. Ama bugün yediklerim 800 kcal bile yapmamis
Niyetim az kalori almak degil. Dedigim gibi karb ve protein hesabimi yapabilmek icin. Yaklasik bir tahmin olussun diye gözümde. Sirf yeni basladigim icin kontrol altinda tutabilmek amaciyla. Suanda tika basa doluyum ve gercekten sadece bu kadar az olduguna sasirdim.Ben yediklerimin kalorisine pek bakmiyorum, muhtemelen coktur.
Nasil o kadar az yiyebiliyorsunuz hayret ediyom.
Ama dikkat etmek lazim. Bazi hesaplayan siteler var, kac kalori almalisin kilo korumak icin, kilo vermek icin seklinde. Oralardan bak, yasina boyuna bosuna gore hesapliyor. Cok da minimum rakamin altina dusmemek lazim, yoksa metabolizmayi yavaslatma tehlikesi var.
Gecen bir doktoru izledim. Vucudunuza yag yakmayi ogretin diyor, az kalori alip ac birakmak yerine diyor. Cok mantikli geliyor bana.
Niyetim az kalori almak degil. Dedigim gibi karb ve protein hesabimi yapabilmek icin. Yaklasik bir tagmin olussun diye gözümde. Sirf yeni basladigim icin kontrol altinda tutabilmek amaciyla. Suanda tika basa doluyum ve gercekten sadece bu kadar az olduguna sasirdim.
Demek ki yediklerini dogru secersen ne kadar cok yersen ye kalori cok fazla yükselmiyor yani saglikli seviyede kalabiliyor. Kac gündür rafine seker hic girmedi agzima. Ama protein oranina biraz daha dikkat etmeliyim.
Bu arada ben et ve türevi seyler tüketmiyorum ekmek vs, sekersiz besleniyorum birde meyce gazla abartmayim diyorum böyle oluncada düsük kaliyor sanirim kalori.
simdi kendime bir sade türk kahvesi yapacagim sindirimime iyi geliyor. :))
evet baklagilleri tüketmem gerek özellikle mercimek vb. Ama bende cok fazla siskinlik yaptigi ve yarin tartilacagimiz icin bugün tercih etmedim :)))Et yoksa baklagillerden olmali. Gerci yumurta yiyorsun, 2-3 yumurta yiyebilirsin.
Ben 100 gr et tavuk, balik neyse
2-3 yumurta buyuklugune gore belki 4
1. 5 porsiyon Baklagil yemegi
Bu ucunu birbirine alternatif olacak sekilde menume koyuyorum her gun muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?