Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeme isini bitirdim

4 saat Yemek penceresi biraktim kendime
20/4 sekilde devam edecegim
Carsamba ve Persembe oruc günleri diye planliyorum

Ilk ögün
60-70 gr Körili Hindi
1 Domates, 1 avokado ve 1 kucuk salatalik ile salata

Son ögün
1 ck buffalo tereyag
2 yumurta
1 parmak kadar labne
Ceyrek dilim kasar
8 kucuk zeytin

Su ve sporu sonra bildirecegim

sedulu

Eklentiler

• IMG_20210311_171606.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210311_131934.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaslar karnim doymadigi ve suya abanmama ragmen, birseyler yeyim dedim ve kendime yumurta hasladim marul zerdecal ve sumak ile afiyetle tükettim.

acligim basladi böylelik. Ins. Yarin hepimiz güzel sonuclsr görürüz

Eklentiler

• 20CE1C72-E793-466F-9EA8-0EE3C81D53EC.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 28
Ayy hatunun ne güzel boyu var, o yüzden kilo dağılımında da çok şanslı.

Merhaba arkadaslar karnim doymadigi ve suya abanmama ragmen, birseyler yeyim dedim ve kendime yumurta hasladim marul zerdecal ve sumak ile afiyetle tükettim.

acligim basladi böylelik. Ins. Yarin hepimiz güzel sonuclsr görürüz
Afiyet olsun
Bende careyi yumurtada buldun
Evdekiler aksama Kisir istedi

Vaaay sen bu kadar yer miydin ya.
Sebze hala az gerci, yumurtalardan biri yerine biraz daha sebze olaymis iyiymis diye dusunuyorum. Ama gayet guzel.

Ben de spor bildirimi yapayım
12000 adım 600 puan
30 dakika zumba 420 puan
50 squat 100 puan
Toplam 1120 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ A Aylakkadin
Ortagim son menum haslanmis yumurta
sade kahve
3 cig kofte ve yarim kandil simiti
su
su su

10000 adim 200 puan
ogleden sonra sadece yesil cay ictim
ortagim yarin buyuk cuma
sesim oglene kadar cikmazsa bil ki tartim iyi değil
amaaaa sabahtan paylaşırsam oooo

omad ne diye baktim
o ne oyle ya norvecli muslumanlarin orucu gibi

Omada niyetleniyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum.
Yaparsam da ancak haftanin 1 gunu yaparim zaten.

Warrior yaptim ( Arrietty_ nin su an yaptigi 20 saat aclik), onun daha oluru var gibi.

Omada niyetleniyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum.
Yaparsam da ancak haftanin 1 gunu yaparim zaten.

Warrior yaptim ( Arrietty_ nin su an yaptigi 20 saat aclik), onun daha oluru var gibi.
OMAD denedim saat olarak sorun yok.
Sorun Yemek. Kalori doldurmakda zorlandigim oldu. Suan warrior dedigin en mantiklisi

Yediklerimi kontrol altinda tutmak icin daha dogrusu protein karbonhidrat ve yag oranimi takip etmek icin yediklerimi uygulamaya giriyorum. Ama bugün yediklerim 800 kcal bile yapmamis

Ben yediklerimin kalorisine pek bakmiyorum, muhtemelen coktur.

Nasil o kadar az yiyebiliyorsunuz hayret ediyom.

Ama dikkat etmek lazim. Bazi hesaplayan siteler var, kac kalori almalisin kilo korumak icin, kilo vermek icin seklinde. Oralardan bak, yasina boyuna bosuna gore hesapliyor. Cok da minimum rakamin altina dusmemek lazim, yoksa metabolizmayi yavaslatma tehlikesi var.

Gecen bir doktoru izledim. Vucudunuza yag yakmayi ogretin diyor, az kalori alip ac birakmak yerine diyor. Cok mantikli geliyor bana.

Niyetim az kalori almak degil. Dedigim gibi karb ve protein hesabimi yapabilmek icin. Yaklasik bir tahmin olussun diye gözümde. Sirf yeni basladigim icin kontrol altinda tutabilmek amaciyla. Suanda tika basa doluyum ve gercekten sadece bu kadar az olduguna sasirdim.

Demek ki yediklerini dogru secersen ne kadar cok yersen ye kalori cok fazla yükselmiyor yani saglikli seviyede kalabiliyor. Kac gündür rafine seker hic girmedi agzima. Ama protein oranina biraz daha dikkat etmeliyim.
Bu arada ben et ve türevi seyler tüketmiyorum ekmek vs, sekersiz besleniyorum birde meyve fazla abartmayim diyorum böyle oluncada düsük kaliyor sanirim kalori.

uygulamaya, boyuma ve kiloma göre almam gereken kalori 1500.

simdi kendime bir sade türk kahvesi yapacagim sindirimime iyi geliyor. :))

kusura bakmayin bazen cep telefonunda yazdigim icin imla hatalari olabiliyor.

Et yoksa baklagillerden olmali. Gerci yumurta yiyorsun, 2-3 yumurta yiyebilirsin.

Ben 100 gr et tavuk, balik neyse
2-3 yumurta buyuklugune gore belki 4
1. 5 porsiyon Baklagil yemegi

Bu ucunu birbirine alternatif olacak sekilde menume koyuyorum her gun muhakkak.

evet baklagilleri tüketmem gerek özellikle mercimek vb. Ama bende cok fazla siskinlik yaptigi ve yarin tartilacagimiz icin bugün tercih etmedim :)))

Kıssslarrr toplaşın bir şey deneyelim mi, vücut esnekliği ile ilgili.

Bu hareketi yapabiliyormusunuz yada hangi dereceye kadar yapabiliyorsunuz. Ben bugün tek seferde avuç içlerimle ayak tabanlarımı kavrayıp, başımı dizime değdirebildim.
Hoca şaşırdı, hatta çok kıskandım seni dedi. Bende bu kadar şaşırmasına şaşırdım

Yoga yapmak istiyorum dedim çok rahat yaparsın dedi. Onada mı başlasam diyorum

Merhaba,
10:00 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1/4 avokado, 2 kk peynir, domates, 2 hindi salam, 1 mandalina
13:00 1 etimek, 1kk peynir, 5 zeytin, 2 kuru incir
16:30 ıspanaklı yumurta, 1/2 kase yayla çorbası, 3 adet firin köfte

Belki bir ballı süt içebilirim ya da suda çözülebilir c vitamini alacağım.

2 litre su içtim

sedulu S sadece_ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…