Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nohutun yuksek miymis?
ben dun aksam nohut yedim, bugun cok sisim, bir haftadir cok hafif hissediyordum, son gun boyleyim ya, enteresan.
Evet nohut siskinlik de yapar seker yani nisasta oranida yüksektir :)

Ama siskinlik yapmamasi icin genelde 12 saat suda bekletilmesi önerilir icindeki bir madde vardi aklima gelmiyor simdi onu atmasi icin. :)

sen de odul yapmiyorsun ki,
sen nasil gorunuyorsun merak ettim bak, halbuki sporlarin cok iyi.

Arrietty_ sedulu baska kimleri etiketliyorduk?

menu icin bu kisiler yeterli bildigim.

aksamin cok az olmus sanki ya,
gun icinde de yumurta flan gormeyince doymaman normal geldi bana.
If yaparken cok kalori dusurmek onerilmez. hatta ifin bir challenge i alman gereken kaloriyi kisitli zamanda almaktir, omad cilarin en cok sikayet ettigi sey. 1 ogunde bin ustu kalori almalari gerekiyor zor is.

Bugünlük çetelem A arrietty sedulu H3RA_ Sismaniye
Sabah 2b.su
11.00: 1 yumurta 1 ince dilim sucuk, 3 zeytin, çok küçük parça peynir, 1 dilim beyaz ekmek, 1çay k. Kestane balı
15.00: Hindistan cevizi yağlı kahve
16.00: Bitki çayı
17.30: Ispanak, kurutulmuş biber, baharat ve 1yk yağ ile yaptığım kavurma, 1/2 sb yoğurt
1lt.dukan birası
1lt.su
6.000 adım (300 p)
Egzersiz yapabilirsem tekrar yazarım.
Bugünü kapattım

Sabah yediğim 1 dilim ekmek ve 1çay kaşığı bal yüzünden vicdan azabı çektim o yüzden sadece sebze yiyerek günü kapatmış oldum magnolya yaptım evdekilere ve hiç yemek bile istemiyorum o kadar motiveyim yani kendimle gurur duyuyorum şu spor işine de biraz daha ağırlık verebilsem daha güzel olacak ama birtürlü spora ağırlık veremiyorum

Hic hafiza yok bende.

Sabah 10 zeytin
1 yk lor peyniri de vardi.

omad ne diye baktim
o ne oyle ya norvecli muslumanlarin orucu gibi

Çok iyi yapmışsınız az daha dayanın beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Bende if yapıyorum ama kafama göre takılıyorum tabi kaloriyi hesaplamıyorum ama benimkide düşük oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…