OMAD denedim saat olarak sorun yok.
Sorun Yemek. Kalori doldurmakda zorlandigim oldu. Suan warrior dedigin en mantiklisi
evet baklagilleri tüketmem gerek özellikle mercimek vb. Ama bende cok fazla siskinlik yaptigi ve yarin tartilacagimiz icin bugün tercih etmedim :)))
Kıssslarrr toplaşın bir şey deneyelim mi, vücut esnekliği ile ilgili.
Eki Görüntüle 2799899
Bu hareketi yapabiliyormusunuz yada hangi dereceye kadar yapabiliyorsunuz. Ben bugün tek seferde avuç içlerimle ayak tabanlarımı kavrayıp, başımı dizime değdirebildim.
Hoca şaşırdı, hatta çok kıskandım seni dedi. Bende bu kadar şaşırmasına şaşırdım
Yoga yapmak istiyorum dedim çok rahat yaparsın dedi. Onada mı başlasam diyorum
ben hic yapamiyorum. kac kere denedim aslinda yogaya baslasam güzel bir fikir.Kıssslarrr toplaşın bir şey deneyelim mi, vücut esnekliği ile ilgili.
Eki Görüntüle 2799899
Bu hareketi yapabiliyormusunuz yada hangi dereceye kadar yapabiliyorsunuz. Ben bugün tek seferde avuç içlerimle ayak tabanlarımı kavrayıp, başımı dizime değdirebildim.
Hoca şaşırdı, hatta çok kıskandım seni dedi. Bende bu kadar şaşırmasına şaşırdım
Bu aslinda sirf suda fermente bekletmekle alakali degil sirf, sanirim bagirsaklarimiz cok iyi calismiyor onunlada alakali olabilir diye düsünüyorum.Evet beni de yaa
ben hic yapamiyorum. kac kere denedim aslinda yogaya baslasam güzel bir fikir.
Bu arada vucudunuzun yasli olup olmadigini omurga esnekliginden anliyoruz. bu hareketi yapanlarin omurga esnekligi saglamdir. ah ah 34 yasinda yasliymisim meger
Deniyorum simdiKıssslarrr toplaşın bir şey deneyelim mi, vücut esnekliği ile ilgili.
Eki Görüntüle 2799899
Ona ne şüphe kuzum seni hariç tutmuştum ki ben
Bende de aynısı oldu. Ben de katır gibiyim sıfır esneklik.Deniyorum simdi
Basarisiz tabii ki
Ellerim topuklarima yaklasinca, bacak kaslarim yirtiliyoruuuz diye ciglik atar gibi aciyor
Hic esnek degilim
Benim 18 yaşındaki kızda yapamadı bugün. Benim yaş kaç oluyo ki o zaman.ben hic yapamiyorum. kac kere denedim aslinda yogaya baslasam güzel bir fikir.
Bu arada vucudunuzun yasli olup olmadigini omurga esnekliginden anliyoruz. bu hareketi yapanlarin omurga esnekligi saglamdir. ah ah 34 yasinda yasliymisim meger
Su pandemi bitse haftada 1 yoga dersine giderim evime 2 dk yuruyerekBende de aynısı oldu. Ben de katır gibiyim sıfır esneklik.
Ay yogaya başlayayım ben, belki boyum falanda uzarDeniyorum simdi
Basarisiz tabii ki
Ellerim topuklarima yaklasinca, bacak kaslarim yirtiliyoruuuz diye ciglik atar gibi aciyor
Hic esnek degilim
Basla basla :))Ay yogaya başlayayım ben, belki boyum falanda uzar
Kesinlikle düşüncelerimiz ayni en iyi kadin oyunculardan kendisi, sende cok tatlisin ya teşekkür ederim tanıştığımıza memnun oldum bende seni sevdimayyy bende yaaa, kız kadın nerden nereye nekadar kabiliyetli dimi, dilber hala nere, kırmızı odadaki doktor nere yani, nasıl farklı roller, helal olsun bu kadına kesinlikle ödül almalı bence, madem onu seviyorum ozaman senide seviyorum arkadaşım
Ben tam pandemi başladığı hafta yüzmeye başlayacaktım da işte. Ah pandemi ahSu pandemi bitse haftada 1 yoga dersine giderim evime 2 dk yuruyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?