Evet evetYaa dimi akşam yemekleri ne kadar güzel sade benimde hoşuma gitti
Yaa evet özlüyorum chloe yi hiç kimse onun kadar canımı yakmadıSenden beklenirm chloe i bitirmis kadinsin sen
Yetmedi birdaha basladin
Merhaba. Takima katilmak isterseniz birlikte kilolari veririzMerhaba ben buraya yeni uye oldum fazla kilom var pek bu siteyide nasil kullanacagimi bilmiyorum ama bende zayıflamak istiyorum banada yardimci olur musunuz ?
Yarin ki kilonu merak ediyorumİyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
Sabah
1 su bardağı süt, 2yk yulaf, 1yk chia, 2 hurma, yarım muz, kakao ekleyip akşamdan hazırlayıp dolapta beklettim bir gece
Ara
Beyaz çay
Öğle
1 tane tam buğday Krep içine 60gr hindi, yeşillik ve köz biber ekleyip dürüm yaptım, yanına salata ve ayran
Ara
3 gün kurusu, beyaz çay
Akşam
Haşlanmış kabak, yoğurt
Ara
Zerdeçallı ayran ( 21 de içeceğim)
Su: 3lt
Spor: 45dk Leslie: 315 puan
7000adım: 350puan
Top: 665puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ O_sevincli_ki
Bugün ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorum gerçekten. Hep halsizdim ve uykum vardı. Eşim de tutturdu çok az yiyorsun ondan oluyor diye ama Regl oldum ondan bence.Herkese merhaba!
Sabah: 2 yumurtalı menemen + 2 dilim tb ekmeği + 2 dilim tulum peyniri + 8 siyah zeytin
Ara: Türk kahvesi + 2 kare bitter
Akşam: ton balıklı bol yeşillikli salata
Bugün kendimi pek iyi hissetmediğim için genelde kitap okudum, çok hareket edemedim.
35 dk yoga: 245 puan
2100 adım: 105 puan
noram
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Benim gibi karb bağımlısı bir insan için çok zor. Makarna ve tatlı aşığıyım. Çok zor çok.Bugün karbonhidratsız bir gün olmuş ne güzel :)
Hangisini yukledin?Kızlar bir de bugün su içme hatırlatıcısı indirdim telefona çok iyi oldu. Belki kullananlar vardır. Özellikle su içmekte zorlananlar ya da unutanlar varsa bir deneyebilirsiniz
Teşekkürler eşim, bugün ikimiz de çok güzel beslenmişiz gerçektenBugün ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorum gerçekten. Hep halsizdim ve uykum vardı. Eşim de tutturdu çok az yiyorsun ondan oluyor diye ama Regl oldum ondan bence.
Menün çok güzel Monica, tebrik ederim.
Bu hafta takıldı kilom yaaYarin ki kilonu merak ediyorum
Menü herzaman ki gibi sahane
O gördüğüm postu bulamiyorum ki link te yok ben bu siteden pek anlayamiyorumMerhaba. Takima katilmak isterseniz birlikte kilolari veririz
Isterseniz katilmak Ilk postu okuyup formu doldurmaniz yeterli
Kullanıcı Adı :O gördüğüm postu bulamiyorum ki link te yok ben bu siteden pek anlayamiyorum
Kullanıcı Adı : 92KübraKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Kopy, paste yapip cevapliya bilirsiniz. Kisa sürede cozersiniz forumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?