Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum

9 92kubra
Takim kurallari
Hosgeldin aramiza kubra
Ben Zeynep takim kaptani. 2 cocuk annesiyim. Yakinda 6 ve 9 yasina girecekler :)

Kisaca yazayim neler yapiyoruz
Her aksam gec olmadan menu+su+ spor bildirimi yapiyoruz. Dikkat edersen paylasmaya basladi kizlar

Takimda 2 kaptan yardimcisi var. sedulu menüleri kontrol ediyor. H3RA_ adim yarisi ve es yarisindan sorumlu

Simdi es yarisi nedir? Diyeceksin. Hemen geliyor aciklamasi

Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek

Cuma günü tarti bildirimi var.
Fotografli ve fotografda not da olmali. Kullanici ismi ve günün tarihi ile

Simdilik aklima gelen bunlar. Sorunlarin varsa her zaman sorabilirsin

İnşallah güzel sonuçlar alırız eşim yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Aa sacmalama. Simitide biraktin. Kacamagin yok.
Yollamam seni bir yere

Az yediginden belki. Aksam tavuk neden minicik mesela?

Simdi ben buraya yeni uye oldum cok karisik anlayamiyorum oyle facebook gbi de degil de o yuzden . Ben simdi nerden bulucam nereye yazicam gunluk ne yedim ne ictim kac adim attim ?

Merhaba canım aramıza hosgeldin. Kaptanım açıklamış bir çok şeyi yine sormak istediklerini sorabilirsin. Beslenme düzenin nasıl?

Hoşgeldin canım
Hayıırrr sakın ayrılma bence bende bi ara çok feci bunalıma girdim ayılmak istedim falan hatta şu anda benimde hiç kaçamak olmamasına rağmen gram gitmiyor duraklamaya girdik galiba canım ama vazgeçme bak burası hepimizi motive ediyor gidersen daha fazla bozarsın bence gitme yapabiliriz birlikte

Aaaa dur bakalım daha nereye yahu duraksadı diye pes etmek

Dur bakalım nereye daha ben bile bu tosbik halimle gideyim demiyorum

Merhaba hosbuldum beslenme duzenim üç öğün yiyorum ama doyana kadar yiyorum yani sadece sabah kahvalti da ekmek yiyorum aksam kesinlikle yemiyorum ama karnimi saglam doyuruyorum maalesef
Merhaba canım aramıza hosgeldin. Kaptanım açıklamış bir çok şeyi yine sormak istediklerini sorabilirsin. Beslenme düzenin nasıl?

Kızlar merhaba ben bugün niyetliydim tek öğün yedim o yüzden menü paylaşımı yapayım hemen

İftar
1 kepçe yeşil mercimekli kesme çorbası
1 porsiyon patatesli İzmir köfte
1 dilim ekmek
Haşlanmış karnabahar brokoli
Yoğurt
Su 3e tamamlayacağım yatmadan
Spor 9000 adım 450 puan
Arrietty_ H3RA_ sedulu A Aylakkadin

Allah kabul etsin. Ayrica afiyet olsun

Aa sacmalama. Simitide biraktin. Kacamagin yok.
Yollamam seni bir yere

Az yediginden belki. Aksam tavuk neden minicik mesela?
Sen aylardr benı bılıyosun asla saklamadım kacamagımda olsa. Ama ınan yapmıyorum kaçamak. Sımıt falan bıle yemıyorum kii bıraktıgımda ne guzel dusmustum 61 e nasıl mutlu olmustum. Suan ne oldu bılmıyorum ben paıkolojım ıyıce bozukdu sureklı karnıma falan ellıyorum azalmışmı gobegım dıye
Tavuk mınık cunku fasulye yedım dıye sabah ve arada fındık badem yedım o yuzden
Nıye bu kadar zor gıdıyor aon kılolar anlamıyorum. Ve üzülüyorum canım ya
Tabıkı burası olmasa amaan bugun ye gıtsın moduna gırıyoruz. Ama burası olunca elımız gtsede vıjdan ızın vermıyor takıma ıhaneg etmeye
Aaaa dur bakalım daha nereye yahu duraksadı diye pes etmek
Ben sızlerıde bosa uğraştırıyor gıbı hıssedıyorum seduş. Herkes ısınden zaman ayırıp burayla ılgılenıyor. Siz ekstra bıde bızi takıp edıyosunuz tablolar hazrlıyosunuz. Sonuc olmayınca ınan suclu hıssedıyorum kendımı

Mesela bugun yediklerin neler
Spor yapiyor musun? Yuruyus veya leslie?
Sabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedim cay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…