Hosgeldin aramiza kubraKullanıcı Adı : 92Kübra
İsim (İsteğe Bağlı ): Kübra
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk yaşlar 9/5
Yaşadığınız şehir: Çorum
Boyunuz :162
Kilonuz:89
Hedef kilonuz65
Kilo alma hikayeniz :hamile kalmadan once 65 kiloydum bes yil once yani hamile kaldim 87 kiloyla dogumdan ciktim simdi veremiyorum cok kilo aldim psikolojik cokuntudeyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim acisindan ve tekrar anne olmak istedigim icin bu kiloyla hamile kalirsam dogu.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
İnşallah güzel sonuçlar alırız eşim yarını sabırsızlıkla bekliyorumOrtagim son menum haslanmis yumurta
sade kahve
3 cig kofte ve yarim kandil simiti
su
su su
10000 adim 200 puan
ogleden sonra sadece yesil cay ictim
ortagim yarin buyuk cuma
sesim oglene kadar cikmazsa bil ki tartim iyi değil
amaaaa sabahtan paylaşırsam oooo
Aa sacmalama. Simitide biraktin. Kacamagin yok.Kızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
Simdi ben buraya yeni uye oldum cok karisik anlayamiyorum oyle facebook gbi de degil de o yuzden . Ben simdi nerden bulucam nereye yazicam gunluk ne yedim ne ictim kac adim attim ?9 92kubra
Takim kurallari
Hosgeldin aramiza kubra
Ben Zeynep takim kaptani. 2 cocuk annesiyim. Yakinda 6 ve 9 yasina girecekler :)
Kisaca yazayim neler yapiyoruz
Her aksam gec olmadan menu+su+ spor bildirimi yapiyoruz. Dikkat edersen paylasmaya basladi kizlar
Takimda 2 kaptan yardimcisi var.sedulu menüleri kontrol ediyor. H3RA_ adim yarisi ve es yarisindan sorumlu
Simdi es yarisi nedir? Diyeceksin. Hemen geliyor aciklamasi
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek
Cuma günü tarti bildirimi var.
Fotografli ve fotografda not da olmali. Kullanici ismi ve günün tarihi ile
Simdilik aklima gelen bunlar. Sorunlarin varsa her zaman sorabilirsin
Merhaba canım aramıza hosgeldin. Kaptanım açıklamış bir çok şeyi yine sormak istediklerini sorabilirsin. Beslenme düzenin nasıl?Kullanıcı Adı : 92Kübra
Hedef kilonuz65
Kilo alma hikayeniz :hamile kalmadan once 65 kiloydum bes yil once yani hamile kaldim 87 kiloyla dogumdan ciktim simdi veremiyorum cok kilo aldim psikolojik cokuntudeyim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim acisindan ve tekrar anne olmak istedigim icin bu kiloyla hamile kalirsam dogu.
Hepsini buraya yazacaksinSimdi ben buraya yeni uye oldum cok karisik anlayamiyorum oyle facebook gbi de degil de o yuzden . Ben simdi nerden bulucam nereye yazicam gunluk ne yedim ne ictim kac adim attim ?
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : 92Kübra
Hedef kilonuz65
Hayıırrr sakın ayrılma bence bende bi ara çok feci bunalıma girdim ayılmak istedim falan hatta şu anda benimde hiç kaçamak olmamasına rağmen gram gitmiyor duraklamaya girdik galiba canım ama vazgeçme bak burası hepimizi motive ediyor gidersen daha fazla bozarsın bence gitme yapabiliriz birlikteKızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
Aaaa dur bakalım daha nereye yahu duraksadı diye pes etmekKızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
Dur bakalım nereye daha ben bile bu tosbik halimle gideyim demiyorumKızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
Merhaba canım aramıza hosgeldin. Kaptanım açıklamış bir çok şeyi yine sormak istediklerini sorabilirsin. Beslenme düzenin nasıl?
Mesela bugun yediklerin nelerMerhaba hosbuldum beslenme duzenim üç öğün yiyorum ama doyana kadar yiyorum yani sadece sabah kahvalti da ekmek yiyorum aksam kesinlikle yemiyorum ama karnimi saglam doyuruyorum maalesef
Allah kabul etsin. Ayrica afiyet olsunKızlar merhaba ben bugün niyetliydim tek öğün yedim o yüzden menü paylaşımı yapayım hemen
İftar
1 kepçe yeşil mercimekli kesme çorbası
1 porsiyon patatesli İzmir köfte
1 dilim ekmek
Haşlanmış karnabahar brokoli
Yoğurt
Su 3e tamamlayacağım yatmadan
Spor 9000 adım 450 puan
Arrietty_ H3RA_ sedulu A Aylakkadin
Sen aylardr benı bılıyosun asla saklamadım kacamagımda olsa. Ama ınan yapmıyorum kaçamak. Sımıt falan bıle yemıyorum kii bıraktıgımda ne guzel dusmustum 61 e nasıl mutlu olmustum. Suan ne oldu bılmıyorum ben paıkolojım ıyıce bozukdu sureklı karnıma falan ellıyorum azalmışmı gobegım dıyeAa sacmalama. Simitide biraktin. Kacamagin yok.
Yollamam seni bir yere
Az yediginden belki. Aksam tavuk neden minicik mesela?
Nıye bu kadar zor gıdıyor aon kılolar anlamıyorum. Ve üzülüyorum canım yaHayıırrr sakın ayrılma bence bende bi ara çok feci bunalıma girdim ayılmak istedim falan hatta şu anda benimde hiç kaçamak olmamasına rağmen gram gitmiyor duraklamaya girdik galiba canım ama vazgeçme bak burası hepimizi motive ediyor gidersen daha fazla bozarsın bence gitme yapabiliriz birlikte
Ben sızlerıde bosa uğraştırıyor gıbı hıssedıyorum seduş. Herkes ısınden zaman ayırıp burayla ılgılenıyor. Siz ekstra bıde bızi takıp edıyosunuz tablolar hazrlıyosunuz. Sonuc olmayınca ınan suclu hıssedıyorum kendımıAaaa dur bakalım daha nereye yahu duraksadı diye pes etmek
Sen gıtme zaten ozverılı sekılde gıdıyor kıloların sakın dusunme senDur bakalım nereye daha ben bile bu tosbik halimle gideyim demiyorum
Sabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimMesela bugun yediklerin neler
Spor yapiyor musun? Yuruyus veya leslie?
Sen de gitmeSen gıtme zaten ozverılı sekılde gıdıyor kıloların sakın dusunme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?