Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E kuzum zor bir hastalik gecirdin. Yani normal. Covid olup zayiflayip iyilesince yemege vuran cok duydum.

Diyorum Sana. AZ yiyorsun. Kan tahlili yaptir belki vitamin eksikligide var. Oda sebep oluyor kilo verememeye.

Sütlü kahveni 1 hafta icme bakalim fark olacak mi?
Benim göbek de cok kotu. Kilo verdim ama sanki o sezeryan gobegim duruyor hala. Sankisi yok. Duruyor hala.
Hep birlikte cozecegiz bunu.
Sen menu bildirimi yapiyor musun? Yapiyorsun. Elinden geleni de yapiyorsun. Kimsenin zamanini caldigin yok.
Uzme bakalim kendini

Kiz. Okurken mide spazmi gecirdim

Hergün mu boyle? Pek Sebze, salata yok?
Su miktarin ne kadar oluyor?

Merhaba hosgeldin Kübra,
Nacizane ben kendi düsüncelerimi söylemek isterim menün hakkinda
Öncelikle karbonhidrati yogun bir beslenme seklin var gibi. Yesillik yani sevze namina birsey göremiyorum cok fazla.
Sekerli, cikolatali gibi seyleri simdilik tüketme derim ben. Bazen kendine ödül olarak bitter cikolata yapabilirsin. Bol bol salata, sebze tüket.
su tüketiminin nasil cay ve kahve disinda? Spor yapiyormusun?
Mesela sarma yedim diyorsun yanina yogurt tükettin mi? Hem cok sik acikmamani saglar hemde icinde pirincin insülin degerini hemen yükselmemesini saglar.
tost ekmegi veyaz unlu mu? Ekmek tüketimini aksamlari yapma derim yapacaksanda tam bugday yada cavdar tarzi ekmeklere yönel.
Umarim hedefledigin kiloya ulasirsin

Yavrum hastalık atlattın ki hala nefes alıp vermeni etkiliyor çabuk yoruluyorsun. Vücuduna zaman tanı. Sen kacamagini yapma yine ama zamanla adımlamayı falan artir. Yerde yapılan göbek egzersizleri var onları yapmayı dene ufak ufak. İlla ki gidecek

H3RA_ sedulu Arrietty_ rockandroll

12bin adim 600p
75 dak yoga
Ama bunu puanlamayayim, tamamen yin yogaydi ve rahatlama icindi, bir harekette 5 dak falan bekletti siz dusunun. Ama super rahatlatiyor ozellikle 8 saat masa basi calistiktan sonra.

Neutral bu arada ben o hareketi yapiyorum ama kafam degmiyor, cok mumkun de gorunmuyor

Deniyorum simdi

Basarisiz tabii ki
Ellerim topuklarima yaklasinca, bacak kaslarim yirtiliyoruuuz diye ciglik atar gibi aciyor

Hic esnek degilim
Al benden de o kadar
Keske takim hep boyle guzel beslense. Hic abarti karbonhidrat gormedim
Galiba sedulu kaptanın verdiği ayar herkese iyi geldi
H3RA_

Bahsettiğin hareketi yaptım gayet rahat şekilde

Bacaklarım dümdüz ve de başımı dizlerime değdirdim
Maşallah sana abla tebrik ediyorum
Canım bence senin sorunun az yemek metabolizmayı yavaşlatmış olabilirsin bıraz sağlıklı olarak miktarı artırmayı denesen?
Merhaba hosbuldum beslenme duzenim üç öğün yiyorum ama doyana kadar yiyorum yani sadece sabah kahvalti da ekmek yiyorum aksam kesinlikle yemiyorum ama karnimi saglam doyuruyorum maalesef
Hoşgeldin canım
Allah kabul etsin. Ayrica afiyet olsun
Amin kaptanım sağol bugün sabah 81.6 yı gördüm inşallah bugünkü oruç dengeyi bozmamistir
İlk günden baya fazla olmuş ama yapacak bir şey yok yarın tertemiz bir sayfa aç kendine canım

Ohhh tansiyonum fırladı sen kendine eziyet ediyorsun resmen. Bunlarin yarısı ile vücut doyar canım.
Peynir tüketimi çok fazla protein olmasına rağmen kilo verimini yavaşlatır aşırı tüketim var çünkü.
Oglen sarma ile yine karbonhidrat yüklemişsin vücuda hem de siskinlik yapan cinsinden. Akşam arnavut cigeri haric gerisi karbonhidrat ve yağ yüklü. Hem şekerli kahve hem cikolata ile zirve yapıp sanırım 3000 kaloriyi doldurmuşsun.
Beslenme düzeninde ne gibi değişiklikler yapmayı planlıyorsun peki ?

12:00
2 yumurta
2 dilim beyaz peynir
Bir kac dilim biber tursusu

15:00
3 tane köfte
1 dilim ekmek
1 minik haşlanmiş patates

19:30
Koca bir kâse tavuklu lahana salatası

Su:
2lt
1fincan yesil cay

Spor:
40 dk dans (ceza)

8636 adım=
431 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Eklentiler

• 20210311_231444.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
Ah yavrum şu akşam yemeği menülerin hep böyle protein olsa karbonhidrat hiç olmasa takır takır vereceksin kiloları metabolizma hızından dolayı. Beğendim bugün tebrikler

Merhaba pek sebze göremedim. Birde ekmek ya da patates arasinda secim yapsaydin daha iyi olurmus :))

İyi geceler kızlar bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta

Ara
1 kuru erik

öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli

ara
2 dilim maraş böreği zorla yediğim akşam da cezamı çektiğim bir menü oldu

Akşam
1 kase yoğurt

ara
1 bardak ıhlamur-zencefil çayı

Su:2 lt
Spor: 50 dk yürüyüş bandı - 4829 adım-241 puan
Arrietty_ sedulu Aomine Daiki

Eklentiler

• CCED7DEA-BFD7-4DAF-8C08-CA4846E639AF.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 17
  • C02B0D34-F6DB-41C7-A0EE-9A3A32798BA1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 22
Ah bu kocam kilo ver aç ye diyor ama kendisi sebze yemedigi için eve de aldırmıyor bende ne bulursam yiyorum maalesef . Yoğurt tuketmedim su bı litre anca içtim sanırım olcmedim

Bu kadar az yemenin bir sebebi varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…