E kuzum zor bir hastalik gecirdin. Yani normal. Covid olup zayiflayip iyilesince yemege vuran cok duydum.Sen aylardr benı bılıyosun asla saklamadım kacamagımda olsa. Ama ınan yapmıyorum kaçamak. Sımıt falan bıle yemıyorum kii bıraktıgımda ne guzel dusmustum 61 e nasıl mutlu olmustum. Suan ne oldu bılmıyorum ben paıkolojım ıyıce bozukdu sureklı karnıma falan ellıyorum azalmışmı gobegım dıye
Nıye bu kadar zor gıdıyor aon kılolar anlamıyorum. Ve üzülüyorum canım ya
Tabıkı burası olmasa amaan bugun ye gıtsın moduna gırıyoruz. Ama burası olunca elımız gtsede vıjdan ızın vermıyor takıma ıhaneg etmeye
Ben sızlerıde bosa uğraştırıyor gıbı hıssedıyorum seduş. Herkes ısınden zaman ayırıp burayla ılgılenıyor. Siz ekstra bıde bızi takıp edıyosunuz tablolar hazrlıyosunuz. Sonuc olmayınca ınan suclu hıssedıyorum kendımı
Kiz. Okurken mide spazmi gecirdimSabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimcay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim
Merhaba hosgeldin Kübra,Sabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimcay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim
Yavrum hastalık atlattın ki hala nefes alıp vermeni etkiliyor çabuk yoruluyorsun. Vücuduna zaman tanı. Sen kacamagini yapma yine ama zamanla adımlamayı falan artir. Yerde yapılan göbek egzersizleri var onları yapmayı dene ufak ufak. İlla ki gidecekSen aylardr benı bılıyosun asla saklamadım kacamagımda olsa. Ama ınan yapmıyorum kaçamak. Sımıt falan bıle yemıyorum kii bıraktıgımda ne guzel dusmustum 61 e nasıl mutlu olmustum. Suan ne oldu bılmıyorum ben paıkolojım ıyıce bozukdu sureklı karnıma falan ellıyorum azalmışmı gobegım dıye
Tavuk mınık cunku fasulye yedım dıye sabah ve arada fındık badem yedım o yuzden
Nıye bu kadar zor gıdıyor aon kılolar anlamıyorum. Ve üzülüyorum canım ya
Tabıkı burası olmasa amaan bugun ye gıtsın moduna gırıyoruz. Ama burası olunca elımız gtsede vıjdan ızın vermıyor takıma ıhaneg etmeye
Ben sızlerıde bosa uğraştırıyor gıbı hıssedıyorum seduş. Herkes ısınden zaman ayırıp burayla ılgılenıyor. Siz ekstra bıde bızi takıp edıyosunuz tablolar hazrlıyosunuz. Sonuc olmayınca ınan suclu hıssedıyorum kendımı
Al benden de o kadarDeniyorum simdi
Basarisiz tabii ki
Ellerim topuklarima yaklasinca, bacak kaslarim yirtiliyoruuuz diye ciglik atar gibi aciyor
Hic esnek degilim
GalibaKeske takim hep boyle guzel beslense. Hic abarti karbonhidrat gormedim
Maşallah sana abla tebrik ediyorumH3RA_
Bahsettiğin hareketi yaptım gayet rahat şekilde
Bacaklarım dümdüz ve de başımı dizlerime değdirdim
Canım bence senin sorunun az yemek metabolizmayı yavaşlatmış olabilirsin bıraz sağlıklı olarak miktarı artırmayı denesen?Kızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
Hoşgeldin canımMerhaba hosbuldum beslenme duzenim üç öğün yiyorum ama doyana kadar yiyorum yani sadece sabah kahvalti da ekmek yiyorum aksam kesinlikle yemiyorum ama karnimi saglam doyuruyorum maalesef
Amin kaptanım sağol bugün sabah 81.6 yı gördüm inşallah bugünkü oruç dengeyi bozmamistirAllah kabul etsin. Ayrica afiyet olsun
İlk günden baya fazla olmuş ama yapacak bir şey yok yarın tertemiz bir sayfa aç kendine canımSabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimcay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim
Esmerim çünkü şu an ideal kilondasın. İdeal kilodaydayken kilo vermek zor ve yavaştır. Yani çok normal. Zaten ibren yeşilde.Sen gıtme zaten ozverılı sekılde gıdıyor kıloların sakın dusunme sen
Kiz. Okurken mide spazmi gecirdim
Hergün mu boyle? Pek Sebze, salata yok?
Su miktarin ne kadar oluyor?
Ohhh tansiyonum fırladı sen kendine eziyet ediyorsun resmen. Bunlarin yarısı ile vücut doyar canım.Sabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimcay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim
Ah yavrum şu akşam yemeği menülerin hep böyle protein olsa karbonhidrat hiç olmasa takır takır vereceksin kiloları metabolizma hızından dolayı. Beğendim bugün tebrikler
iyi aksamlar kizlar
sabah
Eki Görüntüle 2799981
ara
1 ince dlm kavun
ogle
kiymali mantar kavurmasi
1 dlm tb ekmegi
ayran
ara 1 portakal
aksam
1 tavuk but
1 dlm patates
sutlu kahve
su 2 lt
spor 30 mekik 20 squat
1dk plank 80
3400 adim 170
toplam 250 puan
Merhaba pek sebze göremedim. Birde ekmek ya da patates arasinda secim yapsaydin daha iyi olurmus :))
Ah yavrum şu akşam yemeği menülerin hep böyle protein olsa karbonhidrat hiç olmasa takır takır vereceksin kiloları metabolizma hızından dolayı. Beğendim bugün tebrikler
Ah bu kocam kilo ver aç ye diyor ama kendisi sebze yemedigi için eve de aldırmıyor bende ne bulursam yiyorum maalesef . Yoğurt tuketmedim su bı litre anca içtim sanırım olcmedimMerhaba hosgeldin Kübra,
Nacizane ben kendi düsüncelerimi söylemek isterim menün hakkinda
Öncelikle karbonhidrati yogun bir beslenme seklin var gibi. Yesillik yani sevze namina birsey göremiyorum cok fazla.
Sekerli, cikolatali gibi seyleri simdilik tüketme derim ben. Bazen kendine ödül olarak bitter cikolata yapabilirsin. Bol bol salata, sebze tüket.
su tüketiminin nasil cay ve kahve disinda? Spor yapiyormusun?
Mesela sarma yedim diyorsun yanina yogurt tükettin mi? Hem cok sik acikmamani saglar hemde icinde pirincin insülin degerini hemen yükselmemesini saglar.
tost ekmegi veyaz unlu mu? Ekmek tüketimini aksamlari yapma derim yapacaksanda tam bugday yada cavdar tarzi ekmeklere yönel.
Umarim hedefledigin kiloya ulasirsin
Bi akvaryum kadar lahana yedim sebze goremedim demee ☹Merhaba pek sebze göremedim. Birde ekmek ya da patates arasinda secim yapsaydin daha iyi olurmus :))
Bu kadar az yemenin bir sebebi varmiydi?İyi geceler kızlar bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
Ara
1 kuru erik
öğle
1 kase süte nesfit ballı bademli
ara
2 dilim maraş böreğizorla yediğim akşam da cezamı çektiğim bir menü oldu
Akşam
1 kase yoğurt
ara
1 bardak ıhlamur-zencefil çayı
Su:2 lt
Spor: 50 dk yürüyüş bandı - 4829 adım-241 puan
Arrietty_ sedulu Aomine Daiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?