Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nesfiti menunde bir kac kez gordum mu yanlis mi hatirliyorum.
Cok masum degil bunlar, belki haftada bir iki. Daha fazla degildir umarim. Ya da cok kiside gordum karisti bende.

Bu kadar az yemenin bir sebebi varmiydi?
Börek
Nesfiti menunde bir kac kez gordum mu yanlis mi hatirliyorum.
Cok masum degil bunlar, belki haftada bir iki. Daha fazla degildir umarim. Ya da cok kiside gordum karisti bende.
Evden çalışıyorum o ara yemek yemek istemiyorum kolayıma geliyor nesfiti ben tüketiyorum bu grupta başkasında gördüğümü hatırlamıyorum hep bendim

Bı nebze içim rahatladı teşekkürler

Arkadaslar uyarilarinda haklilar, zamanla sen de degisime ayak uyduracaksin.
Ilk gunden gozun korkmasin.

Ilk hafta buyuk hedefler koyma kendine, kucuk basla. Cikolatayi kesebilirsin. Aksam erken yeme icmeyi kesebilirsin. Kahve cay sekersiz icebilirsin, icemiyorsan onlari da kes bir sure alisana kadar.

Ah bu kocam kilo ver aç ye diyor ama kendisi sebze yemedigi için eve de aldırmıyor bende ne bulursam yiyorum maalesef . Yoğurt tuketmedim su bı litre anca içtim sanırım olcmedim
Suyu iymeye alistir kendine, cünkü cay ve kahve vucuttaki suyuda azalttigi icin önemli su icmen. Kendini zorla, bende cok uor su icerim ama zamanla alisiyor insan. Esine anlatsan kilo vermen icin sebze tüketmen gerektigini, cikolatadan iyidir. Yogurt tüketmeni öneririm tokluk saglar. Mesela sarmayi birde yesil mercimekli yapmani öneririm cok lezzetlidir :)
Her ögünde mutlaka sebze tüketmeye calis. Tüm vitaminleri onlardan aliyor vucut cünkü.
meyce tüketiyormusun?

Mesela bugun yediklerin neler
Spor yapiyor musun? Yuruyus veya leslie?
Spor olarak bişey yapmıyorum en içinde turluyorum yemek bulaşık çamaşır supurge vs. Bugün dışarı çıkmıştım adımsayar 6.163 gosteriyor ama o kadar yürümedim hatta arabada gittim nasıl oldu anlamadım

Börek

Evden çalışıyorum o ara yemek yemek istemiyorum kolayıma geliyor nesfiti ben tüketiyorum bu grupta başkasında gördüğümü hatırlamıyorum hep bendim

Heh bu evden calisma yakti beni de zaten.
Eskiden de cok yerdim ama evden cikmayinca aktivitem de azalinca gelsin kilolar oldu.

Neyse,
Ben de evden calisiyorum, zor oluyor haklisin.
Haftada 2 de en azindan, daha fazla olmasin. Cok islenmis bir gida oldugu icin zarari faydasindan cok cunku.
Ben bazen geceden sandvic falan hazirliyorum. Ya da haslama yumurta falan kolay menuler oluyor.

Meyve
Meyve ile aram pek yok çok nadir yiyorum . Birde bende haşimoto guatiri var doktor bana şu icsen yarar o yüzden sekiz on saatik bi iste calis dedi ama çalışamıyorum hatta bı çocuğum var onu birakip dışarı yürüyüşe falan da çıkamıyorum

İşte ben kendim için uğraşmıyorum yaa daha doğrusu sanırım ben herkese değer veriyorum bı kendime vermiyorum bu kadar kilo Almanın sebebi de bu yani. Kocam çocuklar ne yemek isterse onu yapıyorum kendime gelince aman zaten yemek var az az ye diyorum sonra aman kalmasın diye yiyorum da yiyorum

Evden çalışmanın avantajı olduğu gibi dezavantajı da çok. Bütün gün aktivite yok yürüyüş yok. Arada evde yürüyüş bandını kullanıyorum da bi rahatlıyorum . Sabah zaten bi yumurta yiyorum. Öğlene bazen salata yapıyorum ama çoğunlukla nesfit.. haklısın ben de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Bekarken ister yer ister yemezdim ama evlenince bende de aynısı oldu. Ama baktım olmayacak yemekleri değiştirdim zamanla eşim de alıştı benim yemeklerime . Bazen ona uygun yapıyorum kendim göz hakkı bir parça alıp bırakıyorum. Gözüm doyuyor
Aman kalmasın deme, kalsın ğzgünüm ama vücudum ziyan olacağına kalsın o yemek. Küçük Bir kaba koy yarın yersin nolacak

Ay sen ben misin
Ben de kalanlari toplarım, zaten doyma hissim yok, bitiririm her seyi sofrada.

Neyse simdi ilk is kendi tabagimi koyuyorum. Kalan yemekleri de onlara yediriyorum. Bitmezse porsiyonluk ayirip buzluga atiyorum, baska gun cesit diye yine onlara yediriyorum.

Ben herkese ortak yemek yapiyorum. Ama atiyorum pilav yemiyorum yanindaki ana yemegi yiyorum. Onlar bugun tek cesit makarna yediler, o yuzden ben kendime ayrica yemek yaptim. Salatayi baya bol yaparim, kendime koca kase koyarim esime kucuk. Gibi gibi cok da asiri yemek isini zorlastirmadan cozmeye calisiyorum.

Kalsın bundan sonra yemiycem şimdi zaten bişey yemem. Sabahtan başlıyorum diyete inşallah

Evde üç erkek bı ben kadın . Haliyle onlar etobur , ortak yemek yemiyorlar çok yapıyorum mesela sebze yemeği hani ortak ya onlarda yesin diye e onlar gene yemiyor bu sefer ziyan olmasın diye ben yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…