Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şey bende bugün katıldım ama sabah aç karnına resim çekip buraya mi atmam gerekiyor tam olarak nasıl paylaşıyoruz

Sabah bir sey yiyip icmeden tartiliyoruz.

Kullanici adini ve tarihi bir kagida yazip tartinin ustune koyarsin, kilon gorunecek sekilde fotosunu cekip yuklersin.

Ornek:

Kahve çay azaltıcam çünkü şekersiz içemiyorum. Çikolata ya tövbe ettim yemiycem. Yanlız pirinç pilavı da mı yiyemiyorum peki ben? oda çok mu kalori oluyor ? birde yediğiniz şeyin kalorisini nasıl hesaplıyoruz

imkansiz. ayaklarimi tutuyorum 10 cm fln kaliyor basimla dizim arasinda

Aynen bana da pek etki etmedi ben de diyetisyene gidiyorum şimdi neden olmadi acaba neyi yanlış yaptık

Yaa ben de bayılıyorum o kadına diyorum keşke cuma çabucak gelse ben kırmızı oda izlesem
Ben 1000 kalorinin altında besleniyodum hatta 800 kl den yukarı pek çıkmıyordum vücudum depoladı yediklerimi bence bu yüzden veremedim

450 merdiven 135 p
50 dk crosfit 500 p
40 dk zumba 280 p
12.000 adım 600 p
Toplam 1.515 p

Kızlar bu akşam çok enerjiğim kaslarım iyice şişmeden biri beni durdursun Zumba, merdiven ve adımların yarısından fazlasını dersten sonra yaptım. Hala oturasım yok
Bugün dersten sonra hiç ağrım olmadı, ki hoca deneme amaçlı zor egzersizler yaptırdım dedi. Sanırım alışıyor kaslar.
Arrietty_ spora gitmeden tartıldım
bana göre aferin bana

Hepinize iyi geceler güzel kadınlar, yarın hepimiz için süper bir gün olsun. Tartılar eksiyi göstersin çok amin

Arrietty_ sedulu Ceyhans

Ben 1000 kalorinin altında besleniyodum hatta 800 kl den yukarı pek çıkmıyordum vücudum depoladı yediklerimi bence bu yüzden veremedim
1400 kalori besleniyorum ben hizli vermek istemiyorum 500 700 gr arasi haftalik hedefim. guzel de gidiyor bu kaloriyle.
tabii. aksami erken kapatiyorum kaloriyi sagliksiz abur cuburla doldurmuyorum

Sabah
1 yk. elma sirkesi ile 2 su bardağı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 orta boy Krep
Yeşillik

Ara
Yeşil çay
2 ceviz

Öğle
Bol salata
1 tavuk gögüs tavada 1 yk yağ ile kızartılmış

Ara
Maden suyu
3 hurma
3 badem

Akşam
Mercimek köftes 4 adet
Ayran
Salata

Ara
1 s.b süt
1 minik muz blendırdan bıztt

1.5 litre su içine maydanoz nane limon ekleyip gün boyu içtim

2 litre su içildi

Spor yok

Arrietty_ H3RA_ sedulu

1400 kalori besleniyorum ben hizli vermek istemiyorum 500 700 gr arasi haftalik hedefim. guzel de gidiyor bu kaloriyle.
tabii. aksami erken kapatiyorum kaloriyi sagliksiz abur cuburla doldurmuyorum
Süper valla ben diyet kafasına girincede veremedim sağlıklı beslencem diyorum kendi kendime birda kalori hesabı yapınca sıkıntı oluyo bende direk az kalorili ne yrsem moduna giriyorum

aksam ogununden sonra muzlu sut olmamis bence seker ve nisasta depolama tam uyku oncesi

Eski halimmm merak etme canım ilk etapta zorlanırsın ama yavaş yavaş azalta azalta verirsin inşallah

Allah o hastalıgı bıldıgı gıbı yapsın. Altust ettı herseyı tamam kahveme sütte koymıycam ama yarım kahve fıncanı koyuyorum bılıyomusun azıcık yanı. Hanı dıyet lıstelerınde sutler ayranlar tarçınlı sütler havada ucar ben demek onları yapsam artı artı gıderım
Bu hafta daha ıyıydım canım cok sukur. Vıdyo falan daha az zorladı.
Canım bence senin sorunun az yemek metabolizmayı yavaşlatmış olabilirsin bıraz sağlıklı olarak miktarı artırmayı denesen?
2 öğün yemek mi yaramıyor acaba bana 3. Cü öğünü eklesem yoğurt falan bıde oyle denerım
Esmerim çünkü şu an ideal kilondasın. İdeal kilodaydayken kilo vermek zor ve yavaştır. Yani çok normal. Zaten ibren yeşilde.
Evet sanırım. Cunku 76 dan buraya guzel ınmıstım. Ama bu 63 yapıstı bana. Sayife gıbı dolanıyorum evde çık artık çık benden
esmeriiim kuzum bizim havlu videosunu denemis miydin sen?
Yok canım o nasıl bısey. Ben hastaykenmı yaptınız

Hahahah Safiyeee vallaha çok tuttum ben bunu çık artık çık çok tatlısın canım ya

Afiyet olsun eşim
Neler okuyorum böyle. Sakın öyle bişey yapma. Zaten kilon çok az. Çok normal. Üstelik koronavirus durumları.. Burada her şeyi birlikte başaracağız. Birlikte güzel zaten ❤

pirinc pilavi tüketebilirsin ama arbartmamak sartiyla 2-3 yemek kasigi olacak sekilde. >En iyisi Bulgur tüketmen veya karabugday :)

Bazi uygulamalar var oradan hesaplanabiliyor kalori.
Ama kaloriden ziyade saglikli beslenme düzeni oturtmak önemli.

Senin o yapıştı dediğin 63’ü görmek isteyen kaç kişi vardır bir bilsen. 63 ü görsem fakir doyururum
Bana da 64 yapıştı gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…