Kahve çay azaltıcam çünkü şekersiz içemiyorum. Çikolata ya tövbe ettim yemiycem. Yanlız pirinç pilavı da mı yiyemiyorum peki ben? oda çok mu kalori oluyor ? birde yediğiniz şeyin kalorisini nasıl hesaplıyoruzArkadaslar uyarilarinda haklilar, zamanla sen de degisime ayak uyduracaksin.
Ilk gunden gozun korkmasin.
Ilk hafta buyuk hedefler koyma kendine, kucuk basla. Cikolatayi kesebilirsin. Aksam erken yeme icmeyi kesebilirsin. Kahve cay sekersiz icebilirsin, icemiyorsan onlari da kes bir sure alisana kadar.
imkansiz. ayaklarimi tutuyorum 10 cm fln kaliyor basimla dizim arasindaKıssslarrr toplaşın bir şey deneyelim mi, vücut esnekliği ile ilgili.
Eki Görüntüle 2799899
Bu hareketi yapabiliyormusunuz yada hangi dereceye kadar yapabiliyorsunuz. Ben bugün tek seferde avuç içlerimle ayak tabanlarımı kavrayıp, başımı dizime değdirebildim.
Hoca şaşırdı, hatta çok kıskandım seni dedi. Bende bu kadar şaşırmasına şaşırdım
Yoga yapmak istiyorum dedim çok rahat yaparsın dedi. Onada mı başlasam diyorum
Ben 1000 kalorinin altında besleniyodum hatta 800 kl den yukarı pek çıkmıyordum vücudum depoladı yediklerimi bence bu yüzden veremedimAynen bana da pek etki etmedi ben de diyetisyene gidiyorum şimdi neden olmadi acaba neyi yanlış yaptık
Yaa ben de bayılıyorum o kadına diyorum keşke cuma çabucak gelse ben kırmızı oda izlesem
1400 kalori besleniyorum ben hizli vermek istemiyorum 500 700 gr arasi haftalik hedefim. guzel de gidiyor bu kaloriyle.Ben 1000 kalorinin altında besleniyodum hatta 800 kl den yukarı pek çıkmıyordum vücudum depoladı yediklerimi bence bu yüzden veremedim
Süper valla ben diyet kafasına girincede veremedim sağlıklı beslencem diyorum kendi kendime birda kalori hesabı yapınca sıkıntı oluyo bende direk az kalorili ne yrsem moduna giriyorum1400 kalori besleniyorum ben hizli vermek istemiyorum 500 700 gr arasi haftalik hedefim. guzel de gidiyor bu kaloriyle.
tabii. aksami erken kapatiyorum kaloriyi sagliksiz abur cuburla doldurmuyorum
dun hic yemedim bugun de bu kadar dayanabildimMeyveler azalmis, super. Bence guzel bir menu olmus.
aksam ogununden sonra muzlu sut olmamis bence seker ve nisasta depolama tam uyku oncesiSabah
1 yk. elma sirkesi ile 2 su bardağı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 orta boy Krep
Yeşillik
Ara
Yeşil çay
2 ceviz
Öğle
Bol salata
1 tavuk gögüs tavada 1 yk yağ ile kızartılmış
Ara
Maden suyu
3 hurma
3 badem
Akşam
Mercimek köftes 4 adet
Ayran
Salata
Ara
1 s.b süt
1 minik muz blendırdan bıztt
1.5 litre su içine maydanoz nane limon ekleyip gün boyu içtim
2 litre su içildi
Spor yok
Arrietty_ H3RA_ sedulu
Eski halimmmSabah kahvalti olarak tost ekmegi sandvic yedim sonra bi kase peynir yedimcay kahve ictim oglen on onbes sarma yedim cay ictim . Aksam arnavut cigeri yedim bi porsiyon bi dilim cavdar ekmegi bes citir peynir dort sogan halkasi sonra sekerli turk kahvesi gene uc bardak cay ictim bi tane de cikolata yedim
Allah o hastalıgı bıldıgı gıbı yapsın. Altust ettı herseyıE kuzum zor bir hastalik gecirdin. Yani normal. Covid olup zayiflayip iyilesince yemege vuran cok duydum.
Diyorum Sana. AZ yiyorsun. Kan tahlili yaptir belki vitamin eksikligide var. Oda sebep oluyor kilo verememeye.
Sütlü kahveni 1 hafta icme bakalim fark olacak mi?
Benim göbek de cok kotu. Kilo verdim ama sanki o sezeryan gobegim duruyor hala. Sankisi yok. Duruyor hala.
Hep birlikte cozecegiz bunu.
Sen menu bildirimi yapiyor musun? Yapiyorsun. Elinden geleni de yapiyorsun. Kimsenin zamanini caldigin yok.
Uzme bakalim kendini
Bu hafta daha ıyıydım canım cok sukur. Vıdyo falan daha az zorladı.Yavrum hastalık atlattın ki hala nefes alıp vermeni etkiliyor çabuk yoruluyorsun. Vücuduna zaman tanı. Sen kacamagini yapma yine ama zamanla adımlamayı falan artir. Yerde yapılan göbek egzersizleri var onları yapmayı dene ufak ufak. İlla ki gidecek
2 öğün yemek mi yaramıyor acaba bana 3. Cü öğünü eklesem yoğurt falan bıde oyle denerımCanım bence senin sorunun az yemek metabolizmayı yavaşlatmış olabilirsin bıraz sağlıklı olarak miktarı artırmayı denesen?
Evet sanırım. Cunku 76 dan buraya guzel ınmıstım. Ama bu 63 yapıstı bana. Sayife gıbı dolanıyorum evde çık artık çık bendenEsmerim çünkü şu an ideal kilondasın. İdeal kilodaydayken kilo vermek zor ve yavaştır. Yani çok normal. Zaten ibren yeşilde.
Yok canım o nasıl bısey. Ben hastaykenmı yaptınızesmeriiim kuzum bizim havlu videosunu denemis miydin sen?
Bunu yükledim. Ekrana bildirim geliyor. Icmek istediğin miktari vb giriyorsun. Güzel. Benim hoşuma gitti.Hangisini yukledin?
Bir ara yuklemistkm ama bildirim gelmiyordu
HahahahAllah o hastalıgı bıldıgı gıbı yapsın. Altust ettı herseyıtamam kahveme sütte koymıycam ama yarım kahve fıncanı koyuyorum bılıyomusun azıcık yanı. Hanı dıyet lıstelerınde sutler ayranlar tarçınlı sütler havada ucar ben demek onları yapsam artı artı gıderım
Bu hafta daha ıyıydım canım cok sukur. Vıdyo falan daha az zorladı.
2 öğün yemek mi yaramıyor acaba bana 3. Cü öğünü eklesem yoğurt falan bıde oyle denerım
Evet sanırım. Cunku 76 dan buraya guzel ınmıstım. Ama bu 63 yapıstı bana. Sayife gıbı dolanıyorum evde çık artık çık benden
Yok canım o nasıl bısey. Ben hastaykenmı yaptınız
Neler okuyorum böyle. Sakın öyle bişey yapma. Zaten kilon çok az. Çok normal. Üstelik koronavirus durumları.. Burada her şeyi birlikte başaracağız. Birlikte güzel zaten ❤Kızlar ben bugun tartılmadım sabah ınsallah eksı cıkarım ama eger çıkmazsam takımdan ayrılmak ıstıyorum. Kımseyı zor durumda bırakmak istemiyorum. Acaıp bı duraklamadayım kacamak asla yapmıyorum. Tek kacamagım arada meyveydı bu hafta onuda yemedım. BaZen fındık fıstık atıyorum agzıma. Ama neden boyle bılmıyorum. Kımseyıde yerımde sayarken ugrastrmak ıstemıyorum
pirinc pilavi tüketebilirsin ama arbartmamak sartiyla 2-3 yemek kasigi olacak sekilde. >En iyisi Bulgur tüketmen veya karabugday :)Kahve çay azaltıcam çünkü şekersiz içemiyorum. Çikolata ya tövbe ettim yemiycem. Yanlız pirinç pilavı da mı yiyemiyorum peki ben? oda çok mu kalori oluyor ? birde yediğiniz şeyin kalorisini nasıl hesaplıyoruz
Senin o yapıştı dediğin 63’ü görmek isteyen kaç kişi vardır bir bilsen. 63 ü görsem fakir doyururumAllah o hastalıgı bıldıgı gıbı yapsın. Altust ettı herseyıtamam kahveme sütte koymıycam ama yarım kahve fıncanı koyuyorum bılıyomusun azıcık yanı. Hanı dıyet lıstelerınde sutler ayranlar tarçınlı sütler havada ucar ben demek onları yapsam artı artı gıderım
Bu hafta daha ıyıydım canım cok sukur. Vıdyo falan daha az zorladı.
2 öğün yemek mi yaramıyor acaba bana 3. Cü öğünü eklesem yoğurt falan bıde oyle denerım
Evet sanırım. Cunku 76 dan buraya guzel ınmıstım. Ama bu 63 yapıstı bana. Sayife gıbı dolanıyorum evde çık artık çık benden
Yok canım o nasıl bısey. Ben hastaykenmı yaptınız
baslangic icin 10.000 adim atmaya calis hergün :)))Spor olarak bişey yapmıyorum en içinde turluyorum yemek bulaşık çamaşır supurge vs. Bugün dışarı çıkmıştım adımsayar 6.163 gosteriyor ama o kadar yürümedim hatta arabada gittim nasıl oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?