Ah dogru diyorum daha Fazla yeni katilan olduEki Görüntüle 2800133
Günaydın herkese
Kendimi listede göremedim ben.
Geçen hafta: 65.3
Bu hafta: 64.7
Fark:600 gram
Yüzde:0.9
Gelecek hafta için hedef kilo: 64,5 altı
Arrietty_ sedulu H3RA_ MonicaGeller
@sadece_benCikocev @Dilber Hala SsSiMqE @Oaktree
Kizlar esas listeye girmeyi dusunuyorsaniz bu hafta girebilirsiniz.
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul ederseiz listeye dahil edelim sizleri. fakat listeye girmek mecburi degil, dilerseniz hedefinize ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsiniz
Sizden haber bekliyorum :)
Bende katilmak isterim zaten benim yarisma hirsim bana daha cok kilo verdirir biraz gazla calisiyorum sanirim@sadece_benCikocev @Dilber Hala SsSiMqE @Oaktree
Kizlar esas listeye girmeyi dusunuyorsaniz bu hafta girebilirsiniz.
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul ederseiz listeye dahil edelim sizleri. fakat listeye girmek mecburi degil, dilerseniz hedefinize ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsiniz
Sizden haber bekliyorum :)
2 hafta deneme suresi var canim.Bende katilmak isterim zaten benim yarisma hirsim bana daha cok kilo verdirir biraz gazla calisiyorum sanirimbu konuda yarismada beni iyi gaza getirir
Merhaba canım hoşgeldin aramıza afiyet olsun beyaz ekmek görünüyo ama onu yedin sandım ama çavdar yedim yazmışsın o zaman anladım . 2 değil de 1 dilime düşürebilirsin miktarıKahvaltı tabağıma insallah fazla demezsinizBugun diyetimin ilk gunu ve inanin porsiyonumu yariya düşürdüm ekmek olarak ta iki dilim cavdar ekmegi yedim
Unuttum ben onu ya nasil olcak simdi2 hafta deneme suresi var canim.
Sen takimda aktif ol, tarti ve menu bildirimlerini unutma. Boylece deneme süresi uzamaz.
Tarti da not olmasi lazim. Eklememissin canim onu
Sagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorumMerhaba canım hoşgeldin aramıza afiyet olsun beyaz ekmek görünüyo ama onu yedin sandım ama çavdar yedim yazmışsın o zaman anladım . 2 değil de 1 dilime düşürebilirsin miktarı
Evet zamanla olur ilk başta bende 2 dilim yiyodum alıştım artık 1 dilim yiyorumSagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorum
Yumurta çok güzel tok tutuyor, aslında yumurta ekleseniz acıkmazsanız. Ekmek kan şekerini çabuk yükseltip, çabuk düşürdüğü için hemen acıkıyoruz. O yüzden ceviz, yumurta gibi besinler acıkmamızı engeller.Sagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorum
Dun yumurta vardi kahvaltida bende bugun boyle yapim dedimYumurta çok güzel tok tutuyor, aslında yumurta ekleseniz acıkmazsanız. Ekmek kan şekerini çabuk yükseltip, çabuk düşürdüğü için hemen acıkıyoruz. O yüzden ceviz, yumurta gibi besinler acıkmamızı engeller.
İzin dönüşü ohh dedim kafam rahat vücudum dinlendi birde ne olsun süpriz yapmış canım kv de gelmiş kapıda kocamla görüncee beynimin nasıl yandığını anlatamam@esmeriiim gitmek yok, kilolar takılıp kalınca birlikte bulucaz çaresini. Benimde takıldı kaldı ama bir yerde çözülecek biliyorum. Çünkü sürecime sadık kalıyorum.
Zeytur seni çok az görüyorum bu ara özlettin kendini. Yarın dudak ısırtacak eksilerle harika bir dönüş yapacaksın gibi hissediyorum
9 92kubra hoşgeldin aramıza, evdekiler sevmesede kendin için pişir sebzeni. İnşallah güzel kilolar verirsin burada.
Varyemez senin spor anlamında içindeki cevheri çıkarmadığını düşünüyorum hep. Ufaktan 10/20 dk da olsa birşeylerle başlasan sonra bırakamayacaksın. Benim mekik çekmek en sevmediğim ve zorlandığım hareketdir mesela. 10 taneyi yapana kadar anam ağlardı tabiri caizse. Şimdi 30 kez yapabiliyorum bir defada. İnan sen yaptıkça vücut istemesende gelişiyor.
Canim cok sağol, oglum, kızım ve ben, oğlumun kresten taşıdığı bir hastalığa yakalandik, nezle gibi atlatiyorum, ama kızım dun gece neredeyse hiç uyumadi, ben de toplamda 2 saat uyudum.Çok geçmiş olsun. Her şeyden önemlisi sağlık. Ben de pek iyi değildim. Az önce regl oldum. Bir de bu hafta iş yerimde haksızlığa uğradım. Moralim çok bozuktu o nedenle pek iyi bir eş olamadım.
Menun gayet hafif, guzel bir eksi seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?