Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanım ben free olmak istiyorum liste için kendimi hazır hissetmiyorum hazır hissettiğinde girmek istesem olur mu
geçen hafta cuma 88.4
Bu hafta 87.8
Fark -600
Yüzde hesaplayamadım onu nasıl yapıyoruz ya
Neyse sonuç iyi çok şükür biraz daha olabilirdi ama neyse

Eklentiler

• 880B4D22-620F-457B-9320-361EDDC32156.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bende katilmak isterim zaten benim yarisma hirsim bana daha cok kilo verdirir biraz gazla calisiyorum sanirim bu konuda yarismada beni iyi gaza getirir

Bende katilmak isterim zaten benim yarisma hirsim bana daha cok kilo verdirir biraz gazla calisiyorum sanirim bu konuda yarismada beni iyi gaza getirir
2 hafta deneme suresi var canim.
Sen takimda aktif ol, tarti ve menu bildirimlerini unutma. Boylece deneme süresi uzamaz.
Tarti da not olmasi lazim. Eklememissin canim onu

Kahvaltı tabağıma insallah fazla demezsiniz Bugun diyetimin ilk gunu ve inanin porsiyonumu yariya düşürdüm ekmek olarak ta iki dilim cavdar ekmegi yedim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza afiyet olsun beyaz ekmek görünüyo ama onu yedin sandım ama çavdar yedim yazmışsın o zaman anladım . 2 değil de 1 dilime düşürebilirsin miktarı

Merhaba canım hoşgeldin aramıza afiyet olsun beyaz ekmek görünüyo ama onu yedin sandım ama çavdar yedim yazmışsın o zaman anladım . 2 değil de 1 dilime düşürebilirsin miktarı
Sagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorum

Sagol cnm hosbuldum . Normalde yarim ekmekten fazla yiyodum suan anca iki dilime dusurebildim bire indirirsem cabuk acikir bu sefer daha cok yerim diye yavas yavas kesmeye calisiyorum
Evet zamanla olur ilk başta bende 2 dilim yiyodum alıştım artık 1 dilim yiyorum

Yumurta çok güzel tok tutuyor, aslında yumurta ekleseniz acıkmazsanız. Ekmek kan şekerini çabuk yükseltip, çabuk düşürdüğü için hemen acıkıyoruz. O yüzden ceviz, yumurta gibi besinler acıkmamızı engeller.

Dun yumurta vardi kahvaltida bende bugun boyle yapim dedim

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Geçen cuma 68.4 kg
Bugün 68.2 kg

Fark -200 gr
Yüzde olarak fark % 0.292

Giden 200 gr dünya için küçük benim için oldukça büyük bir rakam

Eklentiler

• 20210312_083214.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
İzin dönüşü ohh dedim kafam rahat vücudum dinlendi birde ne olsun süpriz yapmış canım kv de gelmiş kapıda kocamla görüncee beynimin nasıl yandığını anlatamam neyseki saat 11 gibi gidiyor

Şimdi kilo bildirimimi yapcam yüzdesini hesaplayım

Çok geçmiş olsun. Her şeyden önemlisi sağlık. Ben de pek iyi değildim. Az önce regl oldum. Bir de bu hafta iş yerimde haksızlığa uğradım. Moralim çok bozuktu o nedenle pek iyi bir eş olamadım.
Canim cok sağol, oglum, kızım ve ben, oğlumun kresten taşıdığı bir hastalığa yakalandik, nezle gibi atlatiyorum, ama kızım dun gece neredeyse hiç uyumadi, ben de toplamda 2 saat uyudum.
Ben de 2 yıl önce iş yerimde sıkıntılı bir süreç yaşadım, hiçbirinin yüzünü görmek istemiyordum, hamilelik ve pandemi nedeniyle 1 yıldır görüşmüyoruz kafana takma hersey bir şekilde yoluna girer.
Sabah yulaf ezmesi yarım muz.
Öğlen Türk kahvesi
Az çerez
Akşam pırasa salata
Sporum 11740 adım 585 puan @arrietty sedulu H3RA_ Ozzybal
Menun gayet hafif, guzel bir eksi seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…