Tamam anlaştık canım bugün yine misafirim var akşama kaldı spor ama akşam yapcam mutlakaaynen cok hafif adimlama bile olur, aktif adimlama gibi dusunme, oldugunda yerde saga sola sallanma bile olur.
ben bunun faydali oldugunu dusunuyorum cok.
Kendime de onu sart kosuyorum.
Saol canım hoşgeldinharika bir fark olmuş. nasılsın?
bende sana yazıyordum. iyiyim canım yeniden rayıma girmeye calışıyorum. malum diyetteyim ama uzun zaman serdim herşeyi. dolabımda olan giysilerin hiçbiri olmamaya başlayınca alarmlar çaldı. uzun uzun anlattım yukarıda asıl sen neler yaptın yeni başlangıç mı yoksa hiç bırakmadan devam mı ettin.
ah sen benSaol canım hoşgeldiniyiyim sen nasılsın? Taşınma işleri bitti mi? Özledik valla valla ben en son 71 çıkmıştı kilom tekrar oralardan düşmeye çalışıyorum
ay hadi inşallaho kalcalar eriyecek, ilk hedef 1 metre
Ben sabit olmaktan memnunum. Covid sebebiyle haftalarca yatis vardigunaydin kizlar.
eksilere tebrikler, artilara sopalar
sabitlereyse hicbisi demiyorum
su an bekledigimden fazla kilo vermis olmanin saskinligindayim, mazur gorun.
umarim tarti veya vucudum bana bir oyun oynamiyordur da haftaya kotu bir surprizle karsilasmam
Eki Görüntüle 2800293
gecen cuma 70.5
bu cuma 69.1
-1400gr
%1.985
Arrietty_ @Asi Matmazel
O zaman yaptık şimdide yaparız üzülme devam etmeliyiz başka yolumuz yokah sen benAppLesma hepimiz batırdık desene. hele ben 61,4 ile erzincandan ayrıldım. çok kızıyorum kendime ama imkanlarımda çok kötüydü
en sonunda patladım hayatımdaki döngüler darkın sezonlarından bile fazla olduO zaman yaptık şimdide yaparız üzülme devam etmeliyiz başka yolumuz yok
Yoluna girmesine sevindim canımbende sana yazıyordum. iyiyim canım yeniden rayıma girmeye calışıyorum. malum diyetteyim ama uzun zaman serdim herşeyi. dolabımda olan giysilerin hiçbiri olmamaya başlayınca alarmlar çaldı. uzun uzun anlattım yukarıda asıl sen neler yaptın yeni başlangıç mı yoksa hiç bırakmadan devam mı ettin.
canımsın bende mutlu oldum gerçekten. ne döndüm ne dönmedim bugün artık yeter dedim işi gücü bıraktım geldim . eskisi kadar düzenli girebilir miyim bilmiyorum. detayları sen işten çıkınca konuşalım olur mu?CEYDOS um seni görmek ne guzel
Isteyim Eve gelince uzun uzun yazacagim
Aramiza döndün muudöndüm de ne olur
Benimde gece yemelerim vardien sonunda patladım hayatımdaki döngüler darkın sezonlarından bile fazla oldu
orası kesin düşeceğim, düzeceğiz.Yoluna girmesine sevindim canımsen çok azimlisin Eminim yine hedeflediğin kiloya düşersin yok ben Aralık’tan beri vermeye çalışıyorum ama benimde taşınma işleri bazı stresli dönemlerden geçtim kilom takıldı 1 aydır güzel gitmeye başladı bakalım
benimde gece 23 ten sonra paydos diyordum. ama o saate kadar gram yemek yememiş oluyordum. sonra hemen hazır yemek siparişi gömülüyordum resmen. ama cidden ev kurmak çok zor.biliyorsun benim eşyam yoktu erzincandan ayrılırken. tabi ev bomboş. haydi mobilya alalım dedik ama bizim emeklilikte yakın. ben ikinci el almaya karar verdim. sıkıntı gör beğen ama ya nakliye tut getir yada kendin taşı şeklindeydi. resmen karı koca nakliyecilik yaptık. her hafta yeni ihityaçlar çıktı kusacaktım. hal böyle olunca yemek yemeye fırsat sadece gece oluyordu.Benimde gece yemelerim vardi
Döndüm canım bomba gibi geldimmay ne guzel bir surpriz
senin menuleri ozledik, bu hafta dondun tamamen degil mi?
spor yapmasam da o börek yağa dönüşecekti korkusundan tartıda artıyı göze aldım :)Aslında spor yapmasan bu kadar ağır ben böreğin tartıyı bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum canım.. çünkü akşam değil öğlen gibi yemişsin. Vücut onu yatana kadar tolere ederdi
kaçamak olsa neyse zorla yedirildimhımm perşembe kaçamağımı yaptın çok fena ama bence o spor kaynaklıdır vücudun kas oranını artırmıştır diye düşünüyorum canını sıkma zaten kilon harika.
Yaa valla birinden korkmam lazım benim değilse pek irade sahibi değilim
Geçmiş olsun, şu dönemler değişim dönemiymiş. Yakın çevren buna dahil. Yaşanan olaylarda bunun destekçisiymiş.
Benim en sık görüştüklerim son 2 senede resmen baştan yapılandı. İlk zamanlar çok üzüldüm, kırıldım ama şimdi iyi ki diyorum.
Harikasın kuzum sende ki gelişimi gördükçe diyetisyenle mi ilerlesem diyorum.
Ayy sorma pek bi mutlu oldum. Spor puanlarında ki derecemiz içinde tebrik ederim seni. Güzel bir hafta oldu.
Tamamdır canım sürecimiz uzun. Eş olduğumuz haftalar olacak mutlaka.
Ben ideal kiloma gelsem bile burada olmaya niyetliyim.
bende bilmiyorum inan aylar takır takır geçti. ama hep aklımdaydınız.spor yapmasam da o börek yağa dönüşecekti korkusundan tartıda artıyı göze aldım :)
kaçamak olsa neyse zorla yedirildim
hoşgeldin neelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?