Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen cok hafif adimlama bile olur, aktif adimlama gibi dusunme, oldugunda yerde saga sola sallanma bile olur.
ben bunun faydali oldugunu dusunuyorum cok.
Kendime de onu sart kosuyorum.
Tamam anlaştık canım bugün yine misafirim var akşama kaldı spor ama akşam yapcam mutlaka

CEYDOS aa sen mi geldin nasılsın ?
bende sana yazıyordum. iyiyim canım yeniden rayıma girmeye calışıyorum. malum diyetteyim ama uzun zaman serdim herşeyi. dolabımda olan giysilerin hiçbiri olmamaya başlayınca alarmlar çaldı. uzun uzun anlattım yukarıda asıl sen neler yaptın yeni başlangıç mı yoksa hiç bırakmadan devam mı ettin.

Saol canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın? Taşınma işleri bitti mi? Özledik valla valla ben en son 71 çıkmıştı kilom tekrar oralardan düşmeye çalışıyorum
ah sen ben AppLesma hepimiz batırdık desene. hele ben 61,4 ile erzincandan ayrıldım. çok kızıyorum kendime ama imkanlarımda çok kötüydü

Ben sabit olmaktan memnunum. Covid sebebiyle haftalarca yatis vardi En azindan kilo almamisim. Bu arada belirtmem gerekirki siskinlik var reglim yakin :))) o yüzden üzülmüyorum

Yoluna girmesine sevindim canım sen çok azimlisin Eminim yine hedeflediğin kiloya düşersin yok ben Aralık’tan beri vermeye çalışıyorum ama benimde taşınma işleri bazı stresli dönemlerden geçtim kilom takıldı 1 aydır güzel gitmeye başladı bakalım

CEYDOS um seni görmek ne guzel

Isteyim Eve gelince uzun uzun yazacagim

Aramiza döndün muu döndüm de ne olur
canımsın bende mutlu oldum gerçekten. ne döndüm ne dönmedim bugün artık yeter dedim işi gücü bıraktım geldim . eskisi kadar düzenli girebilir miyim bilmiyorum. detayları sen işten çıkınca konuşalım olur mu?

orası kesin düşeceğim, düzeceğiz. beslenme tarzın yine ketojenik mi? ben bu sefer sveç diyetiyle başladım hızlı vermeye ihtiyacım vardı. bu arada başlangıç kilomu bilmiyorumbaskül sisteminde kızımda ve iddiaya girdiğim arkadaşımda kayıtlı kendimi hazır hissedene kadar bilmek istemiyorum. ama pazartesi bu sabah arasındaki fark -2500 gr.

Benimde gece yemelerim vardi
benimde gece 23 ten sonra paydos diyordum. ama o saate kadar gram yemek yememiş oluyordum. sonra hemen hazır yemek siparişi gömülüyordum resmen. ama cidden ev kurmak çok zor.biliyorsun benim eşyam yoktu erzincandan ayrılırken. tabi ev bomboş. haydi mobilya alalım dedik ama bizim emeklilikte yakın. ben ikinci el almaya karar verdim. sıkıntı gör beğen ama ya nakliye tut getir yada kendin taşı şeklindeydi. resmen karı koca nakliyecilik yaptık. her hafta yeni ihityaçlar çıktı kusacaktım. hal böyle olunca yemek yemeye fırsat sadece gece oluyordu.

Aslında spor yapmasan bu kadar ağır ben böreğin tartıyı bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum canım.. çünkü akşam değil öğlen gibi yemişsin. Vücut onu yatana kadar tolere ederdi
spor yapmasam da o börek yağa dönüşecekti korkusundan tartıda artıyı göze aldım :)

hımm perşembe kaçamağımı yaptın çok fena ama bence o spor kaynaklıdır vücudun kas oranını artırmıştır diye düşünüyorum canını sıkma zaten kilon harika.
kaçamak olsa neyse zorla yedirildim
hoşgeldin neelerdeydin

Yaa valla birinden korkmam lazım benim değilse pek irade sahibi değilim diyetisyende cok tatlı güler yüzlü cıktı hocam valla bana hiç acımayın dedim yoksa ben kacamak yaparım sırf ordaki tartıdaki korku yetiyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…