Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erzincan dan taşındın mi nereye göçtün

ah sen ben AppLesma hepimiz batırdık desene. hele ben 61,4 ile erzincandan ayrıldım. çok kızıyorum kendime ama imkanlarımda çok kötüydü
Canım batırmak diye düşünme. Kilo bu alınır verilir , önemli olan sağlığımız yerinde olsun. Evet tekrar başa dönmek sinir bozucu ama daha önce nasıl yaptıysak yine yaparız hatta şimdi daha deneyimliyiz o zaman yaptığımız hataları yapmayız.

CEYDOS merhaba eskilerdensiniz tekrar takımda görmek ne güzel. Kilo alma hikayenizi okudum da bu azimle yine kolay verirsiniz siz
evet canım eskilerdenim. çok güzel vermiştim takımımın desteğiyle. yine verebileceğimi biliyorum. alışmış kudurmuştan beterdir mutlaka tavan yapıp sonra vermeye başlamam gerekiyor

bizde biraz fazla oluyor dalgalanma olmasa daha güzel olacak.

Yogacilar sizin icin Turkce 30 gunluk challenge ile geldim,

bu arkadasin videolari guzele benziyor,

her gun yapilmali ve 30 gunun sonunda esnekliginizde degisim var mi diye kontrol edebilirsiniz.
Hem de yogayi sevecek misiniz testi olmus olur, ileride kurslara gitmek isterseniz falan bosuna para vermezsiniz sevmezseniz eger.

ben kendim yogaya bu asagidaki ablanin challenge i ile basladim, onun videolar ingilizce lakin

E English_teacherrr ne dersin, buna da gunluk vakit ayirabilecek misin? yoksa sonraya mi kalsin? Yapmak istersen sabah ilk is veya kardiyo sporundan sonra, ya da yatmadan once yapabilirsin.

Bak takır takır kilolar gitmeye başlamış bile takıma dön daha önce nasıl yaptıysak yine hep beraber tekrar yapalım Bu arada ketojenik yapmıyorum low Çarb yapıyordum o dönem ama uzun vadede devam edemeyeceğim bir beslenme şekliydi bırakınca kilolar takır takır geldi o yüzden Akdeniz tipi beslenme tarzı diyelim. Yaklaşık 1-1,5 ay 68 kiloda takılı kalınca diyetisyen desteği almaya başladım artık o ne yazarsa onu yiyorum ara ara 2-3 günlük hızlandırma adı altında protein ağırlıklı besleniyorum.
bizde biraz fazla oluyor dalgalanma olmasa daha güzel olacak.
Evet keşke o kadar büyük dalgalanma yaşamasak ama yepyeni düzen kurmak kolay değil Yeni bir yere taşındın yeni düzen eşyalar, kızının yeni okulu ama hepsi geride kaldı önemli olan artık kilo vermeye karar vermek. Sen bu kararı aldıktan sonra kısa sürede hedefine ulaşacaksın.

isveç iki hafta bu bitsin ketoya dönüş yaparım diye düşünüyorum ben. başlamamda tesadüf oldu taşınma döneminde ailemdeki eşyaları alınca içlerinde geçmiş diyet listelerimi buldum. yanına istatistik düşmüşüm günlük olarak güzel vermişim.hadi bundan başlayayım dedim. şimdilik iyi gidiyor tek fark yumurtadan gelişmişi tavuğa terfi ettim. cidden yakında gıdaklamaya başlayacağım diye korkar oldum.
listelerini çok merak ettim hemen incelemeye başlıyorum.

Kızlar

Geçen cuma gününden bugüne sabahları tartıda gördüğüm rakamlar

05 mart 68.4 kg cuma
06 mart 68.5
07 mart 68.7
08 mart 68.3 pazartesi
09.mart 68.6
10 mart 68.8 çarşamba öğleden sonrası misafirliğe gitmiştim

11 mart 68.3
12 mart 68.2 bugün

Haydi bakalım bu tabloyu nasıl yorumlamak lazım

Hanımlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bebeler durmuyor şimdiden hepinizi tebrik ediyorum kendim icin de çok üzgünüm bi günde 200 gram veremsiz ve hedefimi tutturamadım
Canım 4 günde 1,5 kilo vermişsin şahane hergün hergün gitmeyebilir. Bugün hiç gitmez yarın 300-400 gider takılma hiç buna. Üzülüyorsan böyle hergün tartılma bence. Harika sonucun

Ben sanırım yüzdemi yanlış hesaplamışım A arrietty sedulu H3RA_
Geçen hafta kilo: 80.50
Bu hafta kilo :78.40
Fark: -2.10
Yüzde: 2.40

Güzel başlangıç olmuş İsveç diyeti motivasyonunu geri getirir. sen ketoyu seviyorsun ketoya geçince hızlı bir düşüş oluyor o da seni motive eder daha kolay olur yapmak. Senin 3 öğün yumurta menünü hatırlıyorum neyse tavuk iyi olmuş

Eeee harikasın abla çok normal bazen artıyıda görcez onlara inanma den ama niye hergün tartıldınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…