Erzincan dan taşındın mi nereye göçtünbenimde gece 23 ten sonra paydos diyordum. ama o saate kadar gram yemek yememiş oluyordum. sonra hemen hazır yemek siparişi gömülüyordum resmen. ama cidden ev kurmak çok zor.biliyorsun benim eşyam yoktu erzincandan ayrılırken. tabi ev bomboş. haydi mobilya alalım dedik ama bizim emeklilikte yakın. ben ikinci el almaya karar verdim. sıkıntı gör beğen ama ya nakliye tut getir yada kendin taşı şeklindeydi. resmen karı koca nakliyecilik yaptık. her hafta yeni ihityaçlar çıktı kusacaktım. hal böyle olunca yemek yemeye fırsat sadece gece oluyordu.
Ankara'ya geldim. bir süre buralıyım.Erzincan dan taşındın mi nereye göçtün
Ankara canım memleketimAnkara'ya geldim. bir süre buralıyım.
bende bilmiyorum inan aylar takır takır geçti. ama hep aklımdaydınız.
hoşgeldin bana geldinAnkara'ya geldim. bir süre buralıyım.
anam evet sende buradasın doğru hiç aklıma gelmemişti.hoşgeldin bana geldin
Canım batırmak diye düşünme. Kilo bu alınır verilir , önemli olan sağlığımız yerinde olsun. Evet tekrar başa dönmek sinir bozucu ama daha önce nasıl yaptıysak yine yaparız hatta şimdi daha deneyimliyiz o zaman yaptığımız hataları yapmayız.ah sen benAppLesma hepimiz batırdık desene. hele ben 61,4 ile erzincandan ayrıldım. çok kızıyorum kendime ama imkanlarımda çok kötüydü
evet canım eskilerdenim. çok güzel vermiştim takımımın desteğiyle. yine verebileceğimi biliyorum. alışmış kudurmuştan beterdir mutlaka tavan yapıp sonra vermeye başlamam gerekiyorCEYDOS merhaba eskilerdensiniz tekrar takımda görmek ne güzel. Kilo alma hikayenizi okudum da bu azimle yine kolay verirsiniz siz
bizde biraz fazla oluyor dalgalanma olmasa daha güzel olacak.Canım batırmak diye düşünme. Kilo bu alınır verilir , önemli olan sağlığımız yerinde olsun. Evet tekrar başa dönmek sinir bozucu ama daha önce nasıl yaptıysak yine yaparız hatta şimdi daha deneyimliyiz o zaman yaptığımız hataları yapmayız.
Bak takır takır kilolar gitmeye başlamış bileorası kesin düşeceğim, düzeceğiz.beslenme tarzın yine ketojenik mi? ben bu sefer sveç diyetiyle başladım hızlı vermeye ihtiyacım vardı. bu arada başlangıç kilomu bilmiyorumbaskül sisteminde kızımda ve iddiaya girdiğim arkadaşımda kayıtlı kendimi hazır hissedene kadar bilmek istemiyorum. ama pazartesi bu sabah arasındaki fark -2500 gr.
Evet keşke o kadar büyük dalgalanma yaşamasak ama yepyeni düzen kurmak kolay değilbizde biraz fazla oluyor dalgalanma olmasa daha güzel olacak.
isveç iki hafta bu bitsin ketoya dönüş yaparım diye düşünüyorum ben. başlamamda tesadüf oldu taşınma döneminde ailemdeki eşyaları alınca içlerinde geçmiş diyet listelerimi buldum. yanına istatistik düşmüşüm günlük olarak güzel vermişim.hadi bundan başlayayım dedim. şimdilik iyi gidiyor tek fark yumurtadan gelişmişi tavuğa terfi ettim. cidden yakında gıdaklamaya başlayacağım diye korkar oldum.Bak takır takır kilolar gitmeye başlamış biletakıma dön daha önce nasıl yaptıysak yine hep beraber tekrar yapalım Bu arada ketojenik yapmıyorum low Çarb yapıyordum o dönem ama uzun vadede devam edemeyeceğim bir beslenme şekliydi bırakınca kilolar takır takır geldi o yüzden Akdeniz tipi beslenme tarzı diyelim. Yaklaşık 1-1,5 ay 68 kiloda takılı kalınca diyetisyen desteği almaya başladım artık o ne yazarsa onu yiyorum ara ara 2-3 günlük hızlandırma adı altında protein ağırlıklı besleniyorum.
Evet keşke o kadar büyük dalgalanma yaşamasak ama yepyeni düzen kurmak kolay değilYeni bir yere taşındın yeni düzen eşyalar, kızının yeni okulu ama hepsi geride kaldı önemli olan artık kilo vermeye karar vermek. Sen bu kararı aldıktan sonra kısa sürede hedefine ulaşacaksın.
Canım 4 günde 1,5 kilo vermişsin şahaneHanımlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bebeler durmuyor şimdiden hepinizi tebrik ediyorum kendim icin de çok üzgünüm bi günde 200 gram veremsiz ve hedefimi tutturamadım
Ben sanırım yüzdemi yanlış hesaplamışımA arrietty sedulu H3RA_ @pisi pisi kopatim
Geçen hafta kilo:80.50
Bu hafta kilo:78.40
Fark: 2 kilo
Yüzde:1.61 (doğru hesapladıysam)
Gelecek hafta hedefim: 76.50
Sevgili grubum şahane bir haftayı sizinle geride bırakıyorum. Hepinize tek tek teşekkür ederim iyi ki katılmıştım bu grubaspor işinide iyice sıkıya alırsam gerçek hedefime çabuk ulaşıcam sizlerle inşeAllah
Güzel başlangıç olmuş İsveç diyeti motivasyonunu geri getirir. sen ketoyu seviyorsun ketoya geçince hızlı bir düşüş oluyor o da seni motive eder daha kolay olur yapmak. Senin 3 öğün yumurta menünü hatırlıyorumisveç iki hafta bu bitsin ketoya dönüş yaparım diye düşünüyorum ben. başlamamda tesadüf oldu taşınma döneminde ailemdeki eşyaları alınca içlerinde geçmiş diyet listelerimi buldum. yanına istatistik düşmüşüm günlük olarak güzel vermişim.hadi bundan başlayayım dedim. şimdilik iyi gidiyor tek fark yumurtadan gelişmişi tavuğa terfi ettim. cidden yakında gıdaklamaya başlayacağım diye korkar oldum.
listelerini çok merak ettim hemen incelemeye başlıyorum.
Ah ah maşallah canım çok güzel@Arriety_
E English_teacherrr
Geçen hafta : 56.15
Bu hafta: 55.7
Fark : 450 gr
Yüzde: 0.801
Eki Görüntüle 2800311
Eeee harikasın abla çok normal bazen artıyıda görcez onlara inanma denKızlar
Geçen cuma gününden bugüne sabahları tartıda gördüğüm rakamlar
05 mart 68.4 kg cuma
06 mart 68.5
07 mart 68.7
08 mart 68.3 pazartesi
09.mart 68.6
10 mart 68.8 çarşamba öğleden sonrası misafirliğe gitmiştim
11 mart 68.3
12 mart 68.2 bugün
Haydi bakalım bu tabloyu nasıl yorumlamak lazım
Görecezzz inşallahh canımmAh ah maşallah canım çok güzelBirgün bende bu kiloları görebilecek miyim hayal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?