- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İyi geceler kızlar
Oğlum rahatsızlandı hiç keyfi yoktu buraya da giremedim hiç. Geç oldu ama yine de menümü yazayım
Çarşamba menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, 1 dilim ekmek, yeşillik
Ara
10 çiğ badem, sade kahve
Ara
1 bardak kefir, greyfurt
Akşam
Fırında somon, salata
Su: 3lt
Spor: 5000adım: 250puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ O_sevincli_ki
Merhaba canım.. şükğr iyi yaşına gircek haftaya.. sen nasılsın nerelerdesin.. geliyormusum grubaselam canım hemen tanıdıklara baktım seni gördüm hüma nasıl büyümüştür. maşallah sende devam ediyorsun. bıraktığım kilonun altındasın tebrik ediyorum seni ben 61,4 kg da kalmışım.
sen ve ben takımın yaramazlarıyız galiba neydik ne olduk. en kısa sürede aldıklarımızı veririz diye umuyorum.
Haftaya büyük bir eksi gelir canım inşallahkaçamak olsa neyse zorla yedirildim
hoşgeldin neelerdeydin
Ayyy kahvayide çok severim canımanam evet sende buradasın doğru hiç aklıma gelmemişti.Aomine Daiki @FitFiliz @fyzanur da buradaydı. harika gerçekten. kızlar kahveye gelin bana harika bulletprof kahve yapar oldum.
aslında yumurtada hazırlamıştım pazartesi keto olacak diye 60 adet yumurta aldım. son dakika isveçe döndüm. yani o yumurtalar beni bekliyor. çok özledim çok. yatakları olan köfte ve bifteklerimde dönecek inşallah.Güzel başlangıç olmuş İsveç diyeti motivasyonunu geri getirir. sen ketoyu seviyorsun ketoya geçince hızlı bir düşüş oluyor o da seni motive eder daha kolay olur yapmak. Senin 3 öğün yumurta menünü hatırlıyorumneyse tavuk iyi olmuş
İnsan buraya başlayınca bırakamıyor ceydosumevet canım eskilerdenim. çok güzel vermiştim takımımın desteğiyle. yine verebileceğimi biliyorum. alışmış kudurmuştan beterdir mutlaka tavan yapıp sonra vermeye başlamam gerekiyor
maşallah güzel kızıma nazar değmesin. eskisi gibi yoğun katılımım olmasada sanırım dönüyorum. en büyük motivasyon kaynağım sizlerdiniz heleMerhaba canım.. şükğr iyi yaşına gircek haftaya.. sen nasılsın nerelerdesin.. geliyormusum gruba
Haftaya büyük bir eksi gelir canım inşallah
Ayyy kahvayide çok severim canım
İnşallah inşallahhhh görürüm çok istiyorum artım bıktım şişman olmaktanGörecezzz inşallahh canımminanmak başarmanın yarısı
öyleydi hele cuma günleri gelipte ben giremediğimde ilk zamanlar kriz seviyesine bile geldim. eşim sizi dinlemekten bıkmıştı habire kızlarım nasıldır? kilo veriyorlar mı acaba? bu hafta hangi takım birinci oldu ki sorularına maruz kaldı.İnsan buraya başlayınca bırakamıyor ceydosumbağımlılık yapıyor burası
hoşbuldum tatlım ah ah bizler şişman değiliz etine dolgun, balık etli yada tombul diyoruz kendimize. asla umutsuz olmuyoruz motivasyonun bu olmalı eğer o kelime hayatına girerse umutsuzluk başlar.İnşallah inşallahhhh görürüm çok istiyorum artım bıktım şişman olmaktan
Telefondaki uygulama bana tıknaz dedihoşbuldum tatlım ah ah bizler şişman değiliz etine dolgun, balık etli yada tombul diyoruz kendimize. asla umutsuz olmuyoruz motivasyonun bu olmalı eğer o kelime hayatına girerse umutsuzluk başlar.
yahaha o da makbul bak kulağa hoş geliyor "hafif tıknaz" "tıknazcana" "fazlacana tıknaz" "çok tıknaz" kötü hissettirmiyor benceTelefondaki uygulama bana tıknaz dedi
Hepinize çok geçmiş olsun. Çocuklar okula gidince hastalıklar da kaçınılmaz oluyor malesef. Bugün çok iyi bir eksi alamadım malum kadınsal gün yüzünden bir atlatayım daha iyi olacak gibi geliyor.Canim cok sağol, oglum, kızım ve ben, oğlumun kresten taşıdığı bir hastalığa yakalandik, nezle gibi atlatiyorum, ama kızım dun gece neredeyse hiç uyumadi, ben de toplamda 2 saat uyudum.
Ben de 2 yıl önce iş yerimde sıkıntılı bir süreç yaşadım, hiçbirinin yüzünü görmek istemiyordum, hamilelik ve pandemi nedeniyle 1 yıldır görüşmüyoruzkafana takma hersey bir şekilde yoluna girer.
Menun gayet hafif, guzel bir eksi seni bekliyor
O ne ayTelefondaki uygulama bana tıknaz dedi
Hoşgeldinizhoşbuldum tatlım ah ah bizler şişman değiliz etine dolgun, balık etli yada tombul diyoruz kendimize. asla umutsuz olmuyoruz motivasyonun bu olmalı eğer o kelime hayatına girerse umutsuzluk başlar.
Hafta içinde günlük seyri merak ettimEeee harikasın abla çok normal bazen artıyıda görcez onlara inanma denama niye hergün tartıldınki
Kızlar
Geçen cuma gününden bugüne sabahları tartıda gördüğüm rakamlar
05 mart 68.4 kg cuma
06 mart 68.5
07 mart 68.7
08 mart 68.3 pazartesi
09.mart 68.6
10 mart 68.8 çarşamba öğleden sonrası misafirliğe gitmiştim
11 mart 68.3
12 mart 68.2 bugün
Haydi bakalım bu tabloyu nasıl yorumlamak lazım
mutlaka + çıkmanın bir nedeni vardır canım. üzüldüm. bu hafta yediklerini içtiklerini değerlendirirsin haftaya aynı hataları yapmazsın. böylece gelsin eksiler dersin
teşekkür ederim hoşbuldum.Hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?