Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canım.. şükğr iyi yaşına gircek haftaya.. sen nasılsın nerelerdesin.. geliyormusum gruba
kaçamak olsa neyse zorla yedirildim
hoşgeldin neelerdeydin
Haftaya büyük bir eksi gelir canım inşallah
anam evet sende buradasın doğru hiç aklıma gelmemişti. Aomine Daiki @FitFiliz @fyzanur da buradaydı. harika gerçekten. kızlar kahveye gelin bana harika bulletprof kahve yapar oldum.
Ayyy kahvayide çok severim canım

aslında yumurtada hazırlamıştım pazartesi keto olacak diye 60 adet yumurta aldım. son dakika isveçe döndüm. yani o yumurtalar beni bekliyor. çok özledim çok. yatakları olan köfte ve bifteklerimde dönecek inşallah.

evet canım eskilerdenim. çok güzel vermiştim takımımın desteğiyle. yine verebileceğimi biliyorum. alışmış kudurmuştan beterdir mutlaka tavan yapıp sonra vermeye başlamam gerekiyor
İnsan buraya başlayınca bırakamıyor ceydosum bağımlılık yapıyor burası

Merhaba canım.. şükğr iyi yaşına gircek haftaya.. sen nasılsın nerelerdesin.. geliyormusum gruba

Haftaya büyük bir eksi gelir canım inşallah

Ayyy kahvayide çok severim canım
maşallah güzel kızıma nazar değmesin. eskisi gibi yoğun katılımım olmasada sanırım dönüyorum. en büyük motivasyon kaynağım sizlerdiniz hele Arrietty_ ile keto çekişmelerimiz harikaydı. size ihtiyacım var
samimiyim ne zaman isteseniz kahveye gelebilirsiniz.

İnsan buraya başlayınca bırakamıyor ceydosum bağımlılık yapıyor burası
öyleydi hele cuma günleri gelipte ben giremediğimde ilk zamanlar kriz seviyesine bile geldim. eşim sizi dinlemekten bıkmıştı habire kızlarım nasıldır? kilo veriyorlar mı acaba? bu hafta hangi takım birinci oldu ki sorularına maruz kaldı.

Ancak girebiliyorum kızlar sabah çok erken okula gittim. Sabah tartılıp çektim ama atamadım. Geçen hafta 61.3 Bu hafta 61. Dün gece özel günüm gelmeseydi daha da vermiş olabilirdim. Çok şişim şu anda sedulu H3RA_ A arrietty Ozzybal

Eklentiler

• IMG_20210312_141124.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 30
Hepinize çok geçmiş olsun. Çocuklar okula gidince hastalıklar da kaçınılmaz oluyor malesef. Bugün çok iyi bir eksi alamadım malum kadınsal gün yüzünden bir atlatayım daha iyi olacak gibi geliyor.

Eeee harikasın abla çok normal bazen artıyıda görcez onlara inanma den ama niye hergün tartıldınki
Hafta içinde günlük seyri merak ettim
Özellikle arkadaşa davetli olduğum için öncesini sonrasını merak ettim nasıl olacak diye

bence enteresan, genel olarak benzer menulerin,

ornegin pazar ve pazartesi arasinda ne yediysen oyle yesen bir hafta sonuc ne olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…