Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler kızlar
Canım ben bu hafta eşsiz ilerlemek istiyorum spor yapmayacağım eşimi kötü etkilemeyim

Bende 2 adet fıtık çıktı. Doktor büyümemesi için pilates ve yüzme önerdi. Eğer fıtığın varsa bile çaresi bunlar olabilir.
Bence doktora git, yanlış oturma şekli ile yada yerden yanlış eğilip aldığımız şeylerle bile büyütüyoruz fıtıkları.

Sagol canım benımm cok ıyısın. Menunede baktım harıka. Benım ekstra cabalamam lazım sanırım. Bu arada wasa kac kalorı hergun yıyorsun. Hıc tuketmedım de merak ettım
Kalorisine hiç bakmadım. 2 wasa 1 dilim ekmeğe eşit. Her zaman yumurta yapamıyorum. Sabah pratik oluyor. Bir de kıtır kıtır seviyorum.

selam canım nasılsın? kalp kalbe karşı diye buna denir. gittiğimden beri ilk kez girdim ve mesajım olduğunu gördüm. hayatım şehir değişiminde allak bullak oldu. yerleşim süreci tam bitmiyor bir türlü. yanı sıra online eğitim erzincanda bana dokunmazken burada fena oldu. liseye başlayan nehir ilk ay yakınmalara başladı ben birşey anlamıyorum diye. haydi özel dersler başladı. onu derslere götür getir başladı. tüm bunların üstüne bizim taşınma döneminde benim zeyna ile prens yaramazlık yaptı. kasımda büyükanne oldum 3 bebemiz oldu. ama en kötü kısmı bebelerden biri omurilik felçli özel ilgi gerektiriyor. wc işini ben hallediyorum. külfet değil ama ekstra zamanımı çokça yiyor.
gelelim kilo meselesine o başlı başına bir facia. ekstra enerji olsun diye saçma sapan yemekler yedim tümüde hazır yemekti. ekstra yorgunluk ve sıcak hava yoldan çıkıp alkol tüketimi yaptım. temmuz ağustos eylül hatta ekimin yarısı böyle devam etti. sonra evde yemek yapma dönemi başladı ama tek ocak fırın yok şekilde yine kendime özel yemek yapamadım (solo fırın ve ankastre arasında karar veremedim). ocak ayında artık bu işkence yeter dedim ve solo fırına karar verdim. çözüm olmadı tabi yeni fırın her tür pasta böreği denemek lazım bende denedim.
basküle hiç çıkmadım ama ne olduğumu bilmiyordum bana göre en fazla 67 lerdeydim.
uludağa tatile gittik 15 tatilde montlarım kapanmayınca alarmlar çalmaya başladı. eve döndüm 78 kilo gördüm ben şok. hemen diyete başladım ilkler başarısız gelen gidende eksik olmadı tabi onlara hazırlıklar. bu cumartesi son defa misafir kabul ettim. pazar ne canım istiyorsa yedim ve pazartesi diyete başladım. kaç kilo ile başladığımı bilmiyorum bilmek istemedim. ilaydaya sen bak aklında tut ben hazır olunca söylersin dedim. bana ters bişey yapıyorum ama hergün tartılıyorum. başlangıçtan bu yana 2,5 kilom gitti. nisan sonuna kadar bir arkadaşımla iddiaya girdik malum kazanan ben olmalıyım.
sizler neler yapıyorsunuz yeni arkadaşlarımız var aramızda hepiniz hoşgelmişsiniz. dilerim yılmadan hedef kilolarınıza dönersiniz. eski ekipten geriye kimler kaldı?

gunaydin kizlar.
eksilere tebrikler, artilara sopalar
sabitlereyse hicbisi demiyorum
su an bekledigimden fazla kilo vermis olmanin saskinligindayim, mazur gorun.
umarim tarti veya vucudum bana bir oyun oynamiyordur da haftaya kotu bir surprizle karsilasmam

gecen cuma 70.5
bu cuma 69.1
-1400gr
%1.985
Arrietty_ Asi Matmazel

Geçen hafta: 61,3
Bu hafta : 60,6
Fark : 0,7
Yğzde %1,14
Haftaya hedef kilo : 60,0

Eki Görüntüle 2800190

Arrietty_ sedulu @bnnu
selam canım hemen tanıdıklara baktım seni gördüm hüma nasıl büyümüştür. maşallah sende devam ediyorsun. bıraktığım kilonun altındasın tebrik ediyorum seni ben 61,4 kg da kalmışım.
Başlangıç kilo:75.20
12.03 Bugün kilo: 73.70
Fark:1.5
Yuzde:1.9
sen ve ben takımın yaramazlarıyız galiba neydik ne olduk. en kısa sürede aldıklarımızı veririz diye umuyorum.

Geçmiş olsun, şu dönemler değişim dönemiymiş. Yakın çevren buna dahil. Yaşanan olaylarda bunun destekçisiymiş.
Benim en sık görüştüklerim son 2 senede resmen baştan yapılandı. İlk zamanlar çok üzüldüm, kırıldım ama şimdi iyi ki diyorum.

Harikasın kuzum sende ki gelişimi gördükçe diyetisyenle mi ilerlesem diyorum.
Tebrikler cnm çok güzel görmüşsün sonunda 63 ü
Ayy sorma pek bi mutlu oldum. Spor puanlarında ki derecemiz içinde tebrik ederim seni. Güzel bir hafta oldu.
ben seciyorum esimi zaten, haketmisim bunu

H3RA_ canim bu sekilde degistirsek olur mu, ayseyi birazcik durtecekmisim, ozel istek var
Tamamdır canım sürecimiz uzun. Eş olduğumuz haftalar olacak mutlaka.
Ben ideal kiloma gelsem bile burada olmaya niyetliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…