Pişttt tatlım kilolarımız aynı hacimlerimiz de birbirine yakın diye hatırlıyorum.Gecen Hafta 64.1
Bu hafta 63.8
Fark 300 gr
Yuzde 0.47
Eki Görüntüle 2800294
Cok uzgunum aslinda, 500 gr hedefim var her hafta, cok da degil ama tutturamadim. Hafta basi 63.7 yi gormustum halbuki.
Pişttt tatlım kilolarımız aynı hacimlerimiz de birbirine yakın diye hatırlıyorum.
Yarışalım mı
Her cuma daha çok kilo veren diğerine ceza versin. Yada başka fikrin varsa açığım....
bende çok özledim ama cidden hiç fırsatım yoktu. bu sabah nehiri sınav için okula götürdüm işleri sericem giricem bugün kararı aldım öyle girebildim. sana bana inanıyorum ben çok kere yaptık yine yaparız.Beğendiğini görünce cok mutlu oldum ceydosum malesef kiloyu su 3 ay icin de aldım hemende acil müdahale etmem gerektiğini düşündüm.
Hepinizi çok özledim.
selam canım istikrarını koruduğunu görmek çok güzel. hedefin sana çok yakın değiştirmediysen tabi. başarabilirsinGecen haftakı kılo 63.200
Bu haftakı kılo. 63.100
Fark. -100 gr
Yüzde. 0,15
Artı cıkmadıgıma şükür
Ay yapıyorum ben bunu. Adam çok güzel kıvırıyor.Bu ne eğlenceli bı zumba ya yapın yaptırın ahahah
Inşallah cnm . Benim de çok aktif olduğum söylenemez çocuklar ev işleri dışarıdaki her işi bi sekilde ben yapmaya çalışıyorum. Çok yoruluyorum . Senide sık sık bekleriz. Kolay gelsin sana canimbende çok özledim ama cidden hiç fırsatım yoktu. bu sabah nehiri sınav için okula götürdüm işleri sericem giricem bugün kararı aldım öyle girebildim. sana bana inanıyorum ben çok kere yaptık yine yaparız.
hımm perşembe kaçamağımı yaptın çok fena ama bence o spor kaynaklıdır vücudun kas oranını artırmıştır diye düşünüyorum canını sıkma zaten kilon harika.Siz daha yazmadan ben aradan sıyrılayım. Dünki spor da fazla geldi sanırım bir haftalık aradan sonra 1 saat koşu bandına çıktım, pişman değilim börekler gitti ama tartı arttı.
Bu arada bacağım da ağırıyor kasığımdan bir ağrı var yürüyüşten oldu muhtemelen
Ama olsundu
@Aomine Daiki Eşim walla ben de güzel bir eksi bekliyordum sadece bir öğün beni nasıl ters yüz etti gördün mü, bari bugün olsaydı o öğün
Geçen hafta:61.3
Bugün:62.3
Fark:+1 kg
Yüzde -1.63
Arrietty_ sedulu
Benim hedef 55 ama süre koymadım kendime. Yaz sonu bile görsem yeter. Takıla takıla gidiyorum zaten.senin hedefin nedir, hemen takibe alayim.
benimki yaz basi 60, yaz sonu 58ona gore haftada yarim kilo versem tutturuyorum.
bu haftadan bana cezayi kesebilirsin
Benim hedef 55 ama süre koymadım kendime. Yaz sonu bile görsem yeter. Takıla takıla gidiyorum zaten.
Yok kuzum ne cezası bence güzel vermişsin. Kilolar çok olmadığı için az az gidecek bizden.
Şu an aynı kilodayız zaten, ölçüleride alalım. Ne dersin?
Harika bi plan bence uyarım canım tamamdır ben sabahtan hallediyorum genelde akşama kalınca yapamıyorum spor ama dediğin gibi akşam yemekten sonra da bişe ler yapsam süper olur en azından adımlama şeklindeE English_teacherrr
canim soyle yapalim mi,
bu benim programim:
cuma, cumartesi, pazartesi, carsamba minimum 30 dakika aktif spor (kardiyo veya dans veya hiit seklinde)
diger gunler dinlenme gunleri
dinlenme gunleri dahil her gun minimum on bin adim, her aksam yemeginden sonra yarim saatlik herhangi bir aktivite, maksat oturup kalmamak.
bir de benim sporlarim aksama kaliyor, ama senin imkan varsa bu sporlari sabahtan yapsan diyorum daha guzel olabilir.
Ne dersin? Baska plan dersen ona da tamamim.
Ölçülere zaten ayda bir bakarız. Bu ay başıben de 55 e guncelleyecegim zaten, sadece simdiden 55 deyip kendimi strese sokmayayim demistim.
spor salonlari acilsa daha bir kendime guvenecegim de.
Yarin olcu alalim o zaman. Ya da gecen haftakiler uzerinden mi demek istedin?
Harika bi plan bence uyarım canım tamamdır ben sabahtan hallediyorum genelde akşama kalınca yapamıyorum spor ama dediğin gibi akşam yemekten sonra da bişe ler yapsam süper olur en azından adımlama şeklinde
Ölçülere zaten ayda bir bakarız. Bu ay başıArrietty_ de kayıtlı olanlar bile yeterli bence.
Ayyy bak bak nasıl hıza geldim şu anda. Kafamda sporu artırmak için planlara bile başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?