Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normal sabah kahvaltını yapıyosun ben 3 öğün yaptığım için 2 öğünde de kabak yiyosun yoğurtlu deneyim mi sence pazartesi ye kadar bi değişiklik olur mu acaba ama yarın ki plana göre de değişebilir dışarı gidersek

Evet cok kalabalik suan. Kasim da baya az kisiydik. Özge kaptan gidince izne ayrilan veya ayrilan cok oldu

O Excel listeleri ve dosyalari hic bitmez
O mal mal bakmayi anliyorum. Malesef isden dolayi stres e girdim. Raporluydum ve genelde evde o haldeyim. Hala izin gunlerimde günün cogu yatakda yatmakla geciyor. Cocuklar Eve gelince gunum basliyor.

kabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum burada

Canım diyetisyene gitmeyi denesen benim tsh yüksek çıktı doktorum kilo vermen yavaşlıcak ama asla pes etmek yok dedi şuan için ilaç kullanmıcam 2 ay sonra tekrar kan vercem bakalım

Merhaba yeni ortağım
diyorsunda acımıyorlar canım
H3RA_ hanım etap bitecek ordan kalkıp halat hoplatacaksınız diyorlar
Hatta bana 5*20 yaptırdı ben size az bile yazdım pammıkkk kalbimden ötürü
Pamuk kalbini severim kaptanım bende kendime acımıcam diyorum sonra sonrası yok

Takımı kötü etkilememek adına ben izin kullansam diyorum
Izin kullansam ne kadar süre sonra geri dönebiliyorum?
Listeye gireli 2 ay oldumu kontrol edeyim. Ona gore ayiralim istersen hala. 717 etap dayiz suan ve 720.etap da donebilirsin en erken

Duzenleme : Varyemez izne ayrilabilirsin Abla

Merhaba yeni ortağım K klbk33 inşeAllah bu hafta güzel sonuçlar alırız birlikte .
Bugünkü menüm A arrietty sedulu H3RA_
Sabah: 2b.su, bitki çayı
11.00: iki çatal patatesli yumurta, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates
17.30: Bitki çayı
18.30:1 kepçe yeşil mercimek yemeği, iki dilim ekmek
Akşamda kahve içerim muhtemelen
1.5 litre su içildi 1lt.daha içerim akşama kadar
Egzersiz ve puanlarımı akşama atarım

Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
2.5 ltre su
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 5 yesil zeytin az sekerli cay 1 dilim salam
Ara 2 kuru incir
Ogle yarim dilim revani 2 kk kadar falandi 1 turk kahvesi sekrsiz
Aksam 3 adet kiymali lahana sarmasi 1 kase mercimek corbasi ve salata
Spor bisi yapamadim daha adimlarm var midem bir tuhaf yaniyor agzimi acsam ates sacicak gibi hissediyorum kendimi ilac aldim gecince yaparim diyorum bakicaz gece paylaşırım onuda

Evet ya gayet güzel bir detoksmuş takımca yaparsak güzel olur gerçekten ben yaparım muhtemelen if yapıyorum ya (hoş kafama göre yapıyorum ama) saatler sıkıntı olur mu acaba A arrietty sedulu H3RA_

Listeye gireli 2 ay oldumu kontrol edeyim. Ona gore ayiralim istersen hala. 717 etap dayiz suan ve 720.etap da donebilirsin en erken

Duzenleme : Varyemez izne ayrilabilirsin Abla
Tamam ablacım teşekkür ederim

720 . Etap 3 hafta sonra oluyor değil mi?

Sabah
Yulaflı omlet
1 dilim peynir
Bol yeşillik
Çeyrek avakado

Ara
Yeşil çay
2 ceviz
2 hurma

Öğle
Bol salata 1y.k zeytinya ilaveli
Haşlanmış tavuk gögsü

Ara
1 dilim ananas
Maden suyu
6 ciğ badem

Akşam
Fırında 2y.k zeytinyağ ile kızartılmış kıymalı musakka 5.yk kaşığı kadar
Siyez bulgur pilavı 3 y.k

Akşam 8 gibi
Yarım muz
1 su bardağı süt içip yeme içme faslımı bitirmiş olacağım

1litre ödem atıcı su
2 litre su

Spor
50 mekik: 100p
100 squat: 200p
500 bölgesel hareket: 250p (kol bacak sırt)
30 dk zumba: 210p
10.450 adım: 522p

Toplam :1282 puan

+20 dk yüz yoğası ve masajı yaptım

Artık bu saatten sonra terapi vakti yaniiii

Arrietty_ sedulu H3RA_ Aomine Daiki

Canım diyetisyene gitmeyi denesen benim tsh yüksek çıktı doktorum kilo vermen yavaşlıcak ama asla pes etmek yok dedi şuan için ilaç kullanmıcam 2 ay sonra tekrar kan vercem bakalım
İlk başladığımda gitmiştim sonra bıraktım baktım eğer yine vermez sem giderim evet canım yoksa olmayacak böyle

biz benim büyük kızımla yapmıştık bilmem hatırlar mısın ? sonuçlar iyiydi. ama gerçek hızlandırma yeşil çay sonucunda ve yumurta orucunda almıştım ben. tüm takım yumurta yesin
Hatirliyorum evet. Ben ketojenik yapiyorum diye yapmamistim. Sonra benimle birlikte yumurta orucu yapmistin
Ozaman baya kilo kaybi olmustu.
Ben yarin basliyorum senin detox a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…