- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Normal sabah kahvaltını yapıyosun ben 3 öğün yaptığım için 2 öğünde de kabak yiyosun yoğurtlu deneyim mi sence pazartesi ye kadar bi değişiklik olur mu acaba ama yarın ki plana göre de değişebilir dışarı gidersekherkes degisik yapiyor onu da, her ogun kabak mi yemen gerekiyor normalde?
tek ogunse aksam ogunlerinde guzel olur bence, aksam sebze yiyince ertesi gun bir hafif hissediyorsun kendini,
ama 3 ogun ayni seyi yiyeceksen sikilabilirsin gibi.
ben organik bulabilirsem eger bu hafta elma sirkesi denemek istiyorum, bir etkisi olursa yazarim.
Evet cok kalabalik suan. Kasim da baya az kisiydik. Özge kaptan gidince izne ayrilan veya ayrilan cok olduyani çözdüm gibi. şöyle yapıyorum bazen hani derler ya mal mal bakıyorsun tamda onu yapıyorum. boş oturup mal mal bakıyorum terapi oluyor.
nüfusunuz çok artmış ama 36 kişi maşallah dedim.eski alışkanlık hemen benden sonra gelenleri listeledim. ana excel uzadı da uzadı. ben daha önce takımı hiç böyle görmemiştim.
bende çömezim kuzum asla bir işte tam anlamıyla süper olmanız beklenmiyor. empati her sorunun çözümü oluyor bu platformda. hadi hadi iyisiniz ben okudum geçmişi azıcık.
Takımı kötü etkilememek adına ben izin kullansam diyorumMenulerinde degisiklik anlamindami canim?
kabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum buradaYa aslında canım sıkılıyo benim de artık çok yavaşladı kilo vermem bi vücut şaşırtmaya ihtiyacım mı var acaba diyorum sayfada görünce isveç diyetini araştırdım hiç bana göre değil acaba kabak detoksu mu yapsam dişimi sıkıp 3 gün ne dersin
Canım diyetisyene gitmeyi denesen benim tsh yüksek çıktı doktorum kilo vermen yavaşlıcak ama asla pes etmek yok dedi şuan için ilaç kullanmıcam 2 ay sonra tekrar kan vercem bakalımYa aslında canım sıkılıyo benim de artık çok yavaşladı kilo vermem bi vücut şaşırtmaya ihtiyacım mı var acaba diyorum sayfada görünce isveç diyetini araştırdım hiç bana göre değil acaba kabak detoksu mu yapsam dişimi sıkıp 3 gün ne dersin
Pamuk kalbini severim kaptanımdiyorsunda acımıyorlar canım
H3RA_ hanım etap bitecek ordan kalkıp halat hoplatacaksınız diyorlar
Hatta bana 5*20 yaptırdı ben size az bile yazdım pammıkkk kalbimden ötürü
Takimca yapsak ne guzel olurkabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum burada
Eki Görüntüle 2800688 Eki Görüntüle 2800689 Eki Görüntüle 2800691 Eki Görüntüle 2800692 Eki Görüntüle 2800693
Listeye gireli 2 ay oldumu kontrol edeyim. Ona gore ayiralim istersen hala. 717 etap dayiz suan ve 720.etap da donebilirsin en erkenTakımı kötü etkilememek adına ben izin kullansam diyorum
Izin kullansam ne kadar süre sonra geri dönebiliyorum?
biz benim büyük kızımla yapmıştık bilmem hatırlar mısın ? sonuçlar iyiydi. ama gerçek hızlandırma yeşil çay sonucunda ve yumurta orucunda almıştım ben. tüm takım yumurta yesinTakimca yapsak ne guzel olur
Evet ya gayet güzel bir detoksmuş takımca yaparsak güzel olur gerçektenkabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum burada
Eki Görüntüle 2800688 Eki Görüntüle 2800689 Eki Görüntüle 2800691 Eki Görüntüle 2800692 Eki Görüntüle 2800693
Tamam ablacım teşekkür ederimListeye gireli 2 ay oldumu kontrol edeyim. Ona gore ayiralim istersen hala. 717 etap dayiz suan ve 720.etap da donebilirsin en erken
Duzenleme :Varyemez izne ayrilabilirsin Abla
Yaa çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağımkabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum burada
İlk başladığımda gitmiştim sonra bıraktım baktım eğer yine vermez sem giderim evet canım yoksa olmayacak böyleCanım diyetisyene gitmeyi denesen benim tsh yüksek çıktı doktorum kilo vermen yavaşlıcak ama asla pes etmek yok dedi şuan için ilaç kullanmıcam 2 ay sonra tekrar kan vercem bakalım
Evet canımIzin istiyor musun Abla
Hatirliyorum evet. Ben ketojenik yapiyorum diye yapmamistim. Sonra benimle birlikte yumurta orucu yapmistinbiz benim büyük kızımla yapmıştık bilmem hatırlar mısın ? sonuçlar iyiydi. ama gerçek hızlandırma yeşil çay sonucunda ve yumurta orucunda almıştım ben. tüm takım yumurta yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?