evet 2. hafta doluyor 3.hafta giris yapiyorsun tekrar listeyeTamam ablacım teşekkür ederim
720 . Etap 3 hafta sonra oluyor değil mi?
O eski halimden eser yok şimdiSen adımlarınla yakarsın o yedikleriniii sen kiiii 40bin adım atmış insansınnn
Evet 9 lu rakamlar da aynısı olmuştu ben yine isyanlardaydım şimdide diyorum ki 8 leri hiç göremeyecepim sanırım bi arayış içine girdim yine
Tamamdiryok be canım bu detoksu @melek ada paylaşmıştı sanırım offf başkası paylaştıysa özür dilerim. diyetisyenden almıştı ve harfiyen uyulamsı zorunluluğu var.
yok be canım bu detoksu @melek ada paylaşmıştı sanırım offf başkası paylaştıysa özür dilerim. diyetisyenden almıştı ve harfiyen uyulamsı zorunluluğu var.
Aslında çok ama çok doğru söylüyosun mesela annemlerin yanına gittim dikkat etmedim değil ama biraz fazla yedim hemen hop 2 kilo aldım geri gitti şükür ama hemen alıyorum dediğin gibi artık ömür boyu böyle dikkat edeceğiz sanırım öyle yan gel yat lüksümüz yokama peki gorup ne yapacaksin?
yani tabi ki cevabi biliyorum da,
acaba senin aklinda su mu var diye soruyorum,
kilomu vereyim sonra da istedigimi yiyeyim iceyim.
yok oyle bir dunya,
hayat o kadar adil degil maalesef.
Bizler (yani bir kez kilo almis kisiler)
oyle istedigimizi yeme icme, sonra da yatma luksune sahip degiliz.
Bundan sonra hep saglikli beslenmeli, aktif olmaliyiz ki verdigimiz kilolari geri almayalim.
Bak ben mezun olup geri geldim, bir cok kisi de ayni senaryoyu yazdi goruyorsun.
O yuzden kisa yoldan kilo vereyim diye hic dusunme, bundan sonra hep boyleyiz oyle dusun, oyle motive ol.
Ben bu sebeple detoks falan cok yapmam
tatile gitmissindir, onun sonrasinda detoks yaparsin veya oncesinde,
ya da bir partiye dugune suna buna gitmissindir, abartmissindir diyet isini, o zaman detoks yaparsin,
ya da ne bileyim belirli bir duzenin vardir, 3 ayda bir detoks diyerek.
Bir sebep olmali kisaca, kilo vermek de sebep olmamali,
cunku kilo vermek icin yol belli:
saglikli beslenme + aktivite
İllaaa o rekorunu kırmam mı gerek gaza gelmen içinO eski halimden eser yok şimdi
Aslında çok ama çok doğru söylüyosun mesela annemlerin yanına gittim dikkat etmedim değil ama biraz fazla yedim hemen hop 2 kilo aldım geri gitti şükür ama hemen alıyorum dediğin gibi artık ömür boyu böyle dikkat edeceğiz sanırım öyle yan gel yat lüksümüz yok
Benden günah gitti yazıyorum:) mekik verme ama kaptancim bel fitigim var cok zorluyorVay vay vay sen menü bildiriminde yaz hepsini de ona göre ceza bulayım en sevdiğim yarışmacı işte cezasını kabul eden
Aslında bi kere denedim kabak detoksu uyamadım çok bu yüzden bende işe yaramadı bi daha mı denesem acaba dedim en iyisi hiç bulaşmamak bu işebir doktoru izledim,,
diyor ki vucudunuza yag yakmayi ogretmezseniz omur boyu diyet yapmaniz gerekir.
bizim amacimiz vucuda isteyerek yag yakmayi ogretmek olmali diyor.
onun da yolu belli dedigim gibi.
sen bu yolda devam et, o kilolar gidecek, bir daha da geri almayacaksin.
Bu yolda giderken de vucudunu tani, ne sana iyi geliyor ne gelmiyor,
detoks yapma demiyorum, yap bir sans ver, sendeki etkisini gozlemle.
Ben fikrimi soylemeyim : ))Benden günah gitti yazıyorum:) mekik verme ama kaptancim bel fitigim var cok zorluyor
Sabah 》 1 hashasli poğaça, domates , lor peyniri
Öğlen 》 Yarim kase magnolia
Akşam 》 2 yudum kola, yarim lavaş ile et
Oh yazdım rahatladım
Gönder gelsin cezalar
Vaayy vaayy sıcağı sıcağına veriyorum cezayı ki midene oturmasın yediklerin. Nasılsa erken kapatmışsın günü. Akşam yemeğinden bir saat sonra 30 dk ip atlama ama fazla dinlenme olmadan yapmalısın ki kalori yakimi olsun. Sonra da 150 high knee yaparsın yavaş yavaşBenden günah gitti yazıyorum:) mekik verme ama kaptancim bel fitigim var cok zorluyor
Sabah 》 1 hashasli poğaça, domates , lor peyniri
Öğlen 》 Yarim kase magnolia
Akşam 》 2 yudum kola, yarim lavaş ile et
Oh yazdım rahatladım
Gönder gelsin cezalar
Merhaba yeni ortağım K klbk33inşeAllah bu hafta güzel sonuçlar alırız birlikte .
Bugünkü menüm A arriettysedulu H3RA_
Sabah: 2b.su, bitki çayı
11.00: iki çatal patatesli yumurta, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates
17.30: Bitki çayı
18.30:1 kepçe yeşil mercimek yemeği, iki dilim ekmek
Akşamda kahve içerim muhtemelen
1.5 litre su içildi 1lt.daha içerim akşama kadar
Egzersiz ve puanlarımı akşama atarım
Kolay gelsin eski eşimVaayy vaayy sıcağı sıcağına veriyorum cezayı ki midene oturmasın yediklerin. Nasılsa erken kapatmışsın günü. Akşam yemeğinden bir saat sonra 30 dk ip atlama ama fazla dinlenme olmadan yapmalısın ki kalori yakimi olsun. Sonra da 150 high knee yaparsın yavaş yavaş
Çok yemiş dimi kaptancımVaayy vaayy sıcağı sıcağına veriyorum cezayı ki midene oturmasın yediklerin. Nasılsa erken kapatmışsın günü. Akşam yemeğinden bir saat sonra 30 dk ip atlama ama fazla dinlenme olmadan yapmalısın ki kalori yakimi olsun. Sonra da 150 high knee yaparsın yavaş yavaş
Kız benim 15 dk ipte canım çıkıyodu
Bazı arkadaşlar duymasın ödül diye magnolya yiyorlarBugünkü menüm:
Kahvaltı 10.00
1 yumurta
Domates-salata
1 dilim peynir
5 zeytin
Bol yeşillik
Bal-kaymak (ödül)
2.5 dilim çavdar ekmeği ( bal yediğimden oldu)
Ara 16.00
5 adet çilek
Maden suyu
Akşam 18.00
Yarım kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı ıspanak
Az yoğurt
Salata
Tek şekerli çay içiyorum şu anda.
1.5 litre detox suyu
1 litre normal su
Spor: 1 saat chloe 600 puan
8700 adım: 430 puan
Toplam: 1030 puan
Bu akşamlık benden bu kadar.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Vaayy vaayy sıcağı sıcağına veriyorum cezayı ki midene oturmasın yediklerin. Nasılsa erken kapatmışsın günü. Akşam yemeğinden bir saat sonra 30 dk ip atlama ama fazla dinlenme olmadan yapmalısın ki kalori yakimi olsun. Sonra da 150 high knee yaparsın yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?