Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yemeyi bitirdim yazıyım canım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 çk bal yeşillik
Öğle 2 3 parça tabuk göğsü 1 kase yoğurt çorbası ve yoğurtlu kabak salatası
İlkindi de 1 tane ıslak kurabiye yedim (ödül olsun diye )
Akşam 1 bardak kefir
Su 3 lt olacak
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sporu da yapınca yazayım

Aomine Daiki selaamm yeni eşim ben zeynep ben izindeyken geldiniz takıma sanırım hoşgeldiniz güzel bir hafta olsun

Kaptanlik acil oldu :))
Planda sen vardin. Ozge kaptan ile haberlestiginizi soylemisti. Ve bir sure daha gelmen zor diye. Kendisininde cocuklar ve kendine vakit ayirmasi gerekince ben kaldim secenek olarak
Tesekkur ederim.Daha tam cozemedigim seyler var

Bugünkü mönüm

sabah yine bir sürü vitamin 1 litre suyu anca bitirdim
Bahartlı filtre kahve yaptım
Kahkule
Muskat
Zencefil
Tarçın
Kişniş
Karanfil hepsini toz yapıp el dövücüde kahvenin içine ekledim demledim nefis oluyor ben çok seviyorum
İngilizce kaynaklarda chai latte tarifi olarakta geçiyor

12:00 de kahvaltım
2 yumurta sahanda
Domates
Salatalık
Biber
Sonra bir küçük kase çekirdek

içecek döneminde

yeşilçay
Filtre kahve
Soda
Agave ve portakallı acılı içecek the life marka yağ yakıcı
5 bardak su

19:00 da
İliksuyuna ekşili köfte çorbası
Mor havuç
Ve kerevizli yapıyorum patates yasak olduğu için
Şahane oluyor

yanında biber turşusu lahana turşusu
Ve kesin bir kasecik çekirdek

9,065 adım
407 kalori yakmışım

Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll eşim sanada merhaba

Başınız sağolsun, bu hastalık hepimize bir şeyler öğretti. Ama kayıpları olan aileleri duyunca sen ne yaşadın ki diyorum kendime...

Teşekkür ederim, kaptiş güzelmiş

gyet guzel
odul hakkini da kullanmissin.

ben de pazar bir yere davetliyim, o yuzden hic odul kullanmasam bu hafta diyorum, o gunku menuye gore plan disi seyler cikabilir.

Belki kirbaclara devam
2 takimin yuzdeleri 1 uzeri
son 2 den haber yok daha

herşeyde bir hayır vardır gerçekten sistemin harika. evet bende çok istedim ama imkansızdı gelmem uzun uzun bir anlatsam benle beraber ağlarsınız. özge ile aynı duruma düştük o dönem. hala değişen yok gerçi. çabalamalarım sürüyor. çözersin sen ne kalmış ki geriye etap işini bile halletmişsin. en korkulu rüyam desem yeridir.

Cok üzüldüm. Umarim birazda olsa duzelmistir?

Ya sorma. Gecen hafta cok zorlu bizim liste. Felaket zorlandim ama neyseki denetci 2 tatli mi tatli, yardim sever kaptanlarim yardima kostu sagolsunlar

Başınız sağolsun maalesef hala tedavisi olmayan bir hastalık.
Kaptis yorumu için de teşekkür ederim baya baya comeziz biz ama Arrietty_ kaptan çözdü olayı kendine güvenmiyor

gyet guzel
odul hakkini da kullanmissin.

ben de pazar bir yere davetliyim, o yuzden hic odul kullanmasam bu hafta diyorum, o gunku menuye gore plan disi seyler cikabilir.
Ya aslında canım sıkılıyo benim de artık çok yavaşladı kilo vermem bi vücut şaşırtmaya ihtiyacım mı var acaba diyorum sayfada görünce isveç diyetini araştırdım hiç bana göre değil acaba kabak detoksu mu yapsam dişimi sıkıp 3 gün ne dersin

herkes degisik yapiyor onu da, her ogun kabak mi yemen gerekiyor normalde?
tek ogunse aksam ogunlerinde guzel olur bence, aksam sebze yiyince ertesi gun bir hafif hissediyorsun kendini,
ama 3 ogun ayni seyi yiyeceksen sikilabilirsin gibi.

ben organik bulabilirsem eger bu hafta elma sirkesi denemek istiyorum, bir etkisi olursa yazarim.

Cok üzüldüm. Umarim birazda olsa duzelmistir?

Ya sorma. Gecen hafta cok zorlu bizim liste. Felaket zorlandim ama neyseki denetci 2 tatli mi tatli, yardim sever kaptanlarim yardima kostu sagolsunlar
yani çözdüm gibi. şöyle yapıyorum bazen hani derler ya mal mal bakıyorsun tamda onu yapıyorum. boş oturup mal mal bakıyorum terapi oluyor.
nüfusunuz çok artmış ama 36 kişi maşallah dedim.eski alışkanlık hemen benden sonra gelenleri listeledim. ana excel uzadı da uzadı. ben daha önce takımı hiç böyle görmemiştim.
Başınız sağolsun maalesef hala tedavisi olmayan bir hastalık.
Kaptis yorumu için de teşekkür ederim baya baya comeziz biz ama Arrietty_ kaptan çözdü olayı kendine güvenmiyor
bende çömezim kuzum asla bir işte tam anlamıyla süper olmanız beklenmiyor. empati her sorunun çözümü oluyor bu platformda. hadi hadi iyisiniz ben okudum geçmişi azıcık.

Isvec diyeti iyi cesaret CEYDOS
esmeriiim hic senlik degil bence ceylanim. Bulasma hic. Ben 1 gun dayandım :))
Su orucu yaparim daha iyi
dedim ki ya yumurtası ya kendisi ne değişecek ki... daldım içine hem ketoya hazırlık oluyor karbonhidrat düşük olduğu için çok yakın yumurta orucuna diye düşündüm. hatta bugün meyve günüm onda bile kırmızı meyve seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…