Bana uyar ne zaman isterseniz ben hazırımCanim senide haftaya alalim esas listeye olurmu.Su notayi sildirelim bu aksam. Rahatlayalim
Bende yemeyi bitirdim yazıyım canımMenu paylasimi yapayim, sporu artik gece.
12.00
tb ekmegi ve 2 dilim sucuk ve kasar ile tost
Domates
Pirasa
14.00
Narli bir kase yogurt
17.30
2 hamburger koftesi
2 hamburger peyniri
domates, sogan
E English_teacherrrArrietty_ sedulu
E English_teacherrrAlys
@92kubra @Mathteacher27
esmeriiim @Cikocev
@Dilber Hala @Ozzybal
@SsSiMqE @Emeeelll
@bnnu @istanbulin
Aomine Daiki Zeytur
@pisi pisi kopatim @MonicaGeller
@Melegimkorusun @Serina08
rockandroll Oaktree
Arrietty_ AppLesma
@noramsedulu
@sadece_ben @Sade_Bilge
@graphicdesigner @Aylakkadin
Asi Matmazel @klbk33
Kıslaarr yeni eş listeniz hazır. Taze taze fırından yeni çıktı
Menü ve paylaşımlarınızı her günün sonunda (00:00) paylaşmayı atlamamanız konusunda ufak bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.
Ertesi güne kalan bildirimler tabloya eklenmiyor aklınızda olsun
Kaptanlik acil oldu :))ya gerçekten bende çok özledim. bolca görüşürüz inşallah yine. o almadı inan ben verdim kontrolü çünkü görsem dibe düşerdim biliyorum bilmemek daha iyi. 2 hafta sonra inşallah yumurtalarımla buluşacağız. senide beklerim.
neler yaptın demiycem kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senin olmana. muhteşem götürüyorsun.
ayrıca yeni kaptişlerimizi de (kaptiş bilmeyenler için benim kaptan yardımcısı tanımım) tebrik ediyorum. hoşgeldiniz ve hayırlı olsun H3RA_ sedulu
çınarımız yıkıldı diyoruz biz. hep var olacak gibiydi çünkü. dostlar sağolsun demekten başka çare yok.
Ben ilk 3 sayıda derim heraldesonlara doğru sal beni artık dedim hocaya
Başınız sağolsun, bu hastalık hepimize bir şeyler öğretti. Ama kayıpları olan aileleri duyunca sen ne yaşadın ki diyorum kendime...ya gerçekten bende çok özledim. bolca görüşürüz inşallah yine. o almadı inan ben verdim kontrolü çünkü görsem dibe düşerdim biliyorum bilmemek daha iyi. 2 hafta sonra inşallah yumurtalarımla buluşacağız. senide beklerim.
neler yaptın demiycem kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senin olmana. muhteşem götürüyorsun.
ayrıca yeni kaptişlerimizi de (kaptiş bilmeyenler için benim kaptan yardımcısı tanımım) tebrik ediyorum. hoşgeldiniz ve hayırlı olsun H3RA_ sedulu
çınarımız yıkıldı diyoruz biz. hep var olacak gibiydi çünkü. dostlar sağolsun demekten başka çare yok.
Bende yemeyi bitirdim yazıyım canım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 çk bal yeşillik
Öğle 2 3 parça tabuk göğsü 1 kase yoğurt çorbası ve yoğurtlu kabak salatası
İlkindi de 1 tane ıslak kurabiye yedim (ödül olsun diye )
Akşam 1 bardak kefir
Su 3 lt olacak
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sporu da yapınca yazayım
Belki kirbaclara devamBu hafta kırbaçlar işe yaramış gözüküyor çoğu kişi ekside. Bak nasıl da mutlu oldunuz cuma günü eksileri görünce her şey bizim sağlığımız için kızlar ceza almamak için ceza aldıracak gıdalar tüketmeyelim.
İmza kamu spotu
herşeyde bir hayır vardır gerçekten sistemin harika. evet bende çok istedim ama imkansızdı gelmem uzun uzun bir anlatsam benle beraber ağlarsınız. özge ile aynı duruma düştük o dönem. hala değişen yok gerçi. çabalamalarım sürüyor. çözersin sen ne kalmış ki geriye etap işini bile halletmişsin. en korkulu rüyam desem yeridir.Kaptanlik acil oldu :))
Planda sen vardin. Ozge kaptan ile haberlestiginizi soylemisti. Ve bir sure daha gelmen zor diye. Kendisininde cocuklar ve kendine vakit ayirmasi gerekince ben kaldim secenek olarak
Tesekkur ederim.Daha tam cozemedigim seyler var
Cok üzüldüm. Umarim birazda olsa duzelmistir?herşeyde bir hayır vardır gerçekten sistemin harika. evet bende çok istedim ama imkansızdı gelmem uzun uzun bir anlatsam benle beraber ağlarsınız. özge ile aynı duruma düştük o dönem. hala değişen yok gerçi. çabalamalarım sürüyor. çözersin sen ne kalmış ki geriye etap işini bile halletmişsin. en korkulu rüyam desem yeridir.
Başınız sağolsun maalesef hala tedavisi olmayan bir hastalık.ya gerçekten bende çok özledim. bolca görüşürüz inşallah yine. o almadı inan ben verdim kontrolü çünkü görsem dibe düşerdim biliyorum bilmemek daha iyi. 2 hafta sonra inşallah yumurtalarımla buluşacağız. senide beklerim.
Ya aslında canım sıkılıyo benim de artık çok yavaşladı kilo vermem bi vücut şaşırtmaya ihtiyacım mı var acaba diyorum sayfada görünce isveç diyetini araştırdım hiç bana göre değil acaba kabak detoksu mu yapsam dişimi sıkıp 3 gün ne dersingyet guzel
odul hakkini da kullanmissin.
ben de pazar bir yere davetliyim, o yuzden hic odul kullanmasam bu hafta diyorum, o gunku menuye gore plan disi seyler cikabilir.
Ya aslında canım sıkılıyo benim de artık çok yavaşladı kilo vermem bi vücut şaşırtmaya ihtiyacım mı var acaba diyorum sayfada görünce isveç diyetini araştırdım hiç bana göre değil acaba kabak detoksu mu yapsam dişimi sıkıp 3 gün ne dersin
diyorsunda acımıyorlar canımBen ilk 3 sayıda derim heralde
yani çözdüm gibi. şöyle yapıyorum bazen hani derler ya mal mal bakıyorsun tamda onu yapıyorum. boş oturup mal mal bakıyorum terapi oluyor.Cok üzüldüm. Umarim birazda olsa duzelmistir?
Ya sorma. Gecen hafta cok zorlu bizim liste. Felaket zorlandim ama neyseki denetci 2 tatli mi tatli, yardim sever kaptanlarim yardima kostu sagolsunlar
bende çömezim kuzum asla bir işte tam anlamıyla süper olmanız beklenmiyor. empati her sorunun çözümü oluyor bu platformda. hadi hadi iyisiniz ben okudum geçmişi azıcık.Başınız sağolsun maalesef hala tedavisi olmayan bir hastalık.
Kaptis yorumu için de teşekkür ederim baya baya comeziz biz amaArrietty_ kaptan çözdü olayı kendine güvenmiyor
dedim ki ya yumurtası ya kendisi ne değişecek ki... daldım içine hem ketoya hazırlık oluyor karbonhidrat düşük olduğu için çok yakın yumurta orucuna diye düşündüm. hatta bugün meyve günüm onda bile kırmızı meyve seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?