Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kız bu olsa ağlarmıydım hareketi yaparken
dizleri yanlara aç iyice yere değdirecek kadar aç
ayak tabanlarını birbirine yapıştır, dizlerin yanlara açık olacak
Topukların birbirine değecek, sonra yukarı çeke çeke popona kadar değdir topukları

Okurken yoruldum resmen

Kizlar bayadir son 1 aydir ipi kopardim resmen. Burdan da koptum cok aktif degilim bana kötü yansidi. Bildirim yapip ciktim genelde gecmis falan yapmadim. 3 ay olacak neredeyse baslayali. Ilk 2 ay 7 kilo vermistim ama bu son ayda 1 arti 1 eksi surekli yerimde saydim. Motivasyon kayboldu. Dikkat etmeme ragmen bu sekil oldu onuda anlamis degilim. Duzenlerimi cok bozdum sanirim ondan oldu. Bir gun 3 ana 3 ara yaparken siger gun 2 ana yapip kapattim. Sanirim o engel oldu bende pek anlamadim ama aklima baska bisi gelmiyor. Her hafta bu tamam deyip yone ayni halti yedim. Bu hafta son olsun diyorum. Evet eksi geldim ama grcen hafta regldim. Bu hafta müthiş vermem gerekiyordu ama 400 gram gitti. evet eksi eksidir ama o regl sonuna ragmen cok az. Bu hafta beni bi kirbaclayin mumkunse
Silkelenmek ve kendime gelmek istiyorum. Yoksa yazik edicem emeklerime. Yeni hafta yeni baslangic muthis son olsun insallah
Bu arada challengeler devammi

dusunurken yaktim kalorileri, yiter bugunluk

deneyeyim bir gun agirliksiz once bakalim.

7 li rakamlara merhaba demişsin 6 ları görmen mucize değil tamamen sana bağlı.
Şu verdiğin kilo kadar motive decek başka bir şey yok seni
O düzen seni yormuşmuydu mesela bunu düşün
Ben şahsen tam tersi dengeli beslenmenin ve sporun hayatıma renk ve enerji kattığını düşünüyorum.
Hele şu reformer daha hareketli yaptı beni
Haftalık menünü yaz bir kağıda ona göre alışverişini yap
Yapacağın sporlarıda yaz her gün tikle
Hem görevini yapmanın huzuru hemde giden kiloların mutluluğunu yaşa

Yorgunluk mu sikkinlik mi bende bilmiyorum nedenini. sanirim psikolojik. Ama ayni duzene donmek istiyorum. Sanirim koptugum icin oldu

Bu hafta kırbaçlar işe yaramış gözüküyor çoğu kişi ekside. Bak nasıl da mutlu oldunuz cuma günü eksileri görünce her şey bizim sağlığımız için kızlar ceza almamak için ceza aldıracak gıdalar tüketmeyelim.
İmza kamu spotu

CEYDOS um
Ismini gorunce acaba gecmis sayfalara mi gittim dedim. Nasil ozlemisim seni. Hosgeldin

Verirsin sen o kilolari. Kizinin tartiyi ele almasi cok iyi olmus.
Yumurta oruclarimizi ozledim Bende Basiniz sagolsun canim
ya gerçekten bende çok özledim. bolca görüşürüz inşallah yine. o almadı inan ben verdim kontrolü çünkü görsem dibe düşerdim biliyorum bilmemek daha iyi. 2 hafta sonra inşallah yumurtalarımla buluşacağız. senide beklerim.
neler yaptın demiycem kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senin olmana. muhteşem götürüyorsun.
ayrıca yeni kaptişlerimizi de (kaptiş bilmeyenler için benim kaptan yardımcısı tanımım ) tebrik ediyorum. hoşgeldiniz ve hayırlı olsun H3RA_ sedulu
çınarımız yıkıldı diyoruz biz. hep var olacak gibiydi çünkü. dostlar sağolsun demekten başka çare yok.

Yere uzan dümdüz,uzanırken bagdas kurar gıbı ama ayak içlerini bırbırjne degdır, kopru yapar gıbı popoyu kaldr ındır
sen daha güzel anlattın
sedulu ayak içlerini yapıştır ve popoya değdirene kadar içe çek
Dizler yanlarda topuklar popoda kelebek gibi
karnıma ağırlık koy
başın ve ayaklar yerden kesilmeden kalçanı kaldırabildiğşn en üst sınırda kaldır indir ama yere değdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…