- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yumurta orucu nası acaba bi araştırıyım ben muhtemelenbiz benim büyük kızımla yapmıştık bilmem hatırlar mısın ? sonuçlar iyiydi. ama gerçek hızlandırma yeşil çay sonucunda ve yumurta orucunda almıştım ben. tüm takım yumurta yesin
Ben bir ayda 8 kilo verdim değilse hayatta veremezdim belki daha öncesindede vermiştim ama ödem vardı bilmiyorum ama bundan sonra bende yavaş vercem sanırımİlk başladığımda gitmiştim sonra bıraktım baktım eğer yine vermez sem giderim evet canım yoksa olmayacak böyle
Nereyee ayrılma izne falanTamam ablacım teşekkür ederim
720 . Etap 3 hafta sonra oluyor değil mi?
Normal sabah kahvaltını yapıyosun ben 3 öğün yaptığım için 2 öğünde de kabak yiyosun yoğurtlu deneyim mi sence pazartesi ye kadar bi değişiklik olur mu acaba ama yarın ki plana göre de değişebilir dışarı gidersek
Yaa işte ilk başladığımda ne güzel ilk ay bende 8 kilo vermiştim daha da veremedim öyle bu ara hele tümden yavaşladı sinir olmaya başladımBen bir ayda 8 kilo verdim değilse hayatta veremezdim belki daha öncesindede vermiştim ama ödem vardı bilmiyorum ama bundan sonra bende yavaş vercem sanırım
Evet evet mutlaka yerim yumurta yoksa doymamdene bakalim.
sabah yumurta ye ama .
Üzme o tatlı canını kuzum sabır acı meyvesi tatlıYaa işte ilk başladığımda ne güzel ilk ay bende 8 kilo vermiştim daha da veremedim öyle bu ara hele tümden yavaşladı sinir olmaya başladım
Tamamdir ablacigim. Düzelttim bildirimi. izin yazdimEvet canım
Ablan biraz istirahat etsin tam 4 ay oldu
Amaan sanırım bide uzun süredir yapıyorum ya sıkıntı bundan kaynaklı vücut diyo ki artık verdiğim kadar verdim kendimi koruma alayım 32 kilo vermişim ama bende istiyorum ki gitsin daha da umarım bi şekilde yine vermeye başlarımÜzme o tatlı canını kuzum sabır acı meyvesi tatlı
Kaptan takım aldı başını gidiyo bi msja bakmasam 2 3 sayfa yazılmış oluyoTakima yetisemiyorum bugun
Gozumden sorular kaciyor diye geri gidiyorum. Ama ipin ucu kacti
Yemek yediniz mi sizSporlar ne alemde?
Ben is de spor odasina indim. Orda kosu bandinda deli gibi terledim
Evde bisiklet surecegim. Dunki interval antremanini yapacagim yine. Cok guzel ter atmistim.
Adim sayim da 17bin suan
Son ara ögün es gecilirmi acabakabak detoksu , yeşil çay detoksu etkili oluyor. birde geçmişte takımda yaptığımız bir detoksumuz var hemen onu paylaşıyorum burada
Eki Görüntüle 2800688 Eki Görüntüle 2800689 Eki Görüntüle 2800691 Eki Görüntüle 2800692 Eki Görüntüle 2800693
Ah valla çok sabırsısız bende istiyorumki hemen vereyim kilolarıAmaan sanırım bide uzun süredir yapıyorum ya sıkıntı bundan kaynaklı vücut diyo ki artık verdiğim kadar verdim kendimi koruma alayım 32 kilo vermişim ama bende istiyorum ki gitsin daha da umarım bi şekilde yine vermeye başlarım
Sen adımlarınla yakarsın o yedikleriniii sen kiiii 40bin adım atmış insansınnnsedulu
Ben bugün ödül yaptım ama fazla kaçırdım yazmayim yediklerimi ama bian olan oldu
Bana yagdirin cezaları kaptanım
Aysecigim. Masallah okadar güzel kilo verdin ki. 3 basamakli sayilardan geldin buralara sen .Cok büyük bir basari bu.Amaan sanırım bide uzun süredir yapıyorum ya sıkıntı bundan kaynaklı vücut diyo ki artık verdiğim kadar verdim kendimi koruma alayım 32 kilo vermişim ama bende istiyorum ki gitsin daha da umarım bi şekilde yine vermeye başlarım
Evet 9 lu rakamlar da aynısı olmuştu ben yine isyanlardaydım şimdide diyorum ki 8 leri hiç göremeyecepim sanırım bi arayış içine girdim yineAysecigim. Masallah okadar güzel kilo verdin ki. 3 basamakli sayilardan geldin buralara sen .Cok büyük bir basari bu.
Duraklama veya yavaslama olmasi cok normal. Unuttun mu birkac ay oncede oldu bu. Sonra bir baktin 2 kg veya daha fazlaydi herhal. 1 haftada gitti, sonra basladi vucud yine tikir tikir vermeye.
Bence duraklama dönemine girdin yine sen
Vay vay vay sen menü bildiriminde yaz hepsini de ona göre ceza bulayım en sevdiğim yarışmacı işte cezasını kabul edensedulu
Ben bugün ödül yaptım ama fazla kaçırdım yazmayim yediklerimi ama bian olan oldu
Bana yagdirin cezaları kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?