Sen daha 5bin adımdaymışsın.bugun yarim saat sporun ve de 10 bin adimin var, hele bi yapma
ben de daha 5 bin adimdayim
Ceza alırsa düşünemedim.
geçen yıl ramazan bayramına denk gelmişti galiba bizimki tatlı bile yiyememiştikdetoks gibi degil de guzel bir beslenme semasi gibi geldi bana,
ama yaz aylari icin sanirim daha cok.
Neden arti ciktin acaba ? bir fikrin varmi ?Yok ben bu hafta kilo veremedim hatta aldım diye kendime kızdığımdan kendimi hırpalayacağım sanırım.
Valla karbonhidrat fazla yiyip kabız oldumNeden arti ciktin acaba ? bir fikrin varmi ?
Sabah siyah kahve veya turk kahvesi veya limonlu ilik su. Bende fayda eden seyler bunlarBen kaç gündür kabızım ya
Kayısı işe yaramadı.
Ihlamur falan içeyim en iyisi.
Inciri dene canim ben gunluk yiyorum kafam rahatBen kaç gündür kabızım ya
Kayısı işe yaramadı.
Ihlamur falan içeyim en iyisi.
ya guldum resmen bunaValla karbonhidrat fazla yiyip kabız oldum
Türk kahvesine limon sıkıp yiyorduk. Kabızlık içinmiydi o.Sabah siyah kahve veya turk kahvesi veya limonlu ilik su. Bende fayda eden seyler bunlar
Hayır ishal için sakin yapma daha beter olurTürk kahvesine limon sıkıp yiyorduk. Kabızlık içinmiydi o.
Karbonhidratı yedim de niye çıkaramadım orasına aklım ermedi. Bi de o karbonlar vücutta su tuttu. Çifte vurgun oldu.ya guldum resmen buna
sebebini acikliyamam :))
yedim aldim der gibi
İyiki söyledinHayır ishal için sakin yapma daha beter olur
Tam tersi icindi o sakin denemeTürk kahvesine limon sıkıp yiyorduk. Kabızlık içinmiydi o.
Yapmadım sakin olun beybilerTam tersi icindi o sakin deneme
Ah o karbonhidratlar yok mu onlarKarbonhidratı yedim de niye çıkaramadım orasına aklım ermedi. Bi de o karbonlar vücutta su tuttu. Çifte vurgun oldu.
Korkunc birseye engel olmak icin panik oldular :))Yapmadım sakin olun beybiler
Hoşgeldin cnm bende ankara etimesguttayim. Su illet hastalık bitsin de şöyle dışarda kahve içelim hep beraberAnkara'ya geldim. bir süre buralıyım.
Menu ve sporda kendisi bi idol olan kaptanimla eş olmusum@Ayse_M @Alys
@92kubra @Mathteacher27
@esmeriiim @Cikocev
@Dilber Hala @Ozzybal
@SsSiMqE @Emeeelll
@bnnu @istanbulin
@Aomine Daiki @Zeytur
@pisi pisi kopatim @MonicaGeller
@Melegimkorusun @Serina08
@rockandroll @Oaktree
Arrietty_ AppLesma
@noramsedulu
@sadece_ben @Sade_Bilge
@graphicdesigner @Aylakkadin
@Asi Matmazel K klbk33
Kıslaarr yeni eş listeniz hazır. Taze taze fırından yeni çıktı
Menü ve paylaşımlarınızı her günün sonunda (00:00) paylaşmayı atlamamanız konusunda ufak bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.
Ertesi güne kalan bildirimler tabloya eklenmiyor aklınızda olsun
Ya canim benim. SimardimHoşgeldin cnm bende ankara etimesguttayim. Su illet hastalık bitsin de şöyle dışarda kahve içelim hep beraber
Menu ve sporda kendisi bi idol olan kaptanimla eş olmusum
Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?