Korktum ben gidip spor yapayım az dahaVaayy vaayy sıcağı sıcağına veriyorum cezayı ki midene oturmasın yediklerin. Nasılsa erken kapatmışsın günü. Akşam yemeğinden bir saat sonra 30 dk ip atlama ama fazla dinlenme olmadan yapmalısın ki kalori yakimi olsun. Sonra da 150 high knee yaparsın yavaş yavaş
Üzülme kız ne olacak 2 parti şeklinde yapar 15 dk lik yapar sonra dinlenip 15 dk daha. Verdiği emekler boşa gitmesin kizcenin@istanbulin cok uzuldum ben bu cezaya. 30dk ip ne demek kiz
telafi edilecek oduller mi varKorktum ben gidip spor yapayım az daha
Kız sana vermemiş cezayı sanırımKız benim 15 dk ipte canım çıkıyodu
Bende kalkayim bisiklete geceyimÜzülme kız ne olacak 2 parti şeklinde yapar 15 dk lik yapar sonra dinlenip 15 dk daha. Verdiği emekler boşa gitmesin kizcenin
Aliskanlik benceKız sana vermemiş cezayı sanırım
Bende spora geçeyim ay hiç bişe yapmadım bugünBende kalkayim bisiklete geceyim
Puding i yakayim bari
ben 3 saat gerideyim 00 biraz erken oluyor kaptanim :) cocuklari yedirme uyutma derken telefonu elime alma sansim olmuyor cogu zamanE English_teacherrrAlys
@92kubra @Mathteacher27
@esmeriiim @Cikocev
@Dilber Hala @Ozzybal
@SsSiMqE @Emeeelll
@bnnu @istanbulin
@Aomine Daiki @Zeytur
Sismaniye @MonicaGeller
@Melegimkorusun @Serina08
rockandroll Oaktree
Arrietty_ @AppLesma
@noramsedulu
@sadece_ben @Sade_Bilge
@graphicdesigner @Aylakkadin
@Asi Matmazel K klbk33
Kıslaarr yeni eş listeniz hazır. Taze taze fırından yeni çıktı
Menü ve paylaşımlarınızı her günün sonunda (00:00) paylaşmayı atlamamanız konusunda ufak bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.
Ertesi güne kalan bildirimler tabloya eklenmiyor aklınızda olsun
Yok ay. Yemedim ama aklıma yediklerim geelditelafi edilecek oduller mi var
Bende spora geçeyim ay hiç bişe yapmadım bugün
Allaha şükürKız sana vermemiş cezayı sanırım
Iyi oldu merdane gosterdigin :))bugun yarim saat sporun ve de 10 bin adimin var, hele bi yapma
Hemmen geçiyorum termal taytımı da giydimmm canım yapınca yazcam sanabugun yarim saat sporun ve de 10 bin adimin var, hele bi yapma
ben de daha 5 bin adimdayim
Senle eş olmak da zor yaw
vallahi unuttum ilayda dönsün sorayım.Tamamdir
kac gunluk ki bu?
Yok ben bu hafta kilo veremedim hatta aldım diye kendime kızdığımdan kendimi hırpalayacağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?