Eksik olmasınlarKorkunc birseye engel olmak icin panik oldular :))
E English_teacherrrAlys
@92kubra @Mathteacher27
@esmeriiim @Cikocev
@Dilber Hala @Ozzybal
SsSiMqE E Emeeelll
@bnnuistanbulin
@Aomine DaikiZeytur
@pisi pisi kopatim @MonicaGeller
@Melegimkorusun @Serina08
@rockandroll @Oaktree
Arrietty_ @AppLesma
noram sedulu
S sadece_ben @Sade_Bilge
@graphicdesigner @Aylakkadin
Asi Matmazel K klbk33
Kıslaarr yeni eş listeniz hazır. Taze taze fırından yeni çıktı
Menü ve paylaşımlarınızı her günün sonunda (00:00) paylaşmayı atlamamanız konusunda ufak bir hatırlatma yapıp kaçıyorum.
Ertesi güne kalan bildirimler tabloya eklenmiyor aklınızda olsun
Haydi kaptan boş durmak yok toparlanBisiklet icin kalkamadimcok guzel yerlestim Koltuga
Ama yapmam gerek
Ancak aklım basima gelir kaptancim :)istanbulin cok uzuldum ben bu cezaya. 30dk ip ne demek kiz
Bende atlarim seninle. Ne zaman yapacaksin?Ancak aklım basima gelir kaptancim :)
Az önce koltukda yön degistirirken, esim iyice yerlesiyormus diyorHaydi kaptan boş durmak yok toparlan
Başınız sağ olsun. Allah sizlere sağlık sıhhat versin.unuturmuyum hiç ben arkadaşlarımı her birinizi hatırlıyorum. korona ah bu korona bitmedi gitti. çok geçmiş olsun biz kayınpederimi verdik bu illete. hala çok üzgünüm.
sanırım döndüm. özlemiştim ama bu kadar çok arzulayarak girmek istediğimi fark etmemiştim.
ŞahaneMerhaba
Umarım bu hafta güzel kilo verir bol hareket ederiz.
Sabah
2 - 3 ceviz
Birkaç zeytin
Bir parça peynir
Öğle
Sucuklu yumurta
1d ekmek
Akşam
1kase tarhana çorbası
1pors mantar kavurması
1d ekmek
Su 2lt
Spor 5400 adım = 270 puan
100 jj 200puan
200 bölgesel 100 puan
Toplam 570 puan
@arrietty
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
Mezun olmaya yakın akıllanıyorum bu hafta çok dikkatli olmam lazımAferin kız ödülün bile bitter tebrik ederim
Yaaaa valla bende terlemiştim o hafta
22.00 gibi başlarım. Yaa canım kaptanım bitanesinBende atlarim seninle. Ne zaman yapacaksin?
Bisiklet ustune ciktim. 30dk yapip ip e geceyim ozaman22.00 gibi başlarım. Yaa canım kaptanım bitanesin
Kol saatim olsa adımlarımın 13-14 bin olacağına Emin’im ben. Alacağım yakında. Ben gün içinde aşırı aşırı aktifim ama telefonum üzerimde olmuyor işteBu hafta spor birinciliğini salmamnoram ortağım da chloe yapıyor ben de fitnesslara yükleniyorum gerekirse chloe de yaparım spordan puanları toplarız hey heeeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?