Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah canım çok güzel

Günaydin kizlar dün yazamadim.

Dün sabah mercimekli krep iki adet. Domates. Salatalik, kirmizi biber, peynir

2 kupa yesil cay

aksam saat 15.30: 5 adet bulgursuz mercimek köfte bol yesillik

1,5 litre su ictim
o saaten sonra oruc yapiyorum.
Dün sadece 7797 adim attim. 390 puan.

Dün az adim attigim icin kendime ceza olarak +5000 adim verecegim :)))

Arrietty_ sedulu Alys

Eklentiler

• E9DB6425-01E1-4CD3-9682-85D62A23BC3B.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın efendim. Günü 1000 adımla açtım. Sabah müzikle dans ede ede topladım evi. Aslında hep müzikle topluyordum ama böyle enerjik değil. Eşim şok gözlerle izledi beni.
Pastırma kaçamak sayılıyor mu acaba yumurtalı yesem?

Gunaydin
Pastirma kacamak degil. Fazla abartili yenmiyor zaten

Ay ne guzel oyle enerji ile kalkmaniz.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Kızlar ödül öğünü yapmak isteyenler için bugün son gün !!!

Son düzenleme:
Günaydın ben bugün regli oldum
Ya kusura bakmayın ben dün köye gitmek zorunda kaldim kaynanamlara gece gec döndüm yatana kadar da is guc derken unuttum. Dün oglen salata iki kibrit kutusu beyaz peynir iki rafadan yumurta bi kupa bitki cayi ictim yarim saat da step yaptim. 10 suquat yaptim. Gece yarisina kadar 8.000 adim attim. Ara öğüne vaktim olmadi bı küçük cikolatali kek yedim . Bi fincan kahve ictim latte ( normalde gunde en az uc fincan iciyorum o yuzden mazur görün) Aksam yemegi tavuk salata beyaz ekmek iki dilim maalesef mecburiyetten yedim . 5 bardak sekerli cay ictim gunduz hic icmeyince aksam da cay cok guzeldi dayanamadim Yediklerimi eritmek icin gece eve gelince mutfagi komple kaldirdim supurdum sildim sonrada yarim saat oryantal yaptim .

Günaydın kızlar
Sabah felaket bi sanciyla uyandim regli oldum bi hafta gecikince hamileyim sanmistim bugun hic iyi degilim zaten bu sanciyla aksama kadar yatarim . Bi fincan kahve ictim sicak sekerli biseye ihtiyacim vardi . Henuz kahvalti yapmadim ama yumurta salata cavdar ekmegi bi dilim ve bitki cayi ile yapicam kendime gelebilirsem. Bugün spor falan yapamiycam beni mazur görün

4.Takım 718. Etap Adım Tablosu

EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Alys
E English_teacherrr
15.000
13.000
9 92kubra
@Mathteacher27
8.000
30.000
Cikocev esmeriiim 4.000
Dilber Hala
Ozzybal
6.000
SsSiMqE
E Emeeelll
13.000
11.550
bnnu
istanbulin
5.000
Zeytur
Aomine Daiki
10.450
@pisi pisi kopatim
@nurdeva
3.000
Melegimkorusun
@Serina08
5.000
12.000
Oaktree
rockandroll
9.065
16.759
noram
sedulu
8.700
12.000
S sadece_ben
S Sade_Bilge
6.500
7.797
Arrietty_
AppLesma
18.230
graphicdesigner
A Aylakkadin
3.300
10.000
Asi Matmazel
K klbk33
7.000
5.400
H3RA_ 5.000

Günaydın kısssslarrr,
ip atlama challengecını unutmayın. Tüm sporları puanlarken adım sayınızı ayrı yazmayı atlamayın lütfen...

Gunaydin kizlar.

Bugun sabahtan sporlarimi bitirdim, gunun geri kalaninda adimlama yaparim sadece, hava berbat, evdeyim tum haftasonu.

E English_teacherrr

1000 ipsiz ip atlama
200 high knee
100 squat
100 lunge-side lunch

5 bin adimdayim suan.

Bugun de hic menu planim yok, haftasonlari esimde, bakalim.
Sabahtan tb unu ve muz ile krep yapacagim ama

Ah kiyamam minige. Cok gecmis olsun
Tam grip sezonu. Benim cocuklar da atlatti 5gun ara ile hastalandilar.

Uykusuzluk da cok zor. Insallah sabaha daha iyi olur minik

Cok sağol canim, dun gece daha iyi geçti, gece iki defa burnunu açtım, yatak başını yükselttim, uyudu, ben de uyudum. Cok iyi geldi.

Sagol canim, benim de yatarken aklıma geldi, bu gece buhar makinesini calistiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…