Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftanin hergünü mü calisiyorsunuz?
Aralikli oruc yapmis gibi olacaksiniz :)

Simdiden afiyet olsun
Hayır salı-perşembe-cumartesi-pazar okul.
Çarşamba ve cuma online ders.
Pazartesi de boş günüm.
Aralıklı orucu bir ara denemiştim 20 saate kadar aç kalabiliyordum. Bakalım şimdi nasıl olacak ☺ çok teşekkür ediyorum.

Masallah enerjine seninde kaptanim :)
Esininde baslamasi iyi olur senin icin. Destek olursunuz. Oglun devam ediyormu diyete?
Oğluşum bir bırakıyor bir başlıyor. Ama diyete niyetlendiğinden bu yana cips, çikolata, tatlı neredeyse hiç tüketmiyor. Canı çekerse yulaf lapası, meyve falan karıştırıyor bir şeyler.
Önceden sweatlerinden göbek belli olurdu şimdi içe çekiledi baya. Babası ile birlikte karar almışlar yine heveslendi bakalım. Kızım zaten doğuştan diyetli bir lokma ufak tefek o bize katılmıyor. Sadece reformerde eşlik ediyor bana. Ailece inceleceğiz sanırım

Selam kizlar bende hastanedeyim ogle yemgini tost ayran oldu gidince yerim dedim ama tahlil falan beklicem ve cok aciktim. Kizim dun rahatsızdı biraz huysuzdu gece ateslendi oyle olunca getirdim artik. 2 ayda bir yasadigimiz standart bogaz enfeksiyonu

Buna kesinlikle katılıyorum spora alışınca tv karşısında bile bir şeyler kemiriyor içimi. Kalkıp adım yapıyorum izlerken.

Geçmiş olsun canım yazmayı unuttum Ozzybal canım sana da çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, benim oğlum çok olurdu. En sonunda geniz eti, bademcik ne varsa aldılar. Doktor senede 5/6 kez enfeksiyon geçirirse ameliyat daha iyi bir seçenek demişti.

Çok geçmiş olsun, benim oğlum çok olurdu. En sonunda geniz eti, bademcik ne varsa aldılar. Doktor senede 5/6 kez enfeksiyon geçirirse ameliyat daha iyi bir seçenek demişti.
Valla düşünmüyor değilim. Oğlumda boyleydi ama 3 yaşından sonra birdennkesildi cok şükür. Kizim 2 yasinda bakalim eger onunda kesilirse ne alaka yok devam ederse bende aldiricam bu gidisle. Antibiyotik muptelsasi oldu resmen

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Benim de çocukluktan beri yakamı bırakmadı en son 35 yaşımda aldırdım kurtuldum

Gümüş suyunu netten araştır derim. Ablam onun sayesinde daha az antibiyotik kullanıyor.
Birde su bazlı propolis.

Sedu harikasin vallahi

Bende en az 1000 ip atlamaliyim
Ah bacaklar pert oldu chloe popo da çalıştırdı bakalım yürüyüşe nasıl cikicam
Geçmiş olsun ya çocuk hastalığı çok zor antibiyotik kullanmakta uzun vadede çok yararlı degil umarım kurtulursunuz oğlanda olduğu gibi bir anda

Geçmiş olsun canım yazmayı unuttum Ozzybal canım sana da çok geçmiş olsun

Ozzybal canim seninkiler nasıl oldu toparladılar mi biraz daha ? Sen nasilsin ?

Cok sağolun arkadaşlar, pesembe ve cuma zordu. Emerek uyudugu için burnunun tıkanması uykusunu cok etkiledi kızımın ama simdi daha iyi. Oglum da ben de ayakta geçiriyoruz, daha iyiyiz. Pazartesiye tamamen atlatmış oluruz

Ahh neden olmasin inşallah bi kilo verelim elimizden gelenin en iyisini yapalim

Bende bugun baya yürüyüş yaptim o zaman yarindan itibaren spora agirlik verelim
Benim de en az 64.0 gormem gerek ucundan da olsa 63 ü gorsem harika olur.

anam evet sende buradasın doğru hiç aklıma gelmemişti. @Aomine Daiki @FitFiliz @fyzanur da buradaydı. harika gerçekten. kızlar kahveye gelin bana harika bulletprof kahve yapar oldum.
ah ben de çok isterim , pandemi çok sinir bpzucu
Başın sağolsun

Geciktim, ben yazdım sanıyorum

Belki sporda ilk 3'te kendimize yer bulabiliriz. Neden olmasın

Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
eve yeni attim kendimi yemegimi yedim. Hemen menu paylasiyim
2 litrr su daha icerim heralde
Sabah 1 h.yumurta 1 dilim salam 5 yeşil zeytin 2 biber 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek
Ogle karisik tost ayran
Aksam 1 kase yogurt corbasi 2 lahana sarmasi köz patlican salatasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…