Siz iki ortak, spor plani mi yaptiniz
[ ] 1. Gün 8 mart
Başlangıç = ???
sabah = nescafe
Öğlen = 2 haşlanmış
Akşam = haşlanmış
Su = 3500 ml
[ ] 2. Gün 9 mart
Ölçüm = - 1400 gr
Sabah = 3 grissini
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış+ haşlanmış bürüksel lahanası + 4 grissini
Su = 3500 ml
[ ] 3. Gün 10 mart
Ölçüm = - 1300 gr
Sabah = 1 dilimketojenik ekmek
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış+ marul
Su = 3500 ml
[ ] 4. Gün 11 mart
Ölçüm = - 1900 gr
Sabah = 1 dilimketojenik ekmek + 2 kare stevialı çikolata
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış+ maydanoz nane
Su = 4250 ml
[ ] 5. Gün 12 Mart
Ölçüm = - 2500 gr
Sabah = 1 dilim ketojenik ekmek
Öğlen = peynirli marul salatası + 9 adet çilek
Akşam = haşlanmış
Su = 2250 ml
kızlar harika bir şey buldum. Bu adamın metnini duymuştum. Bir tanıdık hiç kursa gitmeden bu adamın videoları ile yogaya başlamış ve baya yol katetmiş.
Sayfasında yogaya ilk başlangıç serileri var. Daha üst seviyeler içinde seriler var. İnstagramda da takip etmeye başladım değişik bir adam.
Başlasakmı ufak ufak. Hem zayıflatıyor, hem esnekliği artırıyor hem ruha iyi geliyor.
Güzel bir menü olmuş. Hayırlı yolcukluklar dilerim. Bol bol hasret giderirsiniz ne güzel❤Hanımlar merhaba gün içinde hiç bakamadım buralara kosturmali bir gündü benim için eve geleli iki saat oldu sabahtan beri disardayim sabah Ankara'ya ailemin yanına gidiyoruz çok heyecanlıyım
bugünkü menümü paylaşayım hemen
Sabah
2 ince dilim sucuk
2 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 siyah zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
1 porsiyon et döner 150 Gr
Salata
1 ince lavaş
Akşam
1 porsiyon kıymalı ıspanak
3 yk makarna
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 13000 adım 650 puan
Arrietty_ H3RA_ sedulu E Emeeelll
Boyunu uzatabilirsin diyorsun yaniInsanin eli kolu uzuyor gibi ya, cok komik ama bana oyle geliyor.
Sabah kalkinca deneyecegim ben
Esnek olmak istiyorum
Ben düzenli kademe kademe yapıp ilerlemek istiyorum. Vücudu esnetirsem en iyi sporları yapacak halede gelirim diye düşünüyorum.Ben bunu yarına sporun üzerine denerim kaslar isindiktan sonra esnetme hareketleri gibi olacak kobra duruşu falan var
Vallaha dayanamadımNıye kız 2 sene once 6 gün yaptım. 2 kılo verdydım dayanamammı dıyosun
Canımm evett ınsallah cok guzel olur bu haftamıznıye 1 gün yaw dayanamadın mı. Daha once 6 gun yaptım ben. Haftasonunu gecırıp pazartesı baslayabılırız aslında bi düşünelim
Canım ben kafama göre takılıyorum valla KPSS çalıştığım içim çok spor yapamıyorum ama önereceğin bi beslenme yada detoks falan varsa yaparız birlikte seve seveCikocev aenın bır planın varmı canım nasıl beslenıyorsun
cuma günleri ödül öğünümüz var yine, isteyen yapıyormenü spor su hepsi güzel. merak ettim cumaları ödül öğünü yapılmıyor mu artık?
Tabiki vaarsu yok mu ??? menü spor güzel.
Boyunu uzatabilirsin diyorsun yani1.70 olurmuyum Alys cimmm
Ben düzenli kademe kademe yapıp ilerlemek istiyorum. Vücudu esnetirsem en iyi sporları yapacak halede gelirim diye düşünüyorum.
bana su miktarı yeterdi hadi diğerleride bonus olsunTabiki vaar3 litre su 2 kupa yeşil çay 1 tane sade fitre kahve
1.68 de anlaşabiliriz1.70 e soz veremem
1.68 de anlaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?