Merhaba, gecen hafta çok güzel kilo vermişsin, var mısın bu hafta beraber en az 1 kilo verelim, ben 78 kiloyum şu an, en az 77.2 olmak istiyorum. Bugun ve yarin sadece adimlama yapacağım, ama sonraki 4 gun iyi spor yapmayı planlıyorum.Olsun inşallah haftaya listeleri alt üst ederek girerim
Günaydın canım . harikasın sporların tamamdır. Bende dışarda hava miss çıktım bi yarım saat yürüdüm market dolandım geldim 5000 adım olmuş . dün sporu akşam yapınca bi iyi hissettim bugünde öyle yaparım sanırım yemekten sonra güzel oldu. İp atlaman harika ben yapamıyorum yaa atlayınca sağ taraf baldırım çok ağrıyo ama elimden geldiğince atlamaya çalışacağımGunaydin kizlar.
Bugun sabahtan sporlarimi bitirdim, gunun geri kalaninda adimlama yaparim sadece, hava berbat, evdeyim tum haftasonu.
E English_teacherrr
1000 ipsiz ip atlama
200 high knee
100 squat
100 lunge-side lunch
5 bin adimdayim suan.
Bugun de hic menu planim yok, haftasonlari esimde, bakalim.
Sabahtan tb unu ve muz ile krep yapacagim ama
Günaydın canım . harikasın sporların tamamdır. Bende dışarda hava miss çıktım bi yarım saat yürüdüm market dolandım geldim 5000 adım olmuş . dün sporu akşam yapınca bi iyi hissettim bugünde öyle yaparım sanırım yemekten sonra güzel oldu. İp atlaman harika ben yapamıyorum yaa atlayınca sağ taraf baldırım çok ağrıyo ama elimden geldiğince atlamaya çalışacağım
Önceden de 240 puan vardı 570 puan kaptanim dün siz gormediniz galiba tablaya eklememişsiniz
Oldu canim. Eline saglik :)Arrietty_ kaptanim tartı fotosu oldu mu
Gormedim kuzum. Toplu yazdin sandim. Duzenlerim mutlakaÖnceden de 240 puan vardı 570 puan kaptanim dün siz gormediniz galiba tablaya eklememişsiniz
@Arriety_
Sorun değil tabii ki benim için süper hatta718. Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Alys
E English_teacherrr1.030
930@92kubra
@Mathteacher27
1.625@Cikocev @esmeriiim 200
250@Dilber Hala
Ozzybal
300@SsSiMqE
@Emeeelll650
577@bnnu
@istanbulin
250@Zeytur
@Aomine Daiki1.282
Sismaniye
Lenochka 150 @Melegimkorusun
@Serina08250
1.100@Oaktree
@rockandroll450
837noram
sedulu 1.030
1.245@sadece_ben
@Sade_Bilge300
390Arrietty_
AppLesma 2.323
330@graphicdesigner
@Aylakkadin165
500@Asi Matmazel
@klbk331.000
570H3RA_ 250
Lenochka Sismaniye kizlar sizleri es yaptim umarim sorun degildir.
P Pisi pisi kopat senin eski es uyelik iptali yapmis
Haftanin hergünü mü calisiyorsunuz?Herkese merhaba
Ben haftasonu çalışıyorum, 8.sınıflara okulda kurs var. Cumartesi de pazar da gidiyorum. Okulum evime uzak yürüyerek 25 dk sürüyor. Ben de yürüyerek gidip geldim bugün. Tempolu tabii ki de.
Eve henüz geldim ama kahvaltı yapmadım daha. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım.
Sedu harikasin vallahiBende sabah kahvaltı sonrası sporlarla uğraştım anca dinleniyorum. Chloe yaptım 40 dk 20 dk tk fit yaptım sondaki karın videolarını yapmadım çünkü chloe de epey yandı karın bölgesi
1000 ip atlama var şimdilik. Akşam üzerine doğru da yürüyüşe çıkacağım
Masallah enerjine seninde kaptanim :)Kıssslar bugün malum temizlik günüm. Evi toparlarken bile 2.000 adım yapmışım. Temizliklede artırırım baya. Haldır haldır giriştiğim için temizliğe baya kardiyo ve bölgesel oluyo banaEşimle birlikte yapıcaz gerçi artık ne kadar olursa.
Sonra da sahile köpüşlerimizle yürüyüşe gideceğiz. Sıkıldı hayvancıklar onları gezdirirken bizde yürüyüş yapmış oluruz.
Akşamda biraz ip atlarım aktif bir gün olmuş olur benim için. Az evvel çok hafif bir kahvaltı yaptım, akşama ızgarada kırmızı et var. Eşim salata ve yoğurtlu bir meze yapar yanına sanırım.
Bugün itibariyle eşimde spor ve diyete başladı kızlar. Geçen uzun süredir görmediği arkadaşını görmüş. Adam 4 ayda 22 kg vermiş. Anlata anlata bitiremedi nasıl gençleşmiş, içinden bir adam çıkmış diye. Heveslendi onum listesini almış uyguluyor. Kan grubuna göre diyet yapmış adam.
Benimki biraz ağır yapıyor bıkıp bırakmaz inşallah.
Ayy çok konuştum yine, öptüm sizi byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?