Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar ilk menümü yazayım
Kahvaltıyı öğle vakti yaptım.
1 haşlanmış yumurta
Yazdan yapılmış domates-biber kavurması
7 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı acılı ezme
2 dilim beyaz peynir
3 bardak şekersiz çay

Kahvaltı bu kadar geç olunca akşam yemek yemedik. Birazdan türk kahvesi yapacağım. Su henüz 1.5 lt ama yatana kadar 2'ye tamamlarım. Su az oldu ama inanın 2-3 bardakla gün geçiriyordum ama bugün özen göstermeye başladım.

Spor 40 dk tempolu yürüyüş: 400 puan
150 ip atlama: 75 puan (x2 ise 150 puan)
Arrietty_ sedulu H3RA_

Sekerli caya yorum yapmasam olmaz.
Simdi bu seker zaten zararli hepimizin malumu da, ayrica sivi icinde alindiginda kana karisma hizi cok yukseliyor, o yuzden duble zararli oluyor.
Bence emeklerine zarar verme, caya kahveye seker atma

250 puan normalde ip atlama sayın 2 katı olduğu icin 500 puan
Bir de menün genel olarak güzel sadece akşam patates olduğu icin ekmek tercihi fazla olmuş. Salata olsaydi tam olurmuş hem kabizlik yapmayı önlerdi
Oy oy yanlış hesaplamışım o zaman.
Evet karbonhidrat fazla oldu bu akşam ama salata yapmamıştım. Yarın telafi edeceğim. Çok hafif olacak yemek.

Sekerli caya yorum yapmasam olmaz.
Simdi bu seker zaten zararli hepimizin malumu da, ayrica sivi icinde alindiginda kana karisma hizi cok yukseliyor, o yuzden duble zararli oluyor.
Bence emeklerine zarar verme, caya kahveye seker atma
Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.

Zorlanmayacaksan aksam ogunsuz bence super.
Ben ilk defa baya az kalorili bir aksam yemegi yedim, ac hissediyorum kendimi daha simdiden

Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.
Stevia deneye bilirsiniz. Gerci onunda dogrusunu bulmak lazim.

Ben basta filtre kahve veya yesilcay i sekersiz icemem diye es geciyordum.
Sonra stevia drops aldim. Gerci suan ihtiyac duymuyorum.

Bende diyete başlamadan önce 3 şekerli içiyordum birden kestim tadı itici geliyor baya bir süre alışamamıştım ama su an sekerli içince garip geliyor. Bence iradede bitiyor iş.

Stevia deneye bilirsiniz. Gerci onunda dogrusunu bulmak lazim.

Ben basta filtre kahve veya yesilcay i sekersiz icemem diye es geciyordum.
Sonra stevia drops aldim. Gerci suan ihtiyac duymuyorum.
Ben çay hariç herşeyi şekersiz içiyorum. O yüzden onu da bırakıcam. Zaten amacım zayıflamaktan ziyade beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek. O yüzden işte istemiyorum şeker kullanmayı.

Zorlanmayacaksan aksam ogunsuz bence super.
Ben ilk defa baya az kalorili bir aksam yemegi yedim, ac hissediyorum kendimi daha simdiden
Ben aslında uzun süre aç kalmaya alışkınım daha önce de yapmıştım. Şu an iyi hissediyorum kendimi.
Türk kahvesi ve su tokluk hissi verir bir fincan iç seviyorsan

Menümü paylaşayım hemen kalabalıktan unutabilirim
Sabah
Kırmızı meyvelerden detoks suyu
Öğle
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 dilim sucuk
3 zeytin
Domates salatalık biber
Akşam
2 kuru patlıcan dolması
Yarım porsiyon mantı(ödül)
Salata
Su 3 lt
Spor 15000 adım 750 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll

Ben çay hariç herşeyi şekersiz içiyorum. O yüzden onu da bırakıcam. Zaten amacım zayıflamaktan ziyade beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek. O yüzden işte istemiyorum şeker kullanmayı.

Stevia tamamen temiz, kaptanin dedigi gibi katkisizini almak lazim tabi.
Hatta onunla yaz icecegi de haziliyorlar kokteyl gibi, yaz gelsin yapalim yami yami

Stevia tamamen temiz, kaptanin dedigi gibi katkisizini almak lazim tabi.
Hatta onunla yaz icecegi de haziliyorlar kokteyl gibi, yaz gelsin yapalim yami yami
Sweet drops markasi ordada vardir. Farkli tadlarida var. Vanilyali alip bulletprof kahvesine eklerdim yazin. Cok guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…