Bugünkü menüm;
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
Pastırmalı yumurta
Zeytin
Yeşillik
Az peynir
2 bardak tek şekerli çay
Ara:
1 hurma
Maden suyu
Akşam:
1 yemek kaşığı fırında kremalı patates(8-9 küp patates vardı)
1 dilim ekmek
Peynir
2 bardak tek şekerli çay
2.5 litre su
Spor:
1 saat chloe -600 puan
500 ip atlama - puanını hesapladım ama 2 katı alıyorsak 15000 almıyorsak 7500 puan
10000 adım: 500 puan
Doğru mu hesapladım ip atlamayı acaba?
Arrietty_ sedulu H3RA_
Oy oy yanlış hesaplamışım o zaman.250 puan normalde ip atlama sayın 2 katı olduğu icin 500 puan
Bir de menün genel olarak güzel sadece akşam patates olduğu icin ekmek tercihi fazla olmuş. Salata olsaydi tam olurmuş hem kabizlik yapmayı önlerdi
Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.Sekerli caya yorum yapmasam olmaz.
Simdi bu seker zaten zararli hepimizin malumu da, ayrica sivi icinde alindiginda kana karisma hizi cok yukseliyor, o yuzden duble zararli oluyor.
Bence emeklerine zarar verme, caya kahveye seker atma
İyi akşamlar ilk menümü yazayım
Kahvaltıyı öğle vakti yaptım.
1 haşlanmış yumurta
Yazdan yapılmış domates-biber kavurması
7 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı acılı ezme
2 dilim beyaz peynir
3 bardak şekersiz çay
Kahvaltı bu kadar geç olunca akşam yemek yemedik. Birazdan türk kahvesi yapacağım. Su henüz 1.5 lt ama yatana kadar 2'ye tamamlarım. Su az oldu ama inanın 2-3 bardakla gün geçiriyordum ama bugün özen göstermeye başladım.
Spor 40 dk tempolu yürüyüş: 400 puan
150 ip atlama: 75 puan (x2 ise 150 puan)
Arrietty_ sedulu H3RA_
Stevia deneye bilirsiniz. Gerci onunda dogrusunu bulmak lazim.Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.
Bende diyete başlamadan önce 3 şekerli içiyordum birden kestim tadı itici geliyor baya bir süre alışamamıştım ama su an sekerli içince garip geliyor. Bence iradede bitiyor iş.Ah o kadar istiyorum ki atmamak. 3’ten indim 1’e. Zamanla onu da kaldıracağım inşallah. Ramazan’dan itibaren atmayacağım öyle dedim kendime bakalım.
Ben çay hariç herşeyi şekersiz içiyorum. O yüzden onu da bırakıcam. Zaten amacım zayıflamaktan ziyade beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek. O yüzden işte istemiyorum şeker kullanmayı.Stevia deneye bilirsiniz. Gerci onunda dogrusunu bulmak lazim.
Ben basta filtre kahve veya yesilcay i sekersiz icemem diye es geciyordum.
Sonra stevia drops aldim. Gerci suan ihtiyac duymuyorum.
Evet kaptanım annem akşama kadar mantı yapmış biz gelcez diye yarım porsiyon yedim akşam yemeğindeAkşam yemeğine bırakmıyoruz genelde canım öğlenden hallediyoruz ama sen annenin yanına gitmiştin dimi ?
Ben aslında uzun süre aç kalmaya alışkınım daha önce de yapmıştım. Şu an iyi hissediyorum kendimi.Zorlanmayacaksan aksam ogunsuz bence super.
Ben ilk defa baya az kalorili bir aksam yemegi yedim, ac hissediyorum kendimi daha simdiden
Ben çay hariç herşeyi şekersiz içiyorum. O yüzden onu da bırakıcam. Zaten amacım zayıflamaktan ziyade beslenme alışkanlıklarımı değiştirmek. O yüzden işte istemiyorum şeker kullanmayı.
graphicdesigner merhaba ortagim bugun itibariyle diyetisyenim ile calismiyorum.
Evet bana ne tavsiye edersin
Afiyet olsun canımEvet kaptanım annem akşama kadar mantı yapmış biz gelcez diye yarım porsiyon yedim akşam yemeğinde
Sweet drops markasi ordada vardir. Farkli tadlarida var. Vanilyali alip bulletprof kahvesine eklerdim yazin. Cok guzel oluyorStevia tamamen temiz, kaptanin dedigi gibi katkisizini almak lazim tabi.
Hatta onunla yaz icecegi de haziliyorlar kokteyl gibi, yaz gelsin yapalim yami yami
Bende acı hiç sevmem insanlar kendine bilerek neden acı çektiriyor anlamıyorumPul biber cok nadir kullanirim.
Suan detox da aksam yemeginde vardi. Cacik icinde. Yaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?