Sonda patlıcanlı böreğe bağlamanBen o patlıcan dilimlerinin içine köfte topları yapıp sarıyorum. Domates sosuyla hopp fırına.
Güzel bir yemek oluyor kaptancımmm...
Patlıcanlı börekde çok güzel olur, gerçi konumuz o değil...
Ya ben dayadım kahveyi midem şişti şimdi canım cekmiyor artık kokusuyla doydumSeduuu valla bende daha pişirmedim diyorum kokusuna nası dayacaksam
Bende öyle yapim mademYa ben dayadım kahveyi midem şişti şimdi canım cekmiyor artık kokusuyla doydum
aaa bir bakayım kadına beli kalın dedik diye üzüldü, bel mi çalıştı acabaH3RA_ bizim gözü çekik ablanın bugün yeni videosuna denk geldim bir hafta önce mi ne yüklemiş abla incelmiş yahu işe yarıyor heralde dansları
Yooo ben börek falan demedim sen yanlış okumuşssun herhalSonda patlıcanlı böreğe bağlamanoff ama ben çok severim patlıcanlı börek neyse öğle yemeği saatim geldi tostuma börek muamelesi yapayım bari
Anam bizim evde de Börek var. Suan Firinda. Ama yer miyim? NoE English_teacherrr bende şimdi evdekilere börek yaptım kendime büyük ihtimal tavuk sote yaparım akşam için şimdi canım çekmesin diye filtre kahve içiyorum mis gibi koktu
Oyleymis :) 2012 temmuz ve 2015 mayisnerdeyse ayni ya cocuklarimiz benimkiler 2013 ve 2015 dogumlu
mantar koyan kisiyle ayni miydi :) sayesinde cig mantar yeme aliskanligi edindim. kalorisiz atistirmalik
Guzel videoHer zaman yaptığının dışında birseyler yap dedi. Dün Leslie , zumba yaptım genelde ikisini pek aynı günde yapmıyordum. Bugün sizin plana benzer yaptım. 100 mekik çektim, ardından chloe thing 5 haftalık olan programının ilk gününü yaptım 30dk, ardından da 30dak kardiyo yaptım başka. Hareketler basit ama sona doğru hızlandırıyor 160nabız gördüm hepsini ard arda yapınca o basit hareketler bile zorladı ama sevdim bu hafta böyle yapayım bakalım
Ekledim kardıoyu başlangıç için güzel
Aa dans mu eklemis?H3RA_ bizim gözü çekik ablanın bugün yeni videosuna denk geldim bir hafta önce mi ne yüklemiş abla incelmiş yahu işe yarıyor heralde dansları
AhahaSonda patlıcanlı böreğe bağlamanoff ama ben çok severim patlıcanlı börek neyse öğle yemeği saatim geldi tostuma börek muamelesi yapayım bari
UyumadimmYooo ben börek falan demedim sen yanlış okumuşssun herhal
Arrietty_ çok uykum var diyordu, uyanmadan topuklayalım bence
Ohhh herkes börek pişirmiş bugün. Nefis terbiye challenge mı yapıyoruz kızlar.Anam bizim evde de Börek var. Suan Firinda. Ama yer miyim? No
Bayilmis gibi yatiyorum suankalkinca sporumu tamamlamaliyim
Börek zayif noktam degil :)Ohhh herkes börek pişirmiş bugün. Nefis terbiye challenge mı yapıyoruz kızlar.
Ona göre akşam bende mantı pişireyim.
Kaçamak yapmaz ve bu hafta ki challengelara katılım sağlanırsa cumaya güzel sonuç alırız bence.Performans Uygulaması
48.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 727.Etap => 0,227=> 1.NOTA 10.TAKIM 723.Etap => 0,084=>1.NOTA 724.Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>NOTA SİLİNDİ 726.Etap => 0,211=>1.NOTA 13. TAKIM 724.Etap => -0,033 => 1.NOTA 725.Etap...www.kadinlarkulubu.com
Bu hafta su Notaya elveda diyelim kizlar ya
Bugun ki kontrol tartilar mutlu etti beniKaçamak yapmaz ve bu hafta ki challengelara katılım sağlanırsa cumaya güzel sonuç alırız bence.
Şu plank ve wallsitler bile güzel geri dönüş sağlar bence.
Danimarkalilarin yilbasi tatlisi var. Sutlac gibi ayni. Tencerede karistirilir 1 saat kadar. Sogumaya alinir. Sonra kaymak cirpilir, kabuksuz Badem dilimlenir, vanilya ozutu ve cay sekeri soguyan karisima dokulur.Fırın sütlaç olur mu ?
Benim akşam menüsü belli değil. Evcek diyetteyiz ama herşeyide beğenip yemezler.Saat 14 .30 da öğle yemeğimi yedim
Akşama canım birşey isterse sebze çorbası yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?