Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben o patlıcan dilimlerinin içine köfte topları yapıp sarıyorum. Domates sosuyla hopp fırına.
Güzel bir yemek oluyor kaptancımmm...
Patlıcanlı börekde çok güzel olur, gerçi konumuz o değil...
Sonda patlıcanlı böreğe bağlaman off ama ben çok severim patlıcanlı börek neyse öğle yemeği saatim geldi tostuma börek muamelesi yapayım bari

Sonda patlıcanlı böreğe bağlaman off ama ben çok severim patlıcanlı börek neyse öğle yemeği saatim geldi tostuma börek muamelesi yapayım bari
Yooo ben börek falan demedim sen yanlış okumuşssun herhal
Arrietty_ çok uykum var diyordu, uyanmadan topuklayalım bence

E English_teacherrr bende şimdi evdekilere börek yaptım kendime büyük ihtimal tavuk sote yaparım akşam için şimdi canım çekmesin diye filtre kahve içiyorum mis gibi koktu
Anam bizim evde de Börek var. Suan Firinda. Ama yer miyim? No
Bayilmis gibi yatiyorum suan kalkinca sporumu tamamlamaliyim

Guzel video
Evet bizim olan gibi olmus. Ama insanin cani cikmiyorum ya? Ben dun yaptikca yapasim geldi sporu. Sonra dedim Zeynep, suyunu cikarma. Detox da pek kalori almiyorsun zaten
H3RA_ bizim gözü çekik ablanın bugün yeni videosuna denk geldim bir hafta önce mi ne yüklemiş abla incelmiş yahu işe yarıyor heralde dansları
Aa dans mu eklemis?
Ahaha
Ben patlicanli boregi 11 sene önce iznik e on balayina giderken yedim. Cok guzeldi ya. Bosnak boregiydi galiba
Yooo ben börek falan demedim sen yanlış okumuşssun herhal
Arrietty_ çok uykum var diyordu, uyanmadan topuklayalım bence
Uyumadimm
Gördüm hepsini
Karin kaslarim simdi hissediliyor. Sacmaligin daniskasi? Yuruyus sonra daha dogrusu. Tempolu yurudum okadar. Herhal 2 saat yurudum

Anam bizim evde de Börek var. Suan Firinda. Ama yer miyim? No
Bayilmis gibi yatiyorum suan kalkinca sporumu tamamlamaliyim
Ohhh herkes börek pişirmiş bugün. Nefis terbiye challenge mı yapıyoruz kızlar.
Ona göre akşam bende mantı pişireyim.

Bu hafta su Notaya elveda diyelim kizlar ya

Kaçamak yapmaz ve bu hafta ki challengelara katılım sağlanırsa cumaya güzel sonuç alırız bence.
Şu plank ve wallsitler bile güzel geri dönüş sağlar bence.

Kaçamak yapmaz ve bu hafta ki challengelara katılım sağlanırsa cumaya güzel sonuç alırız bence.
Şu plank ve wallsitler bile güzel geri dönüş sağlar bence.
Bugun ki kontrol tartilar mutlu etti beni
Artilar da Kabizlikdan veya az yemeden
Boyle dedim diye simarmasin kizceler

Umudum var bu hafta

Challenge de guzel oldu ya. Bu kadar katilim beklemiyordum

Fırın sütlaç olur mu ?
Danimarkalilarin yilbasi tatlisi var. Sutlac gibi ayni. Tencerede karistirilir 1 saat kadar. Sogumaya alinir. Sonra kaymak cirpilir, kabuksuz Badem dilimlenir, vanilya ozutu ve cay sekeri soguyan karisima dokulur.
Sonra ustune sicak visne sosu
Iste bu benlik

Okula gidip yüz yüze eğitim verince çok güzel acıkıyorum hareket ediyorum bunu fark ettim
Sabah çok erken kalktım ve de kahvaltımı yaptım
Okuldan çıktım çarşıda işlerim vardı
Eve geldiğimde kurt gibi acıkmıştım ama bugün yeniden diyete başladığım için ölçülü yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…