Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet evet yiyecegim bu hafta ciddi ciddi :)

Evet iyi fikir H3RA_ ın da dediği gibi salatayı bol tutarım

H3RA_ in dedigi gibi ben de salatayi sebzeden sayiyorum.

icine evde varsa ispanak, biber falan da koyarsin, hem de doyurucu oluyor.

benim eski yaristigim takimda bir arkadas vardi, patlican bile koyuyorum salataya diyordu da tarif sormamisim bak

E super bir haftasonu olmus

keske hemen donebilsen izinden
Evet gerçekten çok güzeldi ve de buna gerçekten ihtiyacım vardı bunu hissediyorum
2 tane yumurta hasladim bir dilimde ekmek üstüne pekmez surdum canim. Çünkü cidden bende hafıza sorunu falan oldu.
Hem diyet yapacağım hem kendime guzel bakacagim insallah
Domates salatalık maydanoz vs de yiyerek hem çok az kalori alıp hem de daha tok hale gelebilirsin

Hiç denememiştim ıspanak koymayı deneyim bide canım

Salata Sebze degilmi zaten
Patlican i dilim dilim yapip tost makinasinda kizartip salata icine enfes olur.. Biraz zeytinyag surule bilir ustune

Közlenmiş patlıcan mı dedi acaba. Onu bende yaparım domates, salatalık ve biberle. Azıcık sarımsak da ekleyince tadından yenmez.
E English_teacherrr kızkardeşim salataya ıspanağı çok koyar çocuğu yemediği için, içine gizliyor.
Semiz otu da güzel oluyor yeşil salatanın içinde

Salata Sebze degilmi zaten
Patlican i dilim dilim yapip tost makinasinda kizartip salata icine enfes olur.. Biraz zeytinyag surule bilir ustune
Ben o patlıcan dilimlerinin içine köfte topları yapıp sarıyorum. Domates sosuyla hopp fırına.
Güzel bir yemek oluyor kaptancımmm...
Patlıcanlı börekde çok güzel olur, gerçi konumuz o değil...

ooo o zaten mangal gununun etten cok sevilenidir bizim evde,

yok sanirim kaptanin dedigi gibi yapiyordu, koz degildi ona eminim.

Olur öyle arada geçen ay bende de aynı durum vardı 3 gün hiçbir şey yapasım gelmedi. Ben günü mü bitirdim gün mü beni anlamadim karın kaslarım acıyor biraz

H3RA_ bu nohut koftesi tarifinin altina "berbat oldu asla denemeyin" falan yazmislar ya,
tirstim ben de.
yapmicam galiba
Nohutun ıslanmış haşlanmış varsa nohut salatası yapabilirsin o zaman. Hem baya tok tutuyor hem kalori dusuk hem de salata yemiş oluyorsun

Ne guzel plan yapmissiniz diyetisyen ile.
Sporlari nasil veya ne olarak yapmani tavsiye etti?
Her zaman yaptığının dışında birseyler yap dedi. Dün Leslie , zumba yaptım genelde ikisini pek aynı günde yapmıyordum. Bugün sizin plana benzer yaptım. 100 mekik çektim, ardından chloe thing 5 haftalık olan programının ilk gününü yaptım 30dk, ardından da 30dak kardiyo yaptım başka. Hareketler basit ama sona doğru hızlandırıyor 160nabız gördüm hepsini ard arda yapınca o basit hareketler bile zorladı ama sevdim bu hafta böyle yapayım bakalım
Ekledim kardıoyu başlangıç için güzel

nerdeyse ayni ya cocuklarimiz benimkiler 2013 ve 2015 dogumlu
mantar koyan kisiyle ayni miydi :) sayesinde cig mantar yeme aliskanligi edindim. kalorisiz atistirmalik

H3RA_ bu nohut koftesi tarifinin altina "berbat oldu asla denemeyin" falan yazmislar ya,
tirstim ben de.
yapmicam galiba
Yorumlara bakmadım ama birbirine yakışmayacak şeyler yoktu içinde. Sen bilirsin emeğide var sonuçta.
Beğenilmeyecekse uğraşma derim. sedulu nun salata fikri güzel.
Yada yoğurtlu, buğdaylı nohutlu çorba da yapabilirsin. İçine taze nane de atınca çok lezzetli oluyor.
Hatta küçük köfte de ilave edersen Anteplilerin yuvalama çorbası oluyor. O zaman taze nane değil yağda erittiğin naneyi katıyorsun içine. Buda enfes olur.

Yaa bugün koyacapım içine salatanın canım bi deneyim onu

E English_teacherrr bende şimdi evdekilere börek yaptım kendime büyük ihtimal tavuk sote yaparım akşam için şimdi canım çekmesin diye filtre kahve içiyorum mis gibi koktu
Seduuu valla bende daha pişirmedim diyorum kokusuna nası dayacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…