- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Evet evet yiyecegim bu hafta ciddi ciddi :)Profiterol bile yesen faydası olur. Ciddiyim vücut depoları doldurup normale döner belki. Şaşırtma bu yüzden yapılmıyor mu?
Ben mi yanlış değerlendiriyorum?
Bir haftalık plan yap kendine. Yeşillik, protein, sebze, meyveyi böl gün içine. Bu şekilde spor yapmaya bile hali kalmaz insanın.
Evet gerçekten çok güzeldi ve de buna gerçekten ihtiyacım vardı bunu hissediyorumE super bir haftasonu olmus
keske hemen donebilsen izinden
Domates salatalık maydanoz vs de yiyerek hem çok az kalori alıp hem de daha tok hale gelebilirsin2 tane yumurta hasladim bir dilimde ekmek üstüne pekmez surdum canim. Çünkü cidden bende hafıza sorunu falan oldu.
Hem diyet yapacağım hem kendime guzel bakacagim insallah
Hiç denememiştim ıspanak koymayı deneyim bide canımH3RA_ in dedigi gibi ben de salatayi sebzeden sayiyorum.
icine evde varsa ispanak, biber falan da koyarsin, hem de doyurucu oluyor.
benim eski yaristigim takimda bir arkadas vardi, patlican bile koyuyorum salataya diyordu da tarif sormamisim bak
Salata Sebze degilmi zatenH3RA_ in dedigi gibi ben de salatayi sebzeden sayiyorum.
benim eski yaristigim takimda bir arkadas vardi, patlican bile koyuyorum salataya diyordu da tarif sormamisim bak
Hiç denememiştim ıspanak koymayı deneyim bide canım
Salata Sebze degilmi zaten
Patlican i dilim dilim yapip tost makinasinda kizartip salata icine enfes olur.. Biraz zeytinyag surule bilir ustune
Közlenmiş patlıcan mı dedi acaba. Onu bende yaparım domates, salatalık ve biberle. Azıcık sarımsak da ekleyince tadından yenmez.H3RA_ in dedigi gibi ben de salatayi sebzeden sayiyorum.
Ben o patlıcan dilimlerinin içine köfte topları yapıp sarıyorum. Domates sosuyla hopp fırına.Salata Sebze degilmi zaten
Patlican i dilim dilim yapip tost makinasinda kizartip salata icine enfes olur.. Biraz zeytinyag surule bilir ustune
Közlenmiş patlıcan mı dedi acaba. Onu bende yaparım domates, salatalık ve biberle. Azıcık sarımsak da ekleyince tadından yenmez.
E English_teacherrr kızkardeşim salataya ıspanağı çok koyar çocuğu yemediği için, içine gizliyor.
Semiz otu da güzel oluyor yeşil salatanın içinde
Olur öyle arada geçen ay bende de aynı durum vardı 3 gün hiçbir şey yapasım gelmedi. Ben günü mü bitirdim gün mü beni anlamadimBugün iştahsız ve miskin günümdeyim hanımlar ya. Plank ve wallsit yaptım. Arkadaşıma gittim kahve içtik. Ama spor yapasım yok şu an. Akşam yemekten sonra yapmayı planlıyorum bakalım.
Plankları 60 sn, wallsitleri 30 sn ile başlattım ben.
sedulu eşim sen bitirmişsin günü valla maşallah
Nohutun ıslanmış haşlanmış varsa nohut salatası yapabilirsin o zaman. Hem baya tok tutuyor hem kalori dusuk hem de salata yemiş oluyorsunH3RA_ bu nohut koftesi tarifinin altina "berbat oldu asla denemeyin" falan yazmislar ya,
tirstim ben de.
yapmicam galiba
Her zaman yaptığının dışında birseyler yap dedi. Dün Leslie , zumba yaptım genelde ikisini pek aynı günde yapmıyordum. Bugün sizin plana benzer yaptım. 100 mekik çektim, ardından chloe thing 5 haftalık olan programının ilk gününü yaptım 30dk, ardından da 30dak kardiyo yaptım başka. Hareketler basit ama sona doğru hızlandırıyor 160nabız gördüm hepsini ard arda yapınca o basit hareketler bile zorladı ama sevdim bu hafta böyle yapayım bakalımNe guzel plan yapmissiniz diyetisyen ile.
Sporlari nasil veya ne olarak yapmani tavsiye etti?
nerdeyse ayni ya cocuklarimiz benimkiler 2013 ve 2015 dogumluEe az mi 1 saat 15 dk
Ben saate hic bakmadim. Suan cok cok uykum var
Sabah Challenge i yuruyus sonrasi yaptim birde yuruyus.
Sporlara ne zaman gecis yaparim bakalim.
Benim esim evde olmasa herhal bu kadar vaktim olmazdi. Cocuklar büyüdu desemde daha 5,5 ve 8,5 yasindalar
mantar koyan kisiyle ayni miydi :) sayesinde cig mantar yeme aliskanligi edindim. kalorisiz atistirmalikH3RA_ in dedigi gibi ben de salatayi sebzeden sayiyorum.
Yorumlara bakmadım ama birbirine yakışmayacak şeyler yoktu içinde. Sen bilirsin emeğide var sonuçta.H3RA_ bu nohut koftesi tarifinin altina "berbat oldu asla denemeyin" falan yazmislar ya,
tirstim ben de.
yapmicam galiba
Yaa bugün koyacapım içine salatanın canım bi deneyim onuKözlenmiş patlıcan mı dedi acaba. Onu bende yaparım domates, salatalık ve biberle. Azıcık sarımsak da ekleyince tadından yenmez.
E English_teacherrr kızkardeşim salataya ıspanağı çok koyar çocuğu yemediği için, içine gizliyor.
Semiz otu da güzel oluyor yeşil salatanın içinde
Seduuu valla bende daha pişirmedim diyorum kokusuna nası dayacaksamE English_teacherrr bende şimdi evdekilere börek yaptım kendime büyük ihtimal tavuk sote yaparım akşam için şimdi canım çekmesin diye filtre kahve içiyorum mis gibi koktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?