- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
benimkiler 2013 ocak ve 2015 mayis. ayni zamanda gebeymisizOyleymis :) 2012 temmuz ve 2015 mayis
Spor esnasında açarım nabzı bakalım ne çıkacak nabız...Yaparken nabızı mı acıcaksın. Bende sadece adımsayar olarak taşıyorum
cok doydum gene
12.00
2 dilim tereyagli baharatli tb ekmek
1 mini kase findik
1 yk lor peyniri
sedulu gunun kalanini baska yorumda yazarim ama plan belli. yumurtali ispanak ve nohut koftesi. Nohut koftesini cok az tutucam
Yürüyüş açarsan saymaya devam eder. Serbest stil seçersen plank yaparken hem nabzını hesaplar hem yaktığın kaloriyi.Spor esnasında açarım nabzı bakalım ne çıkacak nabız...
Kızlar nabız yada başka seçenekleri seçince adım saymaya devam ediyor dimi bantlar.
Mesela tempolu yürüyüş açarsam adım sayıyor mu?
Soğanlı yumurtayı çok severimArrietty_ yumurta yı soğanlı kavurup yesem olurmu cann
Soğanlı yumurtayı çok severim
Gerçi benim sevmediğim birşey var mı ki
Yok kuzum sogan olmazArrietty_ yumurta yı soğanlı kavurup yesem olurmu cann
Benim bu hafta için salı çarşamba perşembe sıkı tedbirler almam lazım
Kısacası 3 günlük tatil çabuk bitti
Kaptanım ben de varım. Ooo tamam 10 sn iyiymiş yaparım nolcak dedim ama benim bacaklar tir tir titredi çok komikti halimBugun ki kontrol tartilar mutlu etti beni
Artilar da Kabizlikdan veya az yemeden
Boyle dedim diye simarmasin kizceler
Umudum var bu hafta
Challenge de guzel oldu ya. Bu kadar katilim beklemiyordum
En guzeliBen tavuk sotelicem kendime onlar börek yesin
Ton balıklı salata basit doyurucu aynı şekilde nohut salata
Tavuk ızgara da yapabilirsin pratik hemen
Haha ya insan oyle diyor. 10sn ne ki ya.Kaptanım ben de varım. Ooo tamam 10 sn iyiymiş yaparım nolcak dedim ama benim bacaklar tir tir titredi çok komikti halim
Ben telefonun kendi uygulamasini kullaniyorum. Telefon markan nedir?Yalnız spor iyi gitmedi. Kızım huysuzdu biraz ve üstümde de bi ağırlık var atamadım bi türlü. Bir de bugün bi adımsayar indirdim telefona ama düzgün saymadı gibi adımlarımı ona da sinir oldum birazsonradan ekledi filan. Şu an ekranda 1400 adım var sadece. siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
Veram yavru kusum. Bugun seni dusundum. Hosgeldin bebek. Iyiyim ben sen nasilsin?
Tam 3 gündür aklımdasın yazıcam bir iş çıkıyor kalıyor sonra geç oluyor saat bir türlü yazamadım. Vera artık uzun süredir 65 kg kızlarVeram yavru kusum. Bugun seni dusundum. Hosgeldin bebek. Iyiyim ben sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?