Uygulama yükleyebiliyorsun bir araştır bakalım.telefonumun oyle ozelligi yokmus sanirim
Canım ödem tutmuşsundur uyku düzenin yok ya, nasıl oldu çocuğun . Ama keske müsli yemeseydin 1 bardak süt içseydin daha iyi olurdu ama telafi edilemicek birsey değil. Şimdi bir çocuk uyuyorken bir kahve yapıp Leslie yapArrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
Gecen cuma 78.8
Pazartesi 79.3
Hedef 78.5
Gece uyanip 1 kase musli yersen boyle olur tabi
Girme kuzum strese. Izin hakkin var izne ayril istersen?Yok kız sizi terk eder miyim hiç 58 e kadar sizinle devam ama mezun olmak ıstiyorum strese girdim iyice
Sulu köfte ve salataSabah ev temizliği yaptım sabahki plank ve diğerini yaptım ama duramadım 10 sn zor durdum valla bende 10 sn ne ki diyodum akşama inşallah leslie ve plates yapacapım öğle ve akşam da challenge ları yapacağım inşallah öğlen tavuklu salata yedim akşama bizimkilere börek ve sulu köfte yapıyorum ben ne yesem diye düşünüyorumAlys
Cok hosuma gitti bu adim sayisi7100 adımdayım 279 cal yakmış görünüyorum.
Bakalım max kaç yapacağım. Hızlı yürüyüş yaptım geldim şimdi.
Benimde toplamda 1saat 15 dk kadar yürüdüm. Vakit olsaydı daha yürürdüm.Cok hosuma gitti bu adim sayisi
Ne guzel plan yapmissiniz diyetisyen ile.Selam hanımlar önce geçmiş yapayım dedim oku oku bitmedi sabahtan beri
Ben yine takıldım 66laraçts diyetisyenle konuştuk uzun yıllar bu kilodaysan olabilir dedi sporu değiştir dedi ve beslenme düzeni değiştirdik Hafif olacak bu hafta 3gün. Ben 3-4 sene hep 66-68 arasıydım sanırım 68de de o yüzden o kadar takıldım vücudun uzun yıllar alışık olduğu kiloydu çünkü. Bakalım bu hafta nasıl olacak
Ee az mi 1 saat 15 dkBenimde toplamda 1saat 15 dk kadar yürüdüm. Vakit olsaydı daha yürürdüm.
Kocaman olmuşlarEe az mi 1 saat 15 dk
Ben saate hic bakmadim. Suan cok cok uykum var
Sabah Challenge i yuruyus sonrasi yaptim birde yuruyus.
Sporlara ne zaman gecis yaparim bakalim.
Benim esim evde olmasa herhal bu kadar vaktim olmazdi. Cocuklar büyüdu desemde daha 5,5 ve 8,5 yasindalar
Aslında akşama sebze olsun diye uğraşıyorum bi kaç gündür ama belki köfteden alırım birazcıkSulu köfte ve salata
Sabah ev temizliği yaptım sabahki plank ve diğerini yaptım ama duramadım 10 sn zor durdum valla bende 10 sn ne ki diyodum akşama inşallah leslie ve plates yapacapım öğle ve akşam da challenge ları yapacağım inşallah öğlen tavuklu salata yedim akşama bizimkilere börek ve sulu köfte yapıyorum ben ne yesem diye düşünüyorumAlys
salatayı sebze saysak olur sanki.Aslında akşama sebze olsun diye uğraşıyorum bi kaç gündür ama belki köfteden alırım birazcık
Izine de ayrilsam süre uzar inş bu cuma 60.9 görüp mezun olurumGirme kuzum strese. Izin hakkin var izne ayril istersen?
Tabi takil burda. Bir sure sonra esas listede olmak bazilarina stress yapabiliyor
Canım geçen regl'de benim de böyle büyük bir fark olmuştu. Buradan arkadaşlar adaçayı önerdiler. Gerçekten çok iyi gelmişti. Bir dene istersen
Evet iyi fikirsulu kofteyi ye sen de, yaninda yine salata ve yogurt ile.
ya da bol ayran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?