Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adi nedir tam olarak

Inşallah canım yaa kendi adıma bu hafta biraz fazla sıkacağım benim hatam zararsız gördüklerimi çok yemek tabak ve kase ölçülerimi biraz küçültmem gerekiyor

Idare ediyoruz canim. Cok acikmistim ya butun gece ayakta olunca dayanamadim

Bende bende önce ekran görüntüsü alıyorum sonra google bakıyorum neymiş diye

Benim akşam menüsü belli değil. Evcek diyetteyiz ama herşeyide beğenip yemezler.
Hem kolay hem kalorisiz ne yapayım bilemedim
Ben tavuk sotelicem kendime onlar börek yesin
Ton balıklı salata basit doyurucu aynı şekilde nohut salata
Tavuk ızgara da yapabilirsin pratik hemen

Bugün pertim çıktı yine temizlik üstüne sporlarım derken bide challenge bitirdi beni
Menüme gelince
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 4 zeytin bolca yeşillik
Öğlen büyük bir kase tavuklu salata
İlkindi 3 tane çilek üstünü 2 kare bitter ile kapladım harika oldu hc yağlı türk kahvesi
Akşam kabak yemeye karar verdim 1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt ve salata bolca
Su 3 lt
Spor 30 dk leslie 210 puan
10 dk plates 70 puan
13000 adım 650 puan
Sabah öğle akşam 10 sn wallsit ve 20 sn plank 100 puan demi kızlar
Toplam 1030 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

menu de super, spor da.

benim spor aksama kaliyor maalesef,
challenge kisimlarini yaptim sabah ve oglen, ama aksam da en az bir yarim saatlik hiit yapmak istiyorum bakalim.

menu de super, spor da.

benim spor aksama kaliyor maalesef,
challenge kisimlarini yaptim sabah ve oglen, ama aksam da en az bir yarim saatlik hiit yapmak istiyorum bakalim.
Aslında yemekten sonra yapacaktım baktım halim kalmayacak gibi hemen aradan çıkarıyım hc yağlı kahvemin ardından yaptım sporlarımı da ama baya zorlandım bu challenge ları yaparken alışır mıyım sence

Sporlar çok güzel, yalnız adimlar iki kat puanlanacak, hatırlatayım dedim

alisirsin alisirsin.

cok zorlanirsan bir de su sekillerine bak:
ilk bastakini yapabilirsin ornegin.
Tum gun oturanlara statik plank onerilmez mesela, ben o yuzden bu en sondakini yapiyorum mesela.
hepsi olur ama, sans vermeye devam et.

Evet kuzum yarin hayirlisi ile
Pekı dun ve bugun ne yaptın. Hangı detoksu
7100 adımdayım 279 cal yakmış görünüyorum.
Bakalım max kaç yapacağım. Hızlı yürüyüş yaptım geldim şimdi.
Ya ona nerden bakılıyor ben sadece adımsayarını bılıyorum. Yaktıgın kalorıye nerden bakılıyor
Evet gerçekten çok güzeldi ve de buna gerçekten ihtiyacım vardı bunu hissediyorum

Domates salatalık maydanoz vs de yiyerek hem çok az kalori alıp hem de daha tok hale gelebilirsin
Eskıden 16 kg verdıgım donemde ben canım bısey ıstedıkce marul lımonlar inek gıbı yerdim sureklı agzım bos durmazdı. Elımde marul salatalık domates sureklı. 3 ana öğün full ara öğün
dur akşam bende deniyeyim, adımsayarın bu özelliklerini hiç kullanmıyorum nedense ben..
Yaparken nabızı mı acıcaksın. Bende sadece adımsayar olarak taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…