Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Well hellooo baby iyi gidiyor sen nasılsın okul dersler arkadaş ilişkileri?
Arkadaş ilişkileri iyi de kalp ilişkileri hiç iyi değil. Tam 66 kilodan kurtuldum rahata erdim derken bu sefer de adam öküze bağladı valla engelledim bugün dedim git sürün biraz. Sen nasılsın sedum oğluşun nasıl

Iyi cok sukur
Kiz CEYDOS Un detoxu yaptim 1,5kg gitti. Yarin yumurta orucuna geciyorum. Bakayim koruya bilecek miyim

Cocuklar iyi cok sukur. Cuma aksam dan Pazar Öglene kadar anneannene de kaldilar. Sapsala döndük esim ile
Keyifleri yerinde onlarin. Bir bakiyorsun can Ciger, bir bakiyorsun birbirlerini yiyorlar. Cok saglikli kardes iliskileri var :))

Sen nasilsin ne yapiyorsun

Adamların okuze bağlamadığı nadir anları olur yavrum ilkel canlılar ben iyiyim diyet spor yolunda yaza hazırlanıyorum oğlan da iyi keyfi yerinde bu sıralar bidir bidir sohbet ediyor habire benimle

Nasıl bir detoks bende keto yapmaya çalışıyorum ama tam keto değil low carb ama böyle daha iyi hissediyorum kendimi hurma vs tükettikçe açlığım daha da artıyor.

En sağlıklı kardeş ilişkisi öyle dengesiz olandır.

Evet o yuzden saglikli diyorum :))
Tamam dur bulacagim simdi

Adamların okuze bağlamadığı nadir anları olur yavrum ilkel canlılar ben iyiyim diyet spor yolunda yaza hazırlanıyorum oğlan da iyi keyfi yerinde bu sıralar bidir bidir sohbet ediyor habire benimle
Ya bu erkekler de regl oluyor gerçekten benimki her ay tribe giriyor. Efendi oluyorum alttan alıyorum adam havalara giriyor benden bir bahsedişi var hapisten yeni çıkan 5 leşi olan şirret kadın gibiyim. Dedim iyi o zaman ilerle boş yapma ahahaha 5 gün felan sonra regli biter veraaa diye ağlar. Yüce rabbim erkek ırkına 2.1 sürüm güncellemesini gönder artık bizde sabır kalmadı çünkü.

Kaç kilo oldun kız 50 oldun mu

İyiyimm bende canım çok şükür ev işleri oğlan derken zaman geçiyo gidiyo özledik seni sen neler yapıyosun ne zaman döneceksin . bugün çok şükür 8 lileri gördüm bende çok mutluyum
Ben dönemem beni bekleme sen kaç kurtar kendini mezun olana kadar döneceğe benzemiyorum. Üf mezun olsam da Cafe açsam. Kızlar Cafe açsam ama böyle pasta börek değil sağlıklı tarifler gelir misiniz? Yulaf felan 50 lira maşallah 8ler şahane

Gelirizzz tabi sen bize kanki indirimi de yaparsın canım

Sabahları yumurtalı sıkı bir kahvaltı
Sıvı ağırlıklı ve de elma ve portakal kivi gibi yaş meyve ağırlıklı ara öğünler

2. Ana öğün ise

Çorba ya da tost
Ya da ekmeksiz kahvaltı böyle birşeyler düşünüyorum

Su böreği ,tereyağlı açma, haşhaşlı katmer ,fırın sütlaç ,kaymaklı kadayıf olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…