- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
etiketleri unutmusumiyi geceler kizlar
sabah
2 yumurta beyaz peynirle omlet
1 dlm.tb ekmegi
sutlu kahve
ara
2 kare bitter
ogle
1 dlm tb ekmegi
3 kasik et
ara
1 portakal
7 8 yer fistigi
aksam
1 tabak lahana ve brokoli
2 kasik yogurt
su 2.5 lt
spor
30 dk bisiklet surdum. (kac puan bilemedim)
5000 adim 500 puan
3x wall sit ve plank challange 100 puan
30 bolgesel hareket 60 puan
Ben egzersiz moduna alıyorum. Almasamda hedaplıyor sanki. Onu da bi denemek lazım. Yeniyim bu işlerdeYok zorlamadı canım. Daha once yapmıstım 3 gun 1 kılo vermıstım. Insallah gene oyle olur
Bndede var mi fit te egzersız moduna almak gerekıyormus spor yaparken bılmıyodum
Ahaha bende turk kahvesını duble içerim ve bıraz sütlü
Bu nasıl bı detoks varmı ornegı. Ya yumurta orucu keto ya hazrlık ıcınmı oluyor. Ben keto yapmıyorumda ondan sordum
Oyle oluyormu bır gun yumurta bır gun baska bısey. Bende baktım buna netten. Süte yesılcay koyulup ıcılıyor demı 2 saatte bır
Geçmiş olsun canım bir iki haftaya ağrıların kalmayacak.Ağrıdı diye vazgeçme sakın. İlk günler benimde ağrılarım oldu şimdi çok daha rahatım.Selam kizlar
Sabah kahvaltiyi saglam yaptim oglen yemedim aksam izgara ve salata yedim 5000 adim diyorum ama koydeydim o yuzden telefon elimde degildi yani fazlası var eksigi yok hic oturmadim cunku bir dk plank yaptım 10 mekik on dk kalca kaldirma bacak calistim yarim saat dans spora yeni basladigim icin öluyorum vala karin bacak kol boyun dayak yemiş gbiyim. Aksam iki portakal bir elma yedim bugun bi litre anca su ictim bugunluk boyle
Canim ana sayfa dedigin neresi oluyor ben buraya bildirimle giriyorum nasil bulcamGeçmiş olsun canım bir iki haftaya ağrıların kalmayacak.Ağrıdı diye vazgeçme sakın. İlk günler benimde ağrılarım oldu şimdi çok daha rahatım.
Ama sporlarını puanlayarak paylaşman lazım.
Mesela
10 mekik 20 puan
5000 adım 250*2 500 puan (sadece pazartesi günleri 2 ile çarpacaksın normalde 250 puan)
1 dk plank normalde 10 puan ama challenge olduğu için plank+wallsit yaparsan 100 puan sadece plank olduğu için 50 puan olsunmu kaptanımArrietty_
10 bölgesel 5 puan
30 dk dans 210 puan
Toplam 785 puan
İlk sayfada puanlamalar var oradan bakabilirsin. Sporlarını bu şekilde paylaşman gerekiyor.
En soldaki cift oka tiklarsan en bas sayfaya gidersin canim. Onceki yazan yerden önceki iki okCanim ana sayfa dedigin neresi oluyor ben buraya bildirimle giriyorum nasil bulcam
Tarçınlı süt iç.Ben acimm
Harikasın eşim hem menü hem spor mükemmel
Adım challange unuttumİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt, 1 porsiyon yaban mersini, 2ceviz
Öğle
50gr ekmek ile kaşarlı tost, yeşil salata
Ara
Yarım greyfurt, 8 çiğ badem, kiraz sapı çayı
Akşam
Haşlanmış brokoli, kapya biber
Ara
Biberiye çayı
Su: 2,5lt
Spor:
100 mekik: 200p
30dk chloe: 300puan
30dk kardio: 300puan
1 saat: 600puan
Günlük challange plank ile wallsit yaptım: 100puan
12000adım: 600puan
Top: 2100puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Katilimcilar | 1.Gün | 2.Gün | 3.Gün | 4.Gün | 5.Gün | 6.Gün | 7.Gün |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E Emeeelll |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?