Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vaay çok genç anne olmuşsun. Benimde annemle aramda 17 yaş var arkadaş gibi

Hoşgeldin canım
benimde 19 yaşında bir kızım, 14 yaşında oğlum var. 2 de köpüş kızımız var. Golden ve yorkshire ikiside bebek geldi elime. Bir emzirmediğim kaldı

Vaay çok genç anne olmuşsun. Benimde annemle aramda 17 yaş var arkadaş gibi
çok güzel oluyor anne kız arasında yaş farkının az olması bizde büyük olanla arkadaş gibiyiz. küçük olanla eski arakdaşlarımız bilir eh işte durumundayız.
Hoşgeldin canım
benimde 19 yaşında bir kızım, 14 yaşında oğlum var. 2 de köpüş kızımız var. Golden ve yorkshire ikiside bebek geldi elime. Bir emzirmediğim kaldı
ya ne güzel benim 3 bebem öyle geldi gerçekten emzirebilsem onu da yapardım. 3 taneside yaramazlık yapmışlar yazın öyle geldi.halimiz çok komikti ama ben varsam anne ortada yoktu. ancak zeyna gel buraya beypisilerine kendin bak diye bağırınca çocuklara bakmaya geliyordu. şimdi hepten sanki ben peydahladım gibi bana bıraktı göresi gözü yok bebeleri.

Bildirim yapayım hemen
Kahvaltı
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 30 gr örgü peyniri yeşil çay 1 küçük sosis
Akşam
Tavuk sote mantarlı yogurt salata
Su 3 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
35 dk cardio dans 245 puan
Plank ve wallsit challenge 100 puan
8 dk ekstra plank 80 puan
13500 adım 1350 puan
Toplam 2175 puan
Arrietty_ H3RA_ noram

zorlandı mı? Tavsiye ediyor musun ?
Yok zorlamadı canım. Daha once yapmıstım 3 gun 1 kılo vermıstım. Insallah gene oyle olur
Bndede var mi fit te egzersız moduna almak gerekıyormus spor yaparken bılmıyodum
Ahaha bende turk kahvesını duble içerim ve bıraz sütlü
15 Mart 8. Gün Detoks 1. Gün
10:00 = Detoks
12:00 = Detoks
15:00 = Detoks
16:30 = Detoks
18:00 = Detoks
20:00 = Detoks
Su = 1500 ml az biliyorum ama bugün çaydan midem deniz gibi
Bu nasıl bı detoks varmı ornegı. Ya yumurta orucu keto ya hazrlık ıcınmı oluyor. Ben keto yapmıyorumda ondan sordum
Oyle oluyormu bır gun yumurta bır gun baska bısey. Bende baktım buna netten. Süte yesılcay koyulup ıcılıyor demı 2 saatte bır

Sen if yapıyorsun demi. Kac kac saatlerı yapıyorsun ve arada bısey tuketıyormusun

Ya evet benim annemde kardeşimle öyle gelgitli anlaşır

Sen if yapıyorsun demi. Kac kac saatlerı yapıyorsun ve arada bısey tuketıyormusun
Yok kız ben if yapmıyorum ama if gibi oluyor bir nevi kafama göre takılıyorum ben 10 gibi kahvaltı akşam 6 hadi en geç 7 gibi yemek yiyorum 2 öğün yetiyor bana aralarda kahve tüketiyorum

yumurta orucu ketoya hızlı başlamak isteyenlerin uyguladığı bir oruç. normal diyet yapanlarda uygulayabilir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
1. gün 3 yemek kaşığı yeşil çayı 8 bardak su ile demliyorum. gün içinde bardağa yarı süt yarı çay 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı tarçın koyarak 2 saatte bir içiyorum.
2. gün yumurta ve avokado günü 5 yumurta ve 1 avokadoyu 2 yumurta - avokado - 2 yumurta - avokado - 1 yumurta - avokado sırasına bağlı kalarak 2 saatte bir yiyorum. yumurtanın yanında sınırsız salatalık var. avokada öğününü de limon ve pul biber ilavesi ile yapıyorum.
3. gün yine yeşil çay

bu sıralamayı yumurta - çay -yumurta şeklinde de yapabiliyormuşuz. ama ben bunu daha çok seviyorum.

Selam kizlar
Sabah kahvaltiyi saglam yaptim oglen yemedim aksam izgara ve salata yedim 5000 adim diyorum ama koydeydim o yuzden telefon elimde degildi yani fazlası var eksigi yok hic oturmadim cunku bir dk plank yaptım 10 mekik on dk kalca kaldirma bacak calistim yarim saat dans spora yeni basladigim icin öluyorum vala karin bacak kol boyun dayak yemiş gbiyim. Aksam iki portakal bir elma yedim bugun bi litre anca su ictim bugunluk boyle

yorkshire kızımız annesi emzirmeyi reddettiği için 30 günlükken geldi evimize. Golden kızım çok zeki resmen konuştuğunu anlıyor sanki. Yorkshiremız çok cadı evin şımarık kızı modunda. Herkese kafa tutuyor Dün akşam plank yaparken yüzümü yalıyordu bir yandan. Spor yaparken oyun sanıyor ayaklarıma saldırıyor

Iyi aksamlar kizlar
Detox bitti. Zorlamadi ve gayet guzel bir detox.

Öglen haric oldu yine. Yazmama gerek varmi

Su az oldu bugun

2 L
Spor
80 Leg raise 70 mekik 300 puan
11dk chloe Karin egzersizi 110 puan
20dk bacak 200puan
20dk bisiklet 140 puan
16500 adim 1650 puan
Plank & wallsit 1. Gün 100 puan

2.500 puan

AppLesma sedulu H3RA_

yahaha yerim ben onları. çok zekiler ben inanıyorum kedilerde köpeklerde ne dersek anlıyorlar.

Kızlar merhaba bugün daha yeni telefonu elime alıyorum annemlerde olduğum için tartilamadim kilo bildirimi yapamadım o yüzden ama tüm yoğunluğa rağmen gün içerisinde hiç kaçamak yapmadım bu bile büyük başarı benim için
Kahvaltı
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
4-5 zeytin
Domates yeşillik
Öğle ve akşam
Balık yeşillik
Su 3 lt
Spor
16000 adım 800 puan
Plank wallsit Challenge 100 puan
Toplam 900 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll

sedulu
bnnu
(Şeker orucu 2. Gün)
Sabah》 Domates, eski kasar, siyah zeytin
Ara 》 Sütlü kahve
Öğlen 》 1 bardak kefir , kremalı mantar küçük bir tabak
Ara 》 Sütlü kahve
Aksam》 soğanlı yumurta
Ara》 1.5 limon ile zencefil shot

H3RA_ Arrietty_
Spor
6000 adım: 300 p
Plank wallsit : 100 p
Toplam 400 p

iyi geceler kizlar
sabah
2 yumurta beyaz peynirle omlet
1 dlm.tb ekmegi
sutlu kahve

ara
2 kare bitter

ogle
1 dlm tb ekmegi
3 kasik et

ara
1 portakal
7 8 yer fistigi

aksam
1 tabak lahana ve brokoli
2 kasik yogurt

su 2.5 lt
spor
30 dk bisiklet surdum. (kac puan bilemedim)
5000 adim 500 puan
3x wall sit ve plank challange 100 puan
30 bolgesel hareket 60 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…