Vaay çok genç anne olmuşsun. Benimde annemle aramda 17 yaş var arkadaş gibi4. takımın harika kadınları ben geçen hafta aranıza öyle lönk diye daldım sanki beni tanıyormuşsunuz gibi hemen paylaşımlara başladım. ama bir çoğunuz beni tanımıyor. takıma yeni katılıyormuş gibi kendimi tanıtmak istedim.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ceydos
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 44 çok yakında 45
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 14/21 yaşlarında. 6 kedi
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 169 cm
Kilonuz: hiç bilmiyorum lütfen ben hazır hissedene kadarda sormayın. 21 olan kızım sır olarak saklıyor başlangıcı
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hunharca zamansız yedim içtim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? bir dünya montumdan hiçbirinin önü kapanmıyor sadece mazeretlerimden biri.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldım 4.takımda (670. etapta ayrıldığım 1. izin hakkımı kullanmaya devam ediyorum)
Hoşgeldin canım4. takımın harika kadınları ben geçen hafta aranıza öyle lönk diye daldım sanki beni tanıyormuşsunuz gibi hemen paylaşımlara başladım. ama bir çoğunuz beni tanımıyor. takıma yeni katılıyormuş gibi kendimi tanıtmak istedim.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : ceydos
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 44 çok yakında 45
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 14/21 yaşlarında. 6 kedi
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 169 cm
Kilonuz: hiç bilmiyorum lütfen ben hazır hissedene kadarda sormayın. 21 olan kızım sır olarak saklıyor başlangıcı
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hunharca zamansız yedim içtim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? bir dünya montumdan hiçbirinin önü kapanmıyor sadece mazeretlerimden biri.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldım 4.takımda (670. etapta ayrıldığım 1. izin hakkımı kullanmaya devam ediyorum)
çok güzel oluyor anne kız arasında yaş farkının az olması bizde büyük olanla arkadaş gibiyiz. küçük olanla eski arakdaşlarımız bilir eh işte durumundayız.Vaay çok genç anne olmuşsun. Benimde annemle aramda 17 yaş var arkadaş gibi
ya ne güzel benim 3 bebem öyle geldi gerçekten emzirebilsem onu da yapardım. 3 taneside yaramazlık yapmışlar yazın öyle geldi.halimiz çok komikti ama ben varsam anne ortada yoktu. ancak zeyna gel buraya beypisilerine kendin bak diye bağırınca çocuklara bakmaya geliyordu. şimdi hepten sanki ben peydahladım gibi bana bıraktı göresi gözü yok bebeleri.Hoşgeldin canım
benimde 19 yaşında bir kızım, 14 yaşında oğlum var. 2 de köpüş kızımız var. Golden ve yorkshire ikiside bebek geldi elime. Bir emzirmediğim kaldı
Yok zorlamadı canım. Daha once yapmıstım 3 gun 1 kılo vermıstım. Insallah gene oyle olurzorlandı mı? Tavsiye ediyor musun ?
Bndede var mi fit te egzersız moduna almak gerekıyormus spor yaparken bılmıyodumSabah
1d ekmek
Bir salatalık
1 biber
1kk b peynir
6 zeytin
1h yumurta
Öğle
1pors çorba
2küçük parça tavuk eti
1pors salata
Akşam
1d ekmek
1por kuru fasülye
2çatal mantarlı yumurta
Su 2lt
Spor toplam 9335 adım
2dk plank 20p
2dk wallsit 20p
43dk tempolu yürüyüş 430p
69dk normal yürüyüş 483p
Toplam 953 puan
Arrietty_
sedulu
H3RA_
@Asi Matmazel
esmeriiim ben bu resimden bakıyorum. Kullandığım bilekliğin uygulaması.
Arrietty_ hızlı yürürsem 500 cal yakabileceğimi farkettim. Yine deneyeceğim. Bugün ilk denememdi.
Ahaha bende turk kahvesını duble içerim ve bıraz sütlü
Bu nasıl bı detoks varmı ornegı. Ya yumurta orucu keto ya hazrlık ıcınmı oluyor. Ben keto yapmıyorumda ondan sordum15 Mart 8. Gün Detoks 1. Gün
10:00 = Detoks
12:00 = Detoks
15:00 = Detoks
16:30 = Detoks
18:00 = Detoks
20:00 = Detoks
Su = 1500 ml az biliyorum ama bugün çaydan midem deniz gibi
Oyle oluyormu bır gun yumurta bır gun baska bısey. Bende baktım buna netten. Süte yesılcay koyulup ıcılıyor demı 2 saatte bırBu detoks yesilcay + süt mü? Pazar günü yaptım, cumartesi tartisina göre 900 gram verdim, bugun yumurta yaptım, yarin tekrar yesilcay+süt yapacağım. Yalnız bu cay beni çok susatiyor, rahat 3 litre içiyorum. bugun ufak bir fire verdim, yarin full yapmayi umuyorum.
Sen if yapıyorsun demi. Kac kac saatlerı yapıyorsun ve arada bısey tuketıyormusunBildirim yapayım hemen
Kahvaltı
2 çırpılmış yumurta salatalık maydanoz 30 gr örgü peyniri yeşil çay 1 küçük sosis
Akşam
Tavuk sote mantarlı yogurt salata
Su 3 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
35 dk cardio dans 245 puan
Plank ve wallsit challenge 100 puan
8 dk ekstra plank 80 puan
13500 adım 1350 puan
Toplam 2175 puan
Arrietty_ H3RA_ noram
Ya evet benim annemde kardeşimle öyle gelgitli anlaşırçok güzel oluyor anne kız arasında yaş farkının az olması bizde büyük olanla arkadaş gibiyiz. küçük olanla eski arakdaşlarımız bilir eh işte durumundayız.
ya ne güzel benim 3 bebem öyle geldi gerçekten emzirebilsem onu da yapardım. 3 taneside yaramazlık yapmışlar yazın öyle geldi.halimiz çok komikti ama ben varsam anne ortada yoktu. ancak zeyna gel buraya beypisilerine kendin bak diye bağırınca çocuklara bakmaya geliyordu. şimdi hepten sanki ben peydahladım gibi bana bıraktı göresi gözü yok bebeleri.
Yok kız ben if yapmıyorum ama if gibi oluyor bir nevi kafama göre takılıyorum ben 10 gibi kahvaltı akşam 6 hadi en geç 7 gibi yemek yiyorum 2 öğün yetiyor bana aralarda kahve tüketiyorumSen if yapıyorsun demi. Kac kac saatlerı yapıyorsun ve arada bısey tuketıyormusun
yumurta orucu ketoya hızlı başlamak isteyenlerin uyguladığı bir oruç. normal diyet yapanlarda uygulayabilir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.Bu nasıl bı detoks varmı ornegı. Ya yumurta orucu keto ya hazrlık ıcınmı oluyor. Ben keto yapmıyorumda ondan sordum
Oyle oluyormu bır gun yumurta bır gun baska bısey. Bende baktım buna netten. Süte yesılcay koyulup ıcılıyor demı 2 saatte bır
kader sanırım bu . büyük çocuklarla iyi anlaşırken küçüklerle tam tersi oluyor. annem ile bende öyleydik abim evlenene kadarYa evet benim annemde kardeşimle öyle gelgitli anlaşır
ya ne güzel benim 3 bebem öyle geldi gerçekten emzirebilsem onu da yapardım. 3 taneside yaramazlık yapmışlar yazın öyle geldi.halimiz çok komikti ama ben varsam anne ortada yoktu. ancak zeyna gel buraya beypisilerine kendin bak diye bağırınca çocuklara bakmaya geliyordu. şimdi hepten sanki ben peydahladım gibi bana bıraktı göresi gözü yok bebeleri.
yahaha yerim ben onları. çok zekiler ben inanıyorum kedilerde köpeklerde ne dersek anlıyorlar.yorkshire kızımız annesi emzirmeyi reddettiği için 30 günlükken geldi evimize. Golden kızım çok zeki resmen konuştuğunu anlıyor sanki. Yorkshiremız çok cadı evin şımarık kızı modunda. Herkese kafa tutuyor Dün akşam plank yaparken yüzümü yalıyordu bir yandan. Spor yaparken oyun sanıyor ayaklarıma saldırıyor
k gerekıyormus spor yaparken bılmıyodum
Ahaha bende turk kahvesını duble içerim ve bıraz sütlü
Bu nasıl bı detoks varmı ornegı. Ya yumurta orucu keto ya hazrlık ıcınmı oluyor. Ben keto yapmıyorumda ondan sordum
Oyle oluyormu bır gun yumurta bır gun baska bısey. Bende baktım buna netten. Süte yesılcay koyulup ıcılıyor demı 2 saatte bır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?