Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım Honda Civic 2021 model
hayırlı olsun canım alıntı yapmışım mesaj yazmamışım
Bana süt ve süt ürünleri yasak ketoda zaten hiiiiç kilo verememiştim ben kendi sistemime devam ediyorum
kendi sistemini sen daha iyi bilirsin kuzum yola bildiğin gibi devam
Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw

Bna cok gıbı geldı ya

Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım

ne kadar güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. siz benim herkesin uygulaması için buraya liste falan bıraktığımı düşündünüz sanırım. o paylaşım benim 5 gün boyunca yediklerim içtiklerim. tekrar size katıldığımı da belirtmek isterim. geçmişte bu listeye göre beslendiğimde 4500 gr verirken 20 yıl sonra sadece 2500 gr verebildim. endişenizi anlıyorum hemen siz benim mesajıma reklam eklemeden söyleyeyim ben kilo vermek için zaten ketojenik besleniyor ve kendimce makro hesaplaması yapıyorum. yani bunlar sadece ön hazırlık
tebrikler kaptanım harikasın.

İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt, 1 porsiyon yaban mersini, 2ceviz

Öğle
50gr ekmek ile kaşarlı tost, yeşil salata

Ara
Yarım greyfurt, 8 çiğ badem, kiraz sapı çayı

Akşam
Haşlanmış brokoli, kapya biber

Ara
Biberiye çayı

Su: 2,5lt
Spor:
100 mekik: 200p
30dk chloe: 300puan
30dk kardio: 300puan
1 saat: 600puan
Günlük challange plank ile wallsit yaptım: 100puan
12000adım: 600puan
Top: 2100puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Harikasin valla ortak sprda masallahin var

15 Mart 8. Gün Detoks 1. Gün
10:00 = Detoks
12:00 = Detoks
15:00 = Detoks
16:30 = Detoks
18:00 = Detoks
20:00 = Detoks
Su = 1500 ml az biliyorum ama bugün çaydan midem deniz gibi
Bu detoks yesilcay + süt mü? Pazar günü yaptım, cumartesi tartisina göre 900 gram verdim, bugun yumurta yaptım, yarin tekrar yesilcay+süt yapacağım. Yalnız bu cay beni çok susatiyor, rahat 3 litre içiyorum. bugun ufak bir fire verdim, yarin full yapmayi umuyorum.

evet aynı detoksu yapıyoruz. ben susamadım nedense gerçi saat aralığımdan sızdığım saatlerde belli oluyor. yumurta yarın olacak sabırsızlıkla bekliyorum. sonra yumurta orucu sonra ketoya geçiş bakalım bu sefer başarılı olabilecek miyim.

4. takımın harika kadınları ben geçen hafta aranıza öyle lönk diye daldım sanki beni tanıyormuşsunuz gibi hemen paylaşımlara başladım. ama bir çoğunuz beni tanımıyor. takıma yeni katılıyormuş gibi kendimi tanıtmak istedim.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : ceydos
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 44 çok yakında 45
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 14/21 yaşlarında. 6 kedi
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 169 cm
Kilonuz: hiç bilmiyorum lütfen ben hazır hissedene kadarda sormayın. 21 olan kızım sır olarak saklıyor başlangıcı
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hunharca zamansız yedim içtim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? bir dünya montumdan hiçbirinin önü kapanmıyor sadece mazeretlerimden biri.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet katıldım 4.takımda (670. etapta ayrıldığım 1. izin hakkımı kullanmaya devam ediyorum)

Kahvaltı 09:00
1 dilim tb ekmeği
5/6 zeytin
2 küp kaşar peyniri

Ara Türk kahvesi
1 avuç çiğ badem

Öğle 14:00
1 pors. kırmızı mercimek çorbası
1 adet dolma biber
2/3 kaşık yoğurt

Akşam 21:00
1 pors. salata (göbek-havuç- kırmızı lahana)
1 kase curciminli yoğurt

sedulu
Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…