hayırlı olsun canım alıntı yapmışım mesaj yazmamışımSağol canım Honda Civic 2021 model
kendi sistemini sen daha iyi bilirsin kuzum yola bildiğin gibi devamBana süt ve süt ürünleri yasak ketoda zaten hiiiiç kilo verememiştim ben kendi sistemime devam ediyorum
Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw
Bna cok gıbı geldı ya
Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım
ne kadar güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. siz benim herkesin uygulaması için buraya liste falan bıraktığımı düşündünüz sanırım. o paylaşım benim 5 gün boyunca yediklerim içtiklerim. tekrar size katıldığımı da belirtmek isterim. geçmişte bu listeye göre beslendiğimde 4500 gr verirken 20 yıl sonra sadece 2500 gr verebildim. endişenizi anlıyorum hemen siz benim mesajıma reklam eklemeden söyleyeyim ben kilo vermek için zaten ketojenik besleniyor ve kendimce makro hesaplaması yapıyorum. yani bunlar sadece ön hazırlıkSelamlar, her takım elbisenin bedeni nasıl ki her kişiye uymuyorsa; ketojenik beslenme diyet listeleride her kişide makrolar nedeniyle değişkenlik göstermektedir. Ör: 80 kg. olan birisi maks. 12 gr. carb tüketebilirken; 60kg olan birisi maks. 9 gr carb tüketmelidir (keto fatburn için). Protein oranlarında ise daha büyük değişkenlikler vardır. Bu yüzden 9 çilek ya da 2 yumurta gibi listeler; kişiden kişiye değişir (örneğin 80 kg. olan birisine protein az gelirken 55 kg olan birisine protein fazla gelebilir). Bu nedenle kişinin kilo ve makrolarına göre listeye uygulaması gerekir. Aksi halde vücut keton cisimleri üretemez ya da yeteri kadar ketozise giremez.
tebrikler kaptanım harikasın.Iyi cok sukur
KizCEYDOS Un detoxu yaptim 1,5kg gitti. Yarin yumurta orucuna geciyorum. Bakayim koruya bilecek miyim
Cocuklar iyi cok sukur. Cuma aksam dan Pazar Öglene kadar anneannene de kaldilar. Sapsala döndük esim ile
Keyifleri yerinde onlarin. Bir bakiyorsun can Ciger, bir bakiyorsun birbirlerini yiyorlar. Cok saglikli kardes iliskileri var :))
Sen nasilsin ne yapiyorsun
Pekmez yedim bugunkizim bile sasirdi ama saglik herseyden onemli. (Tabi suyunu cikarmamak.lazim o ayri profetrol yermisim )
Harikasın ❤❤H3RA_ Arrietty_ E English_teacherrr
Plank challange 100p
40 dak hiit ve bolgesel 400p
30 dak tempolu dışarıda yuruyus 210p
22 bin adim 2200p
2910 puan toplam
Harikasın ❤❤
Harikasin valla ortak sprda masallahin varİyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı süt, 1 porsiyon yaban mersini, 2ceviz
Öğle
50gr ekmek ile kaşarlı tost, yeşil salata
Ara
Yarım greyfurt, 8 çiğ badem, kiraz sapı çayı
Akşam
Haşlanmış brokoli, kapya biber
Ara
Biberiye çayı
Su: 2,5lt
Spor:
100 mekik: 200p
30dk chloe: 300puan
30dk kardio: 300puan
1 saat: 600puan
Günlük challange plank ile wallsit yaptım: 100puan
12000adım: 600puan
Top: 2100puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Bu detoks yesilcay + süt mü? Pazar günü yaptım, cumartesi tartisina göre 900 gram verdim, bugun yumurta yaptım, yarin tekrar yesilcay+süt yapacağım. Yalnız bu cay beni çok susatiyor, rahat 3 litre içiyorum. bugun ufak bir fire verdim, yarin full yapmayi umuyorum.15 Mart 8. Gün Detoks 1. Gün
10:00 = Detoks
12:00 = Detoks
15:00 = Detoks
16:30 = Detoks
18:00 = Detoks
20:00 = Detoks
Su = 1500 ml az biliyorum ama bugün çaydan midem deniz gibi
Harika gidiyo sabahki tartıdan sonra daha bi motive oldum valla çok da mutluyum çok sağol canım destek veriyosunYarin rest
Bu hafta sadece 1 gun agir sporumuz kaldi. Nasil gidiyor?
evet aynı detoksu yapıyoruz. ben susamadım nedense gerçi saat aralığımdan sızdığım saatlerde belli oluyor. yumurta yarın olacak sabırsızlıkla bekliyorum. sonra yumurta orucu sonra ketoya geçiş bakalım bu sefer başarılı olabilecek miyim.Bu detoks yesilcay + süt mü? Pazar günü yaptım, cumartesi tartisina göre 900 gram verdim, bugun yumurta yaptım, yarin tekrar yesilcay+süt yapacağım. Yalnız bu cay beni çok susatiyor, rahat 3 litre içiyorum. bugun ufak bir fire verdim, yarin full yapmayi umuyorum.
Harika gidiyo sabahki tartıdan sonra daha bi motive oldum valla çok da mutluyum çok sağol canım destek veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?