Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kız ben if yapmıyorum ama if gibi oluyor bir nevi kafama göre takılıyorum ben 10 gibi kahvaltı akşam 6 hadi en geç 7 gibi yemek yiyorum 2 öğün yetiyor bana aralarda kahve tüketiyorum
Evet banada ıkı ogun yetıyor. Bnde hep ıkı ogun ve bol kahve. Ama arada cerez falan oluyor yada domates meyve falan
Ahanda ekmek, kuskus, ıslak kek nettinn nolur sana ben ceza vereyımmı hıc kımseye vermedım sımdıye kadar
Ben plankı dun 30 sn yaptım sonuncuyu. Ama wallist cok zor ya. 10 sanıye bıle parmak ucunda durulmuyo cok fena
esmeriiim 2. Güne devam mi yumurta orucunda?
Ben simdi Ilk 2 yumurtami hasliyorum
Kalkinca 30dk icinde Ilk yumurta yenmeli diye
Devam ederım 2.günü yapayım. Ilkkez kendımı ac hıssedıyorum uzun zamandr ıhtyacım varmıs aclıga. 2.gunu de yapıp yesılcay yapabılırım yarın
Kalktıktan sonra yenmelı dıyor ama ben uzanıyorum yatakta kalkmıs sayılmam

Haha deli
3.gun yumurtayi devam et sonra yesilcay dene. En az 3 gun yapilmali cunku yumurta

Haha deli
3.gun yumurtayi devam et sonra yesilcay dene. En az 3 gun yapilmali cunku yumurta
Tamam oylesı daha ıyıyse 3 günü yumurta bıtıreyım baklım yesılcaya kac gun dayancam
Kaysi gibi olmus yumurtalar
Sabah 6 da Yemek yemem normalde
Kösedeki 18 gr kasar
Ayy en sevdıgım yumurta kayısı. Bnde sevemıyorum sabah yemeyı

Günaydın, bugün yesilcay+süt ile devam ediyorum. Bu hafta cuma hedefim 77.00, ama ben bugun gordum bu rakamı belki biraz altina bile duşebilirim.
Cok Sevindim Hedefi gormene yarin den sonra planin nedir canim? Normal beslenme duzenine devam mi?
Kotu degildi senin menülerin. Galiba vucudunun sasirtilmaya ihtiyaci vardi

Tamam oylesı daha ıyıyse 3 günü yumurta bıtıreyım baklım yesılcaya kac gun dayancam

Ayy en sevdıgım yumurta kayısı. Bnde sevemıyorum sabah yemeyı
Bende 3 veya 5 gun yaparim. Tam emin degilim. Yumurta stok u yaptim. Gerci eggloaf su ekmek /kek gibi olan 8 yumurta istiyor. Bugun veya yarin sabah onu yapip 1 gun onu tuketecegim farkli sekillerde.
Keto degilde Low Carb a gecerim Sonrada

Cok Sevindim Hedefi gormene yarin den sonra planin nedir canim? Normal beslenme duzenine devam mi?
Kotu degildi senin menülerin. Galiba vucudunun sasirtilmaya ihtiyaci vardi
Cok sağol canim, normal düzenimde devam edeceğim, simdilik bu kadar sasirtma yeterli belki 2 hafta sonra tekrar bir detoks yaparım.

Plan 20 sabah
Ögle 20
Aksam 20 sn

Wallsit de 10 sn ayni sekil
dün regl oldum o kadar halsizim ki bu hafta değil de haftaya düzenli yapabilirim, grup için gerekli dersen de ben uzaktan uzağa yaparım :)
eşim tebrikler güzel bir menü
ben kıvranıyorum regl şeysi-dün de erkenden uyudum

dünki menüm
sabah
1 h yumurta

ara
2 kuru erik

öğle
1 dilim ev yapımı az şekerli kek

akşam
1 p zeytinyağlı taze fasulye

ara
tuzsuz siirt fıstığı 2 avuç kadar

su:2 lt
adım: yok -1400 filan

Arrietty_ H3RA_ istanbulin

Bende 3 veya 5 gun yaparim. Tam emin degilim. Yumurta stok u yaptim. Gerci eggloaf su ekmek /kek gibi olan 8 yumurta istiyor. Bugun veya yarin sabah onu yapip 1 gun onu tuketecegim farkli sekillerde.
Keto degilde Low Carb a gecerim Sonrada
Low carb. Dusuk karbonhidrat demek demi.

Mecburi degil canim
Isteyen katilip yaziyor.
Sen hazir olunca yazarsin sporlarina
Low carb. Dusuk karbonhidrat demek demi.
Evet
30gr diye dusunuyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

graphicdesigner 20 dk dans cezanı bitirmelisin bugün. Sarı kart onun için
Ve hala yapılmadı dün ekstra olarak sen menü bildirimi yaptıktan sonra da uyardım artık kasıtlı yaptığını düşüneceğim.
rockandroll 200 mekik sadece ıslak kek için değil gün içinde aşırı karbonhidrat tüketimin için.
bnnu ev yapımı az şekerli de olsa kek kektir artı çıkmışken kendine bunu yapmamalısın o yüzden 30 Dk dans
Zeytur haber vermeden 3 gün üst üste menü bildirimi yapmadın. Yarından itibaren takip listesine almıyorum.

kaptanım benim belimde sıkıntı var mekik cezamı ip atlama ile değişebilir miyiz

Günaydın güzel hatunlar güne başlarken bu bilgiyi sizinle de paylaşayım istedim.
Bunun dışında kengel egzersizide yapmamız lazım. Özellikle normal doğum yapan kadınların ileri ki yaşlarda idrar kaçırma, idrar torbası sarkması gibi problemleri olabiliyor. Onları önlemek için düzenli yapılması lazım. Ve ufak bir tüyo cinsel hayat içinde artıları var kengel egzersizinin. Katıldığım bir atölyeden kulağımda kalmış.

haklısın canım artı reglden dolayı da çıktım ama yemesem iyiydi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…