Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozzybal canim yanlis bilgi vermeyeyim ama emziren kadinlar icin gunde bu kadar yesil cay dogru degil diye biliyorum. Yesil cayda ciddi oranda kafein var cunku, 2-3 kupa olabilir belki ama fazlasi pek onerilmez.
Bende aynısını diyecektim canım Ozzybal emziriyodun demi diye düşündüm bi zararı olmasın da kuzum

Tarif için teşekkürler canım
Rica ederim
Ozzybal canim yanlis bilgi vermeyeyim ama emziren kadinlar icin gunde bu kadar yesil cay dogru degil diye biliyorum. Yesil cayda ciddi oranda kafein var cunku, 2-3 kupa olabilir belki ama fazlasi pek onerilmez.

Bende aynısını diyecektim canım Ozzybal emziriyodun demi diye düşündüm bi zararı olmasın da kuzum
Cok haklısınız arkadaşlar, emzirenlerin cok fazla icmemesi gerekiyor, sadece kilom takıldığı için böyle bir yol seçtim. Yarin normal rutinime dönüyorum. Sutum cok etkilenmedi simdilik, belki yesilcay miktarını süte göre daha az koydugumdandir. Gunde 600 ml yesilcay, 1 litre kadar da süt tüketiyorum. Ama gerçekten çok etkili, kilo verme konusunda tekrar motive oldum.

İyi bari canım olumsuz bi etkisi olmasında

Bende dün çorapla yapmıştım wallsit i ayaklarım kaydı zaten duramıyom demiştim demek yanlışmış bugün sabah çorapsız daha iyi yaptım yine zordu tabi de kaymadım en azından
Wallsit benim kolay oldu plank da çok zorlandım

Kaptanim cuma gününe neden üzgün sürat yapmissin ben sporumu hemde menümü paylasmisimdir

wow,
ben de wallsit yaparken cok zor gibi gelmiyor ama bitince bacaklari toplayip hareket etmesi iskence

plank gene o kadar degil.
Benim ikisi de işkence haha ama yapcam zorla da olsa . bugün rest ti demi canım ama en az 10000 adım atarım yine inşallah

Spor 240puan

Toplam 560 puan hesaplamalarını unutmusum
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Benim ikisi de işkence haha ama yapcam zorla da olsa . bugün rest ti demi canım ama en az 10000 adım atarım yine inşallah

aynen rest,

rest gununde nabzi cok yukseltmeden (120 yi cok gecmeden) yuruyus, bisiklet, leslie tarzi belki evde videolar falan yapilabilir.

ben de on bin adim hedefliyorum, bir de bir isim var, oraya bisikletle gidip gelicem yarim saat de o olur tahminen.

Spor tablosuna baktım da benim sporum cok az bugün hicbir iş yapmadan biraz hareket etmeliyim
Çocuklar benim bütün zamanımı alıyor spor yaparken bile birinin kakası gelir birinin su içmesi gelir ☺☺

cocuklarla dans guzel oluyor, biz hep birlikte ailecek yapiyoruz dans gunlerinde,

2 oglum var, onlar hep genc erkeklerin dansini istiyorlar, arada onlardan aciyorum, sokak dansi tarzi, cok seviyorlar, baya kareografi ogrendiler hatta, cok eglenceli.

Yine cocuklarla oynanacak ve inanilmaz bir spor olan ebelemece, hiit falan halt etmis yaninda. Ben benim 4 yasindakini yakalayamiyorum

Wallsit benim kolay oldu plank da çok zorlandım

Kaptanim cuma gününe neden üzgün sürat yapmissin ben sporumu hemde menümü paylasmisimdir
Canım şimdi tekrar kontrol ettim sporlarını puanlamışsın ama adım sayını yazmamışsın. Adım tablolarının altına günlük adım sayılarınızı yazmanız gerekiyor, bir kaç kez uyarı yapmıştım bu konuda. Spor tablosunda cuma puanın yazıyordur mutlaka.

Merhaba arkadaslar,

dün ugrayamadim hic firsatim olmadi yazmaya.

Dün yediklerim
sabah: 3 yk yulaf, süt, tarcin, biraz bal

aksam: haslanmis brokkoli, sarimsak, baharatli zeytinyagi sosu, 1 kase yogurt

45 dakika yürüyüs = 315 puan
8021 adim= 401 puan x2 = 802
Toplam= 1117 puan

Eklentiler

• C43B6438-BC06-4C04-B4AE-B81E273D1744.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Çocuklar rahatsızdı dün kendimde biraz halsizdim yazamadim. Bugün daha iyiyiz çok şükür.
Ama kilo da gidiyor hedefimi geçmişim bile simdiden insallah bi kac gunde hemen almam artik.
Sporda cok iyi degilim malesef

Çocuklar rahatsızdı dün kendimde biraz halsizdim yazamadim. Bugün daha iyiyiz çok şükür.
Ama kilo da gidiyor hedefimi geçmişim bile simdiden insallah bi kac gunde hemen almam artik.
Çok geçmiş olsun canım

Olsun canim aciyor diye bırakma ama cokda zorlama ben ilk zamanlar sunnetli çocuklar gibi yürüyordum. Hatta bilen bilir chole tramvadir bende

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…