Çocuklar rahatsızdı dün kendimde biraz halsizdim yazamadim. Bugün daha iyiyiz çok şükür.
Ama kilo da gidiyor hedefimi geçmişim bile simdiden insallah bi kac gunde hemen almam artik.
Sporda cok iyi degilim malesef
Çok geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Çok çok teşekkür ederim Kızlar aminn.gecmis olsun,
spor isin %10u zaten, %90u diyet.
O yuzden bolca dinlen, dert etme spor isini bu hafta.
Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi bir şey mi ?Çocuklar rahatsızdı dün kendimde biraz halsizdim yazamadim. Bugün daha iyiyiz çok şükür.
Ama kilo da gidiyor hedefimi geçmişim bile simdiden insallah bi kac gunde hemen almam artik.
E sendeki değişim de fark edilmeyecek gibi degil ki 123 ten 89 lari görmeye başladın ne güzelGeçen gün komşumu bayadır görmüyorum bişe lazım olmuş gelmişti kapıdan gördü ve çok şaşırdı kilo vermeme . bugünde gelmiş ki kızı da kilo vermek istiyomuş neler yaptın diye bana fikir sormaya o kadar seviniyorum ki böyle şeyler olunca birileri de bana bu konuda danışıyo ya artık diyorum helal sana ayşe doğru yoldasınmaşallah dedi komşum çok güzel olmuşsun darısı bize diyo
Çok geçmiş olsun, kendine dikkat et, güzelce dinlen.Çocuklar rahatsızdı dün kendimde biraz halsizdim yazamadim. Bugün daha iyiyiz çok şükür.
Ücretli danışmanlık yapacağım der mişimE sendeki değişim de fark edilmeyecek gibi degil ki 123 ten 89 lari görmeye başladın ne güzel
Çok şükür canım gelsin cumaya eksilerBenımde ödemmiş +600 cıkmıstım geçti sukur
Teriyakinin içinde şeker falan oluyor yanlış hatırlamıyorsam11.45
Elma sirkeli su
12.00
Yarim porsiyon yumurtali ispanak
mini kase nohutlu peynirli salata
(dun aksamdan kalanlari yedim)
1 dilim tereyagli baharatli ekmek
2 minik dilim muz
1 kase uzum
Ara ogun yapmayacagim bunun ustune
17.00 (planim)
Sebze sote, hc yaginda yapip biraz teriyaki sos ekleyecegim, belki biraz soya sosu, zararli midir ki?
Bununla doymazsam da biraz kuruyemis ekleyecegim aksam menusune, 1 mini kase ile
sedulu Arrietty_ E English_teacherrr
Afiyet olsun canım güzel menü soya sosu zararlımıdır tam emin değilim canım ama az koyarsın bişe olmaz diye düşünüyorum11.45
Elma sirkeli su
12.00
Yarim porsiyon yumurtali ispanak
mini kase nohutlu peynirli salata
(dun aksamdan kalanlari yedim)
1 dilim tereyagli baharatli ekmek
2 minik dilim muz
1 kase uzum
Ara ogun yapmayacagim bunun ustune
17.00 (planim)
Sebze sote, hc yaginda yapip biraz teriyaki sos ekleyecegim, belki biraz soya sosu, zararli midir ki?
Bununla doymazsam da biraz kuruyemis ekleyecegim aksam menusune, 1 mini kase ile
sedulu Arrietty_ E English_teacherrr
Iste bu tam motivasyon saglqr ya hatta depar attirirGeçen gün komşumu bayadır görmüyorum bişe lazım olmuş gelmişti kapıdan gördü ve çok şaşırdı kilo vermeme . bugünde gelmiş ki kızı da kilo vermek istiyomuş neler yaptın diye bana fikir sormaya o kadar seviniyorum ki böyle şeyler olunca birileri de bana bu konuda danışıyo ya artık diyorum helal sana ayşe doğru yoldasınmaşallah dedi komşum çok güzel olmuşsun darısı bize diyo
Valla öyle canım can sıkıntısından bişeler atıştırmak istiyo canım ama engel oluyorum kendime bunları görünceIste bu tam motivasyon saglqr ya hatta depar attirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?